Jose Mourinho a rupt tăcerea. L-a atacat frontal pe Sir Alex Ferguson, apoi a şters un club de pe lista sa: "Este o onoare incredibilă, dar nu sunt o opţiune pentru ei"

11 ian 2019 3894 afişări Anglia
Jose Mourinho a rupt tăcerea. L-a atacat frontal pe Sir Alex Ferguson, apoi a şters un club de pe lista sa: "Este o onoare incredibilă, dar nu sunt o opţiune pentru ei"

Antrenorul lusitan, Jose Mourinho, a accept invitaţia celor de la Correio da Manha, cărora le-a precizat că acesta va fi ultimul interviu. Tehnicianul portughez a spus că nu vrea să mai vorbească cu presă în această perioadă, iar momentul revenirii în mass-media va coincide cu întoarcerea în fotbal.

Posibilitatea ca Mourinho să ajungă pe banca tehnică a celor de la Benfica a fost clarificată chiar de "The Special One": "Nu am fost niciodată tipul de persoană care să dea curs zvonurilor.  Nu am intenţia să mă întorc în Portugalia, azi nu sunt o opţiune pentru Benfica. Iar singurul mod de a respecta un mare preşedinte, dar şi un mare club este să declar că nu am fost abordat de aceştia".

Fostul antrenor al lui Real Madrid şi Inter a vorbit şi despre o eventuală revenire la cele două echipe de top. "Este o onoare incredibilă să poţi să te întorci la un club pe care l-ai mai antrenat. Dar acum fac declaraţiile acestea şi nu o să mai vorbesc cu nimeni. Nu îmi place să se vorbească despre mine atunci când nu antrenez, iar singura posibilitate să se întâmple asta este să nu mai vorbesc nici eu", a spus Mourinho, pentru Correio da Manha, care a vorbit şi despre ultima experienţă din Premier League, la Manchester United:

"Când pleci de la un club nu se vorbeşte cu presa, nu se spală lucrurile murdare în public".

Jose Mourinho a trimis "săgeţi" către fostul său club şi către tehnicianul Sir Alex Ferguson. Deşi nu a rostit niciun nume, declaraţiile "Specialului" fac trimitere la antrenorul care a stat pe banca tehnică de pe Old Trafford timp de 27 de sezoane:

"Sunt un antrenor foarte tânăr, am antrenat mulţi ani, dar nu am 75 de ani, am 55. Am câştigat o competiţie europeană în doi ani, nu în 20. Am câştigat o Cupă a Angliei în doi ani, nu în 20. Am fost pe locul doi în Premier în şase luni, nu în şase ani, am ajuns în a doua finală de FA Cup cu câteva luni în urma, nu cu ani în urmă".

Jose Mourinho a încheiat conturile cu Manchester United

Joi, 10 ianuarie, potrivit dailymail.co.uk, Mourinho a încasat toţi banii de la clubul englez, 18 milioane de euro, în urma demiterii de la sfârşitul anului 2018, după eşecul suferit în faţa lui Liverpool, 1-3. După plecarea portughezului, United a bifat cinci victorii din cinci posibile, patru în campionat şi una în Cupa Ligii Angliei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.