Marea finala Scandinava!

24 apr 2009 10 afişări esports
Marea finala Scandinava! Marea finala Scandinava!

In acest weekend, mai precis Sambata 25 Aprilie 2009 vor avea loc finalele celei mai tari competitii de gaming din Scandinavia, ESL Pro Series cu premii de peste 18.000 Euro, pentru sectiunile de Counter Strike 1.6 (16.000 Euro) si WarCraft III (2500 Euro). Dupa un sezon online de exceptie, la evenimentul ce va avea loc in Suedia la Stockholm vor participa pantru echipe de la sectiunea de Counter Strike 1.6 si patru jucatori de la WarCraft III.

Gazda evenimentului va fi cunoscutul Internet Caffe 'Inferno Online', care va oferi la finalul concursului cea mai buna echipa nordica si cel mai bun jucator. Electronic Sports League TV va fi prezent la aceasta competitie cu un staff britanic format din James Harding, Joe Miller si Matt Rider care vor oferi telespectatorilor sansa de a urmari meciurile cu un comentariu in limba engleza. Echipele participante la acest eveniment vor fi fnatic si Lemondogs din Suedia, mTw si XLBET.AT din Danemarca pentru Counter Strike 1.6, in timp ce la competitia de WarCraft III vor participa LiiLD.C, Bringer, DowaQ si Ciara, recent transferat impreuna cu Grubby la echipa Evil Geniuses.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.