Ori la bal, ori la spital! Sepsi, Dinamo, Poli Iași și Chindia joacă „hora retrogradării”: 3 cote pe care le joacă toată lumea

Publicat: 01 Aug. 2020, 08:43 Fortuna Campanie
Ori la bal, ori la spital! Sepsi, Dinamo, Poli Iași și Chindia joacă „hora retrogradării”: 3 cote pe care le joacă toată lumea

În weekend au loc dueluri decisive în zona retrogradării din Liga 1. Nu toată lumea e în siguranță! Viitorul, Academica și FC Voluntari sunt remarcatele din play-out, ele fiind deja salvate. Dar Sepsi, Poli Iași, Dinamo și Chindia luptă din greu pentru supraviețuire.

Problemele de la Dinamo au complicat mult situația în clasament: cu doar 7 meciuri jucate, „câinii” sunt mult în urma rivalelor din subsol, care au jucat 10, 11 sau 12 partide. Așadar, Dinamo e încă la mâna ei: dacă bate pe linie în meciurile rămase, atunci se salvează fără mari emoții. Evident, și un loc de baraj este la îndemâna alb-roșilor. Dar una e calculul de pe hârtie și alta e cel de pe teren! În acest moment, Chindia pare „condamnată” și doar o victorie în weekend o mai ține în viață. Poli Iași e pe loc de baraj după victoria cu Voluntari, în timp ce finalista Cupei, Sepsi, mai are un meci de jucat și încă are emoții.

CLASAMENTUL DIN PLAY-OUT

 1. Viitorul – 42 de puncte (12 meciuri)
  8. Academica – 32 de puncte (12 meciuri)
  9. FC Voluntari – 31 de puncte (12 meciuri)
  10. Hermannstadt – 31 de puncte (10 meciuri)
  11. Sepsi – 28 de puncte (11 meciuri)
  ————————————————
  12. Poli Iași – 26 de puncte (12 meciuri)
  13. Dinamo – 21 de puncte (7 meciuri)
  14. Chindia Târgoviște – 20 de puncte (10 meciuri)

În weekend avem în aplicația de mobil de la Fortuna meciurile Academica – Hermannstadt și Viitorul – Sepsi (sâmbătă), respectiv Poli Iași – Chindia și Voluntari – Dinamo (duminică). Se joacă cu garda jos și e posibil să asistăm la multe goluri! Pe efortuna.ro se pariază (evident, cu bonus în Happy Hour) pe următoarele trei selecții de mai jos. Le joci și tu?

Academica Clinceni – Hermannstadt 1X, cota 1.70
Poli Iași – Chindia Târgoviște 1, cota 2.10
Voluntari – Dinamo Ambele marchează, cota 1.71

 

Publicat: 01 Aug. 2020, 08:43 Fortuna Campanie
Pe aceeași temă