SEVILLA – CFR CLUJ 0-0 | Retur de coșmar pentru CFR în Spania! Gol anulat cu VAR, Petrescu a primit cartonaș galben pe final, iar Bordeianu a fost eliminat | FOTO

SEVILLA - CFR CLUJ 0-0 | Retur de coșmar pentru CFR în Spania! Gol anulat cu VAR, Petrescu a primit cartonaș galben pe final, iar Bordeianu a fost eliminat | FOTO
  • Publicat:
  • Actualizat:

CFR Cluj a ratat calificarea în optimile de finală ale Europa League, după ce a remizat cu Sevilla, scor 0-0, în retur.

  • În tur, CFR Cluj a remizat cu Sevilla, scor 1-1. Ciprian Deac a deschis scorul în minutul 59, după un penalty acordat cu ajutorul VAR, iar spaniolii au restabilit egalitatea după ce En-Nesyri a înscris cu poarta goală, în minutul 83.

Ardelenii au rezistat foarte bine în fața Sevillei, iar finalul de meci a fost unul de coșmar pentru trupa lui Dan Petrescu. Adrian Păun a înscris în minutul 88, dar arbitrul a anulat golul, după ce a consultat VAR-ul, pe motiv de henț la Traore. Dan Petrescu a făcut crize de nervi pe marginea terenului și a fost avertizat cu cartonaș pentru proteste. Ulterior, Mihai Bordeianu a văzut al doilea galben, în minutul 90+1, și a lăsat-o pe CFR Cluj în zece oameni.

Astfel, visul frumos se încheie pentru CFR Cluj în șaisprezecimile Europa League. Sevilla merge mai departe și poate întâlni echipe precum AS Roma, Bayer Leverkusen, Basel, Getafe sau Wolves.

FINAL: Sevilla – CFR 0-0

Min. 90+6 Final de meci în Spania! CFR Cluj ratează calificarea în optimile de finală ale Europa League.
Min. 90+1 Bordeianu îl faultează pe Banega și vede al doilea cartonaș galben. CFR Cluj rămâne în 10 oameni!

Min. 90 „Nu-i corect”, îi spune Dan Petrescu arbitrului de rezervă. „Bursucul” primește cartonaș galben.
Min. 88 Păun înscrie, dar arbitrul consultă VAR-ul! Traore a făcut henț și golul este anulat. VIDEO AICI

Min. 84 Ultima Schimbare la CFR: iese Omrani, intră Golofca.
Min. 84 Deac încearcă un șut din prima din marginea careului, dar trimite mult peste poarta spaniolilor.
Min. 80 Nolito șutează modest din colțul careului, iar Arlauskis reține fără probleme.
Min. 78 A doua schimbare la CFR Cluj: intră Rondon, iese Djokovic.
Min. 77 Camora își urmărește foarte bine adversarul, dar îl calcă pe Arlauskis și portarul CFR-ului solicită îngrijiri medicale.
Min. 75 Ultima schimbare la Sevilla: iese Navas, intră En-Nesyri.
Min. 74 Bordeianu este și el avertizat, după ce reacționează la o decizie a arbitrului.
Min. 73 Djokovic îl faultează pe Ocampos și vede cartonașul galben. Sârbul va rata meciul următor, în cazul în care CFR se califică în optimi.
Min. 71 Ocazie pentru Sevilla! Spaniolii execută un corner, iar Camora respinge în cele din urmă cu ceva emoții.
Min. 69 Reguilon pătrunde pe partea stângă, dar este deposedat de către apărarea CFR-ului și mingea este respinsă în corner. Spaniolii execută lovitura de la colț, Arlauskis este ezitant și mingea iese în afara terenului.
Min. 67 A doua schimbare la Sevilla: iese Suso, intră Nolito.
Min. 61 Ocazie pentru CFR Cluj! Păun șutează din afara careului, mingea este respinsă până la Traore, dar clujenii nu urmăresc faza și spaniolii trimit balonul în corner. VIDEO AICI
Min. 59 Deac vede cartonașul galben, în urma unui fault asupra lui Reguilon, la marginea terenului.
Min. 57 Prima schimbare la Sevilla: iese Jordan, intră Banega.
Min. 56 Vinicius îl faultează pe de Jong la mijlocul terenului, iar arbitrul acordă lovitură liberă pentru Sevilla.
Min. 46 S-a reluat partida! Fără schimbări la pauză!

PAUZĂ!

Min. 45+3 Arbitrul pune punct primei reprize, după ce CFR Cluj a avut trei mari ocazii în doar două minute.
Min. 45+2 Ocazie mare pentru CFR Cluj! Deac execută un corner perfect pentru lovitura de cap a lui Boli, dar acesta trimite pe lângă poarta spaniolilor. VIDEO AICI
Min. 45+1 Păun are o nouă ocazie! Trimite la colțul scurt, dar mingea este respinsă în corner. VIDEO AICI
Min. 45 Păun execută lovitura liberă pe jos, dar mingea este blocată de către zidul spaniol! Mingea ajunge la Djokovic, șutează din fața careului, dar portarul Sevillei trimite peste poartă. VIDEO AICI
Min. 44 Omrani este faultat de către Navas în apropierea careului și este cartonaș galben pentru spaniol și lovitură liberă importantă pentru CFR Cluj!
Min. 43 Păun este faultat la mijlocul terenului de către Fernando și obține lovitura liberă.
Min. 39 Ocazie pentru Sevilla! Ocampos șutează la colțul lung de pe partea stângă, dar mingea trece pe lângă poarta lui Arlauskis.
Min. 30 Djokovic amenință și el poarta spaniolilor cu un șut pe jos de la distanță, dar, din nou, Bounou reține cu siguranță.
Min. 27 Burcă se resimte în continuare după contactul din minutul 13 și face semne către banca CFR-ului că nu mai poate continua! În locul său intră Kevin Boli. VIDEO AICI

Min. 26 Ocazie uriașă pentru Sevilla! Ocampos primește în fața careului clujenilor, dar trimite slab și mingea este deviată de către Fernando pe lângă poarta CFR-ului.
Min. 24 Bordeianu execută lovitura liberă, dar mingea este blocată de zidul spaniolilor.
Min. 23 Fernando îl deposedează pe Păun în apropierea careului Sevillei, dar arbitrul acordă lovitură liberă pentru CFR Cluj! Ocazie importantă pentru echipa lui Dan Petrescu!
Min. 18 Camora încearcă un șut puternic de la distanță, dar mingea ajunge în brațele portarului Sevillei. VIDEO AICI
Min. 13 Burcă se resimte după un contact puternic cu Diego Carlos și cere intervenția medicilor. Cei doi s-au ciocnit într-un duel aerian, iar arbitrul a acordat fault în atac pentru clujeni.
Min. 3 Omrani cade în careu de lângă Diego Carlos și cere penalty, dar arbitrul lasă jocul să continue.

Min. 1 CFR Cluj are lovitura de start!
Începe partida!

FOTO: Lucian Danciu / Sevilla - CFR Cluj
FOTO: Lucian Danciu / Sevilla – CFR Cluj

ECHIPELE DE START:

Sevilla: Bounou – Navas, Carlos, Kounde, Reguilon – Jordan, Gudelj, Fernando – Suso, L. de Jong, Ocampos
Rezerve: Pastor, Gomez, Rony Lopes, Nolito, Banega, Escudero, En-Nesyri
Antrenor: Julen Lopetegui

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Bordeianu, Djokovic – Deac, Păun, Omrani – L. Traore
Rezerve: Sandomierski, Aurelio, Boli, Golofca, Hoban, Cestor, Rondon
Antrenor: Dan Petrescu

Arbitru: Andria Treimanis / Asistenți: Haralds Gudermanis, Aleksejs Spasjonikova (toți din Letonia)
Stadion: „Ramon Sanchez Pizjuan”


Sevilla o întâlnește, acasă, pe CFR Cluj în 16-imile Europa League, de la ora 22:00. Spaniolii vin după o victorie, la scor de neprezentare, cu Getafe (0-3). Echipa antrenată de Julen Lopetegui se situează pe locul 4 din La Liga, cu 43 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate, la 12 lungimi de liderul FC Barcelona. Goalkeeper-ul Tomas Vaclík şi mijlocașul Fernando Reges sunt incerți pentru meciul de diseară.

CFR Cluj speră într-o minune, diseară, în meciul cu Sevilla. Parcursul spectaculos din acest sezon a formației antrenate de Dan Petrescu dă speranțe fanilor din Gruia pentru o calificare de vis în optimile Europa League. Campioana României vine după o victorie cu ocupanta locului 2 din Liga 1, U Craiova (0-2). Clujenii au terminat campionatul regulat pe primul loc, cu 52 de puncte obținute, la o distanță de șase lungimi față de poziția secundă.

Încercăm să tratăm meciul cu toată seriozitatea posibilă. CFR e o echipă bună, am venit pregătiți și intenția noastră e să ne impunem. E un meci de Europa League și vom face totul pentru a ne impune. Nu pot să pun un diagnostic complet despre forma echipei mele. Noi muncim, e foarte important să ne concentrăm pe implicarea fiecărui jucător. Cu multă muncă și încredere, vom reuși să ne redresăm. Întâlnim o echipă bună, dar ne așteptăm ca rezultatul de mâine să fie unul favorabil nouă. Ne pasă de starea terenului, dar știm să ne adaptăm și nu vom schimba echipa în funcția de starea gazonului. Nu-l cunosc personal pe Dan Petrescu. Știu că are o echipă competitivă, cu jucători buni, și știu că pregătește foarte bine atât defensiva, cât și ofensiva, a declarat Julen Lopetegui, antrenorul Sevilliei, la conferința de presă premergătoarea meciului cu CFR.

Este un meci foarte important, dar sunt realist şi sunt convins că şansele sunt mici. Dacă era 1-0 în meciul tur eram mai optimist, dar cu acest rezultat şansele sunt mici şi numai o altă minune ar face ca noi să ne calificăm. Am studiat Sevilla şi Sevilla ne-a studiat foarte bine pe noi, iar antrenorul lor este unul de mare valoare. Jucătorii sunt actorii principali tot timpul. Avem un lot de jucători cu foarte mare experienţă, unii dintre ei pe final de carieră şi vor să dea tot ce au mai bun, îşi doresc foarte mult să ajungă cât mai departe în Europa. Sevilla este periculoasă şi acasă, ca și CFR, aici ne asemănăm. Penalty-urile astăzi (n.r. la antrenament) le vom bate poate. Dă, Doamne să ajungem acolo. Presiunea e la ei, la noi ce presiune să fie?”, a declarat Dan Petrescu.

La ora începerii meciului se anunță 13 grade Celsius în Sevilla, conform AccuWeather.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen