AUDIO: Mourinho a căzut în plasă. "Nu credeam că va răspunde!" Farsa jucată de fanii lui Arsenal "Specialului": "Alo, vezi că jucătorii îşi fac de cap prin hotel!"

15 ian 2014 2638 afişări Campionate Externe
AUDIO: Mourinho a căzut în plasă. "Nu credeam că va răspunde!" Farsa jucată de fanii lui Arsenal "Specialului": "Alo, vezi că jucătorii îşi fac de cap prin hotel!"

S-a întâmplat în seara zilei de 10 ianuarie, cu doar câteva ore înainte de disputa Hull - Chelsea 0-2, când un fan al lui Arsenal a reuşit să intre în legătură directă cu Jose Mourinho.

Delegaţia lui Chelsea s-a cazat la hotelul Forest Pines, iar tot ce a trebuit să facă James Smith (fan Arsenal) a fost să-i ceară recepţionerului să-i facă legătura cu "domnul Mourinho". Acesta s-a conformat, iar în câteva secunde Jose Mourinho afla de "managerul hotelului" că mai mulţi jucători aflaţi sub comanda sa îşi fac de cap în camere şi mai mulţi clinenţi s-au plâns la recepţie că nu se pot odihni. "A fost folosit şi un instinctor... Cred că sunt jucători", a plusat James.

"Nu, nu, nu! Nu sunt jucătorii noştri!", a parat Mourinho, după care i-a cerut presupusului manager al hotelului să-l contacteze pe Gary Staker (responsabil cu jucătorii la Chelsea) pentru rezolvarea problemei şi a închis telefonul.

Ascultă mai jos dialogul dintre James Smith şi Jose Mourinho.Un purtător de cuvânt al clubului a reacţionat câteva zile mai târziu, pentru Daily Mirror: "Jose a realizat rapid că e vorba de o farsă şi a închis telefonul".

"Nu am crezut niciodată că ni se va face legătură... Ne place să facem farse şi băusem câteva pahare... Am mai făcut asta în trecut, dar niciodată cu o celebritate", a povestit ulterior James pentru Daily Mirror.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.