Focu’ la ei. Interviu incendiar cu Ionel Ganea. „Aghiotantul lui nenea Gigi i-a făcut semn lui Lobonț, vezi că trag acolo”. Ce spune de conflictul cu Boloni: „Am dansat și ne-am împăcat pe melodia Az a Szep” | VIDEO

Focu' la ei. Interviu incendiar cu Ionel Ganea. „Aghiotantul lui nenea Gigi i-a făcut semn lui Lobonț, vezi că trag acolo”. Ce spune de conflictul cu Boloni: „Am dansat și ne-am împăcat pe melodia Az a Szep” | VIDEO
  • Publicat:
  • Actualizat:

Între trecut și prezent, ProSport vă prezintă un interviu incendiar cu Ionel Ganea (49 ani). Misterele unui meci de referință pentru fotbalul românesc de la care se împlinesc 25 de ani. „U” Craiova vs Rapid și trădarea „aghiotantului lui Gigi Becali”: „La penalty i-a făcut semn lui Lobonț, acolo dau”. Pacea cu Boloni: „Am dansat și ne-am împăcat pe melodia Az a Szep”, vino-ncoace să te înțep”. Declarații puternice despre Dan Șucu, Adrian Mititelu, Cristi Borcea sau noii acționari de la Dinamo.

Interviu incendiar cu Ionel Ganea. „Aghiotantul lui nenea Gigi i-a făcut semn lui Lobonț, vezi că trag acolo”

ProSport:Cum comentezi acțiunea echipei naționale, cele două meciuri, cel din Andorra și meciul cu Belarus?

Ionel Ganea: Cred că echipa și-a îndeplinit obiectivul, a obținut punctaj maxim, iar pe această cale vreau să-i felicit și eu pe jucători. Restul e cancan. N-am de ce să fiu nemulțumit, au obținut șase puncte și cred că asta e cel mai important pentru moralul lor, pentru viitor.

Crezi că ne putem califica?

Sunt șanse foarte mari de pe locul doi.

Mulți au spus că a fost cea mai bună grupă pe care o puteam prinde la tragerea la sorți, am fost norocoși?

Este adevărat și trebuie să profităm de acest aspect, să ducem echipa acolo unde a mai fost.

Gică Hagi a ieșit și a spus că fiul său ar fi trebuit convocat. Ești, oarecum, în aceeași situație, tată de fotbalist…

Sincer vă spun, credeți că Ianis nu făcea față o jumătate de oră, să stea pe bancă, la echipa națională? Știți ce mă miră la voi (n.r. presa)? Că niciunul dintre voi nu ați subiniat faptul că România, în aceste două meciuri, nu a avut bancă. Cine a intrat pe parcurs să aducă un plus. S-a văzut asta la echipă, cu jucătorii care au intrat? Și rețineți, Andorra a jucat în 10 oameni, s-a văzut vreun plus?

Totuși, baza de selecție nu este atât de ofertantă.

Dar nu vorbim de selecție, noi spunem strict ce s-a întâmplat în aceste două meciuri, de primii 20 sau 18, schimbările care s-au făcut, au venit cu un plus? Din punctul meu de vedere, nu! Părerea mea este că Ianis putea să fie acolo și cred că ducea 20-30 de minute lejer și, poate, venea cu un plus.

Misterele unui meci de referință pentru fotbalul românesc de la care se împlinesc 25 de ani. „U” Craiova vs Rapid și trădarea „aghiotantului lui Gigi Becali”

Trecem la Superliga. Urmărești Rapidul, fosta ta echipă și FCU, formația la care joacă fiul tău. Ai spus că Rapid nu are șanse la titlu, pe ce te bazezi?

Rapid a început foarte bine campionatul, a fost foarte mult timp sus, dar acum rezultatele sunt în defavoarea lor. Ei joacă foarte bine acasă, dar dacă te organizezi, cum au făcut-o Sibiul și Craiova, ați văzut că le-au pus probleme. Nu înțeleg de ce nu joacă la fel de bine și în deplasare!?

Ce le lipsește din punctul ăsta de vedere? Poate publicul din Giulești este atât de important?

Este adevărat, cred că în deplasare trebuie să fii pregătit, acolo publicul tău nu mai este așa de numeros și trebuie să joci la fel de bine cum o faci pe teren propriu.

Crezi că Adi Mutu este vinovat?

Acum nu știu cât de vinovat e. El e singurul care poate să analizeze situația echipei și să vadă unde se greșește. Nu poți fi mulțumit tocmai acum când competiția devine din ce în ce mai importantă. Mă mulțumesc cu locul cinci pentru ce, că merg în cupele europene? Greșit! Dacă mă declar mulțumit, o fac la final.

