Tragedia din Leicester, confirmată! Reuters: patronul Vichai Srivaddhanaprabha şi fiica sa erau la bordul elicopterului + un poliţist şi-a riscat viaţa să îi salveze

28 oct 2018 10693 afişări Anglia
Tragedia din Leicester, confirmată! Reuters: patronul Vichai Srivaddhanaprabha şi fiica sa erau la bordul elicopterului + un poliţist şi-a riscat viaţa să îi salveze

"Finanţatorul lui Leicester era unul dintre cei 5 oameni aflaţi la bordul elicopterului", este anunţul făcut de Reuters. Omul de afaceri era însoţit de fiica sa, Voramas Srivaddhanaprabha, iar alături de ei erau cei doi piloţi şi o altă persoană neidentificată până la această oră. Poliţiştii din Leicester au făcut tot posibilul pentru a salva vieţile celor care erau în elicopterul patronului clubului, Vichai Srivaddhanaprabha.

Potrivit BBC Radio 5, elicopterul a decolat între 20.30 şi 20.45 (ora locală, între 19.30 şi 19.45 GMT), dar a avut probleme tehnice şi s-a prăbuşit într-o parcare din apropiere. Echipele de urgenţă au sosit foarte repede la faţa locului. S-a stabilit că a durat mai puţin de două minute din momentul în care aparatul a lovit solul până când au sosit primele ajutoare.

Conform unui martor ocular, pe numele său Leo Brooker, acesta a fost firul evenimentelor, imediat după accident. Probabil cei patru oameni aflaţi în elicopter ar fi putut fi salvaţi, dacă nu avea loc explozia.

"Imediat am văzut o maşină de poliţie la locul accidentului, cu doi oameni în ea. Unul dintre ei căuta frenetic ceva în interiorul maşinii, probabil pentru a încerca să prevină incendiul. Celălalt a fugit direct spre elicopter şi a încercat să spargă geamul cu o rangă, cred, nu vedeam foarte bine pentru că era întuneric.

Dar am văzut cum unul dintre poliţişti voia să spargă geamul şi să intre să scoată oamenii de acolo. Celălalt a venit ulterior cu un stingător. Totul a fost foarte rapid, s-a derulat în 10 secunde, pentru că s-a produs explozia şi s-au îndepărtat de locul respectiv, începuse să ardă cu putere", a relatat Brooker, care locuieşte în apropierea arenei King Power.

Voramas, fiica lui Vichai Srivaddhanaprabha

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.