Narcis Răducan îi ia apărarea portarului Ducan: „E ca și cum ai trimite un leuț în junglă și te superi că a fost puțin jumulit, dar a ieșit învingător” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Autori: Cornel Popescu, Daniel Nazare Publicat: 18 Sep. 2020, 10:37 Actualizat: 18 Sep. 2020, 12:29 Europa League

Narcis Răducan, fost fotbalist și conducător la formația roș-albastră, afirmă că trebuie să apreciem evoluția goalkeeper-ului din lotul lui Mihai Pintilii. Actualul analist tv a declarat la ProSport Live că a fost un risc enorm titularizarea lui Răzvan Ducan, dar că până la urmă contează calificarea în faza următoare a Europa League.

Cele opt erori de neiertat comise de FCSB în memorabilul meci cu Backa Topala. Trupa lui Pintilii este șchioapă înainte de partida cu FC Argeș din Liga 1 | ANALIZĂ

Pintilii și-a îndeplinit obiectivul, crede Narcis Răducan

„Vorbim de un portar foarte tânăr și e fantastic să apere la nivelul ăsta. Ne așteptam la greșeli. E senzațional că în memoria lui rămâne întipărit faptul că a apărat penalty-ul și a mers echipa mai departe.

Trebuie să fim mai atenți când vine vorba despre un antrenor atât de tânăr. Eu cred că și-a îndeplinit obiectivul. Are timp să se regleze. A fost un risc enorm. A fost ca și cum ai trimite un leuț în junglă și te superi că a fost puțin jumulit de ceilalți, dar el a ieșit învingător”, a declarat Răducan.

FCSB îl va avea în poartă pe Răzvan Ducan
În imagine, Răzvan Ducan

„La televizor se vede altfel, se vede un meci de vacanță, dar presiunea este enormă. S-au câștigat sute de mii de euro după acest meci.

Eu îl văd la plusuri pe acest portar, dar trebuie să regleze problemele tehnice. Eu zic că e un câștig și aș fi echilibrat să fac glume pe seama lui. Ne-a calificat un copil în vârstă de 18 ani. Mi se pare normal să îl apăr”, a încheiat Narcis Răducan.

Răzvan Ducan a apărat un penalty din cele cinci ale sârbilor

FCSB, cu lotul afectat puternic de coronavirus, s-a calificat, joi, în turul trei preliminar al Ligii Europa, trecând în turul doi de echipa sârbă Backa Topola, scor 5-4 la loviturile de departajare, după ce la finalul prelungirilor scorul a fost 6-6.

La loviturile de departajare, portarul echipei FCSB, Răzvan Ducan, a apărat lovitura lui Banjac, de la Backa Topola. Pentru Backa au înscris Tomanovic, Zec, Antonic şi Djuric. Pentru FCSB au marcat Moruţan, Perianu, Panţîru, Petre şi Man.

Autori: Cornel Popescu, Daniel Nazare Publicat: 18 Sep. 2020, 10:37 Actualizat: 18 Sep. 2020, 12:29 Europa League
Pe aceeași temă