„Cred că vorbiți prea mult de el. Nu are barbă în fotbal, cum are domnul Copos”

La nivel declarativ, conducerea Rapidului nu și-a asumat, în niciun moment, că echipa vrea să tragă la titlu, să încerce măcar. Șefii au fost cumpătați…

Atunci jucătorii nu-și asumă și sunt fricoși. Eu când am venit la Rapid mi-am asumat, m-am pregătit în așa fel încât să joc cât mai bine și să câștig campionatul.

Și l-ai câștigat!

Exact.

Facem o paralelă. Când ai venit la Rapid era George Copos. În momentul de față, în Giulești, conduce domnul Șucu…

Eu cred că vorbiți prea mult de el. Nu are barbă în fotbal, cum are domnul Copos.

Domnul Șucu a investit, tu spui că ar trebui să demonstreze și prin rezultate?

Și George Copos a investit foarte mulți bani. Poți să investești, dacă nu ai rezultate… uitați-vă la Chelsea, după ce a plecat Abramovici nu prea mai au rezultatele pe care le-au avut. Așa și Rapid.

Dar tu crezi că Dan Șucu, în momentul de față, vorbește mai mult decât face?

Am văzut că a făcut o bază sportivă foarte frumoasă, dar trebuie să înțeleagă că nu bazele sportive aduc rezultate echipei. Rapid are un nume, are o tradiție și cred că trebuie să se axeze, mai mult, pe echipă.

Ce trebuie în plus? Infrastructura este importantă pentru un club.

Jucători la echipă. Mie mi se pare că unii jucători sunt foarte mulțumiți că joacă acum în play-off și au rezultatele acestea oscilante. Nu am văzut unul să iasă și să spună: Băi! Trebuie să fim mai doritori, mai ambițioși.

„M-aș bucura să câștige Gică. Petrescu a tot luat campionatul. Sper să mai și piardă… anul ăsta”

Mergem și în lupta pentru titlu, cine crezi că o să ia campionatul din acest triumvirat, Farul, CFR, FCSB?

Lupta acum începe, situația e foarte echilibrată, Farul, CFR-ul, Steaua (n.r. FCSB) și Craiova.

Te încumeți la un pronostic?

Sincer vă spun, am o relație foarte bună cu Dan Petrescu, cu Hagi, dar m-aș bucura mai mult să câștige Gică. Petrescu a tot luat (n.r. râde). Sper să mai și piardă… anul ăsta.

Pe Craiova o vezi în discuție?

Cam greu. Le ei e prea mult scandal, vorbesc mult și fac puțin.

Totuși, domnul Rotaru are o oarecare experianță în fotbal și acolo s-au făcut investiții…

Domnul Rotaru nu are rezultate. El e acolo, locul 4.

Și ce-i lipsește Craiovei pentru mai mult de locul 4?

În primul rând stabilitate la partea asta tehnică, mă refer la antrenor. Când schimbi atâția antrenori, într-o perioadă foarte scurtă, nu este bine pentru jucători, pentru echipă, ei nu mai sunt stabili, au impresia că sunt mai deștepți decât prevede legea și așa mai departe. Am văzut că sunt foarte supărați că nu au jucători la lot. Dacă ei nu sunt disciplinați! Când ajungi la cel mai înalt nivel, cum e echipa națională, să mă ierte Dumnezeu, dar acolo trebuie să fii un exemplu pentru tineri. Sunt foarte mulți jucători pentru care Ivan este un idol și el nu conștientizează acest lucru.

„M-am împăcat cu Boloni. Ne-au pus melodia „Az a Szep”, vino-ncoace să te înțep. El, de bucurie, când a auzit, a venit să dănsăm”

Că tot ai adus vorba de Andrei Ivan, cum comentezi această situație cu Edi Iordănescu?

Edi Iordănescu face la fel de bine cum a făcut și Mirel Rădoi. Dacă eu sunt antrenor și răspund pentru rezultate, tu, jucător, trebuie să te supui. Vedeți și dumneavoastră cum e în străinătate, în Europa, jucătorii nu comentează, poți să ai 100 de goluri, Ivane, la echipa ta de club, dar trebuie să înțelegi că antrenorul are școală, are pregătire și el este singurul răspunzător pentru rezultate.

Ionel! Nu ai fost cel mai ascultător jucător! Și te duc spre episodul cu Loți Boloni…

Eu am fost foarte ascultător! Pentru că nu am refuzat, nu am ieșit, vreodată, dintr-un program pe care antrenorul l-a impus. Nu am fost adeptul jocurilor de culise, să joc contra sau să nu joc pentru un antrenor. Tot timpul mi-am respectat ținuta.

Ți-am dat exemplul cu Loți Boloni pentru că este cald, a existat această contră în urma interviului pe care l-a oferit de curând…

La pauza jocului m-am dus la doctor, i-am spus frumos că mă doare spatele, nu pot să mai joc și așa mai departe. Ce vedeți dumneavoastră rău în asta? Ce conflict e ăsta? Am rămas la cabine.

Anumite lucruri, nu vreau să spun care, depășeau, pur și simplu, bunul-simț și dădeau dovadă de lipsă de educație. Mă refer la incidentul cu Ganea” – Ladislau Boloni – Martie 2023, pentru Gazeta Sporturilor.

Dar de ce crezi că domnul Boloni, după așa mult timp, a amintit de episodul ăsta?

Să răspundă el! Eu de unde să știu? Am martori că ne-am îmăcat, Mircea Sandu, Kassai și așa mai departe, plus jucătorii. Ne-au pus ăștia melodia „Az a Szep”, vino-ncoace să te înțep și m-a luat, hai să ne împăcăm și să dansăm, acolo unde eram, la restaurantul ăla, unde cântau lăutarii sau ce erau ei… muzicanți. Și el de bucurie, când a auzit melodia, a venit să dănsăm, să ne împăcăm.

Și tu cum ai reacționat?

Normal, m-am ridicat. De-asta spun, eu niciodată nu am avut o problemă cu antrenorul, să nu-l respect, să nu joc pentru echipă. Vă mai dau un exemplu!

Te rog!

Cu Magath. Am fost băgat în minutul 70, la un meci în Germania, cu Leverkusen, am avut vreo două, trei ocazii și n-am marcat. M-a scos imediat. Eram pe final de contract, urmărea să mă termine din punct de vedere mental, psihologic. Următorul meci, când am jucat acasă, tot așa, m-a ținut pe bancă, m-a băgat din nou, tot 20 de minute. Și am dat trei goluri și am câștigat meciul. Știi ce le-a zis reporterilor? Eu sunt o pungă cu surprize!

Ai spus că nu ai avut probleme cu antrenorii, o să te întreb, deși ai fugit de multe ori de acest subiect, cu arbitrii ce ai avut?

A fost prima dată în cariera mea (n.r. cazul Mudura”).

Regreți momentul ăla?

Nu-l regret, dar nu vreau să mai vorbesc de el. Nu am avut probleme cu niciun arbitru, ăla a fost singurul moment. Înțelege-mă, te rog, nu vreau să vorbesc.

Te întreb de FCU Craiova…

Îmi pare rău pentru Adrian Mititelu. Ținând cont că ne cunoaștem de atâția ani, de foarte mult timp, din 1996, de pe vremea când eu evoluam acolo. Îmi pare rău pentru el că nu a reușit să intre în play-off. Părerea mea este că meciul nu s-a jucat la Sepsi, ci la Sibiu, acolo trebuia un rezultat foarte bun.

Ai spus că-l cunoști pe Adrian Mititelu din perioada în care ai jucat la Universitatea Craiova, cum era atunci?

Trup și suflet pentru aceste culori, un suporter care iubea Craiova, dar adevărat, nu din interes.

Cum vezi scandalul ăsta dintre peluză și conducere?

Foarte urât. Nu înțeleg care e motivul, dar bănuiesc, totul se învârte în jurul banului și am auzit că s-ar fi aplanat acest conflict… tot cu bani. Știi cum e, banul e ochiul dracului. E păcat că se ajunge la astfel de momente, dacă te declari suporter înfocat și iubești o echipă, o iubești cu adevărat, nu din interes.

2 Mai 1998. 25 de ani de la un meci istoric, „U” Craiova vs Rapid 2-2. „Aghiotantul lui nenea Gigi i-a făcut semn lui Lobonț, vezi că trag acolo”

Apropo de Craiova. Nu am cum să nu te întreb de partida de referință în care, practic de unul singur, ai trimis titlul…

În Ghencea! Ce era să fac? Am fost jucător profesionist, mi-am văzut de treabă. Dacă voiai să joci în cupele europene, trebuia să o faci pe valoare. Sau pe meciuri aranjate? Exclus! Pe valoare. Și ăsta a fost punctul meu de vedere la momentul respectiv.