Antrenorul celebru care a recunoscut că a abuzat sexual mai mulţi minori! "Întotdeauna mă voia pe mine. Am fost paralizat pentru prima dată"

14 feb 2019 17780 afişări Fotbal Extern
Antrenorul celebru care a recunoscut că a abuzat sexual mai mulţi minori! "Întotdeauna mă voia pe mine. Am fost paralizat pentru prima dată"

Tehnicianul care a pus bazele academiei lui Altetico Madrid a recunoscut că în urmă cu patru decenii a abuzat sexual mai mulţi minori. Manuel Brinas, acum în vârstă de 88 de ani, îşi alegea victimele dintre micuţii de la Colegiul din Carabanchel. Alţii au povestit cum au reuşit să scape din "ghearele" antrenorului care l-a dat fotbalului şi pe celebrul Fernando Torres.

"Sunt lucruri care s-au întâmplat atunci..A fost un pic ciudat şi sincer nu mi-am explicat niciodată ce am făcut. S-a întâmplat o dată sau de două ori, dar e o durere pe care am purtat-o mereu în suflet", a spus Brinas, conform Marca.

Dar, declaraţiile victimei Miguel M. H. sunt răvăşitoare. "Abuzurile au durat trei ani. Chiar dacă eram mai mulţi, el întotdeauna mă voia pe mine. Am fost paralizat pentru prima dată, fără să înţeleg ce se întâmplă. Cu timpul, începusem să caut cel mai îndepărtat loc pentru a putea merge să dorm. E important ca astfel de abuzuri să iasă la suprafaţă, ca lucrurile care s-au întâmplat acum mult timp să se ştie. Dar, în acelaşi timp, e important pentru mine să iert", a dezvăluit acesta.

Şi, alţii, ce au rămas sub anonimat, au povestit. "M-am accidentat la umăr şi când am ajuns în vestiar, el mi-a zis că-mi face un masaj. Mi-a spus să rămân în chiloţi şi a început să mă mângâie peste tot. După aceea a zis că o să mă ungă cu o cremă care să mă vindece. Nu m-a lăsat să mă uit, dar după ceva timp mi-am dat seama că se întâmplase şi altceva în spatele meu", sau "Mi s-a făcut vaccinul antitetanos şi el mi-a zis să rămân să dorm la infirmerie. Auzisem zvonurile despre el şi mi-am pus nişte haine. Le-am strâns bine pe mine, dar tot mâinile lui erau peste tot..." ori "Eram singur la infirmerie ;i noaptea a venit la mine. Mi-a zis că vrea să vadă cum mă simt, dar a început să mă mângăie mai jos de stomac".

Jose Luis Alvarez, cel care conducea caontonamentul, a spus că nu a auzit niciodată despre "obiceiurile" lui Brinas: "Suntem suprinşi de cele dezvăluite acum. Nu am auzit niciodată despre aşa ceva. Nu am observat nimic ciudat atunci".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.