A simţit miros de sânge! Ultima dezvăluire a lui Ronaldo îi distruge visul cel mare: omul care l-a pus pe fugă din Anglia îi dă lovitura decisivă

11 sep 2012 8774 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
A simţit miros de sânge! Ultima dezvăluire a lui Ronaldo îi distruge visul cel mare: omul care l-a pus pe fugă din Anglia îi dă lovitura decisivă A simţit miros de sânge! Ultima dezvăluire a lui Ronaldo îi distruge visul cel mare: omul care l-a pus pe fugă din Anglia îi dă lovitura decisivă

Ultima declaraţie a lui Ronaldo a făcut vâlva nu doar la Madrid, ci şi în toată lumea fotbalului. "Sunt trist din motive profesionale" sunt vorbele care i-au alertat pe şefii Realului.

Prima cauză a ieşirii lui Ronaldo a fost "rezolvată" de spanioli: Madridul a anunţat că îi va mări salariul lui CR7 cu 50 la sută, iar portughezul va deveni astfel al doilea în topul celor mai bine plătiţi jucători ai lumii.

Spaniolii insistă însă şi spun că ţinta atacantului este alta. Ronaldo nu renunţă la visul revenirii la Manchester United, echipa vieţii lui. Problema "galacticului" este însă Rooney, omul despre care englezii spun că a stat în spatele plecării starului de pe Old Trafford.

Rooney şi-a dezvăluit recent gândurile într-o biografie, iar Ronaldo iese cam şifonat după cele scrise de fostul lui coleg: "Ronaldo era obsedat de felul în care arată! Nu făcea decât să se privească toata ziua în oglindă", spune Rooney.

Rooney îi dă şi decisiva lui Ronaldo: "De departe, Messi este cel mai bun. Messi este mai bun decât Ronaldo. Cred că Messi este de fapt cel mai bun din toate timpurile".

Cunoscut pentru orgoliul lui, Ronaldo va înghiţi foarte greu dezvăluirile fostului său coleg. Spaniolii chiar au notat că unul dintre motivele tristeţii lui CR7 este că nu are sprijinul colegilor de la Real în încercarea de a-i lua faţa rivalului de la Barcelona.

"Ronaldo era obsedat să fie cel mai bun",
mai dezvăluie Rooney.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.