Antrenor de fotbal, acuzat de abuzuri sexuale asupra minorilor! Mărturie şocantă: "Cred că m-a violat de 50 sau de o sută de ori"

14 feb 2018 25519 afişări Comentează şi tu Fotbal Extern
Antrenor de fotbal, acuzat de abuzuri sexuale asupra minorilor! Mărturie şocantă: "Cred că m-a violat de 50 sau de o sută de ori"

Barry Bennell, ex - antrenor şi căutător de talente al clubului Crewe Alexandria, e acuzat de abuzuri sexuale. Tehnicianul a agresat mai mulţi juniori în anii '80, iar cea ma tânără victimă avea opt ani.

Acesta a pledat vinovat pentru şase capete de acuzare, iar azi judecătorii vor da o sentinţă şi-n privinţa altor dosare.

În vârstă de 64 de ani, Bennell trebuia să dea socoteală pentru 48 de infracţiuni de viol, tentative de viol şi agresiuni sexuale contra a 12 băieţi în perioada 1979 - 1990. Cea mai tânără victimă a sa avea opt ani, în timp ce multe altele aveau 15 ani.

Printre victimele acestuia se numără Andy Woodward, Steve Walters, Jason Dunford şi Chris Unsworth, care au vârste de 43 şi 44 de ani, toţi vorbind despre traumele suferite atunci când erau juniori sub conducerea lui Bennell.

"Viaţa mea a fost ruinată. Dar, câţi alţii i-au căzut victime? Cred că sunt sute de copii care s-au întâlnit cu Bennell la diferite cluburi şi care acum trăiesc cu o frică imensă", a povestit Woodward, care a completat că a vrut să se sinucidă de mai multe ori şi că încă suferă de atacuri de panică.

Chris Unsworth,  care a jucat la Manchester City, a povestit: "Se juca cu mintea ta...Cred că m-a violat de 50 sau de o sută de ori".

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.