Alt om! Paul Gascoigne a trecut printr-o transformare "100%", după două decenii în patima drogurilor şi alcoolului. FOTO | Cum a apărut "Gazza" la ultimul eveniment la care a luat parte

Sâmbătă, 12:00 108237 afişări Comentează şi tu Fotbal Extern
Alt om! Paul Gascoigne a trecut printr-o transformare "100%", după două decenii în patima drogurilor şi alcoolului. FOTO | Cum a apărut "Gazza" la ultimul eveniment la care a luat parte

Problemele cu băutura şi viaţa agitată par să fie de domeniul trecutului pentru Paul Gascoigne. Ajuns la 50 de ani, fostul mare mijlocaş englez a trecut printr-o transformare evidentă, iar presa din Anglia a publicat o fotografie care spune totul despre lungul drum parcurs de "Gazza".

Un mijlocaş talentat, dar pe care viaţa extrasportivă l-a împiedicat să-şi atingă potenţialul maxim, Gascoigne a ţinut, de-a lungul anilor, primele pagini ale ziarelor din Anglia din cauza problemelor cu drogurile şi alcoolul. În timpul, dar şi după finalul carierei de fotbalist, cel poreclit "Gazza" a devenit un "client" al presei engleze şi puţine au fost dăţile în care nu i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată prin apariţiile sale şocante.Acum, însă, situaţia s-a schimbat la 180 de grade, iar despre Gascoigne se poate spune fără nicio problemă că a început o nouă viaţă. Fără droguri, fără alcool, fără depresie, după o perioadă petrecută la dezintoxicare, englezul a fost fotografiat la finalul săptămânii trecute la un eveniment din Anglia, iar surpriza nu a fost deloc mică. Un alt Gascoigne a apărut, practic, în faţa fanilor şi fotografilor!

Iar anul decisiv pentru viaţa lui Gascoigne a fost 2017, când fostul mare internaţional englez a ajuns la dezintoxicare pentru a scăpa de problemele pentru alcool. Atunci, Terry Baker, agentul său, trăgea semnalul de alarmă: "Face mari eforturi pentru a se vindeca de demonii alcoolului. Eu nu sunt credincios, dar voi, cei care sunteţi, rugaţi-vă pentru el".

În două decenii în care a fost "victima" alcoolului şi a drogurilor, Gascoigne a fost protagonistul unor scandaluri care au făcut înconjurul presei britanice. Când nu se îmbăta şi nu era fotografiat în ipostaze care nu-i fac cinste, fostul mijlocaş se ocupa singur de crearea unor situaţii urâte. Pe final de 2016, "Gazza" a provocat un scandal monstru într-un hotel din Londra şi a sfârşit la spital, după ce s-a îmbătat şi a fost lovit de un bărbat nervos pe comportamentul său agresiv.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.