Avocaţii lui Ronaldo reacţionează după acuzaţiile de viol. Comunicatul oficial emis de agenţia lui Jorge Mendes şi planul pus la cale de reprezentanţii lui CR7

28 sep 2018 9482 afişări Fotbal Extern
Avocaţii lui Ronaldo reacţionează după acuzaţiile de viol. Comunicatul oficial emis de agenţia lui Jorge Mendes şi planul pus la cale de reprezentanţii lui CR7

Avocaţii lui Cristiano Ronaldo (33 de ani) au reacţionat pentru prima dată după acuzaţiile de viol aduse portughezului! Lusitanul e pus la zid de femeie din Las Vegas, care a ales să vorbească pentru prima dată de la presupusa faptă petrecută în 2009. Reprezentanţii lui Ronaldo au anunţat că vor da în judecată publicaţia germană Der Spiegel, care a publicat mărturiat.

Avocaţii portughezului au spus că vor da în judecată publicaţia pentru "publicare ilegală". Gestifute, agenţia care-l reprezintă pe Ronaldo a emis un comunicat.  Unul dintre avocaţi, Christian Schertz a spus că va cere compensaţii pentru daune morale din cauza uneia dintre "cele mai mari încălcări a drepturilor omului din ultimii ani".

Ronaldo a recunoscut relaţiile sexuale pe care le-a întreţinut cu femeia din SUA, Kathryn Mayorga (34 de ani), dar neagă acuzaţiile de viol. Dar Mayorga a venit cu detalii din seara în care ar fi fost violată de Ronaldo, care ar fi întrebat-o dacă a durut-o: "El spune 99% din ce s-a întâmplat. A fost un băiat bun, mai puţin 1%".

Avocatul a scos la iveală că în convenţia încheiată între Ronaldo şi Kathryn Mayorga fotbalistul a scris: "A spus 'nu' şi 'opreşte-te' de mai multe ori". Der Spiegel a dezvăluit presupusul viol în urmă cu un an şi jumătate, datorită documentelor făcute publice pe paltforma Football Leaks.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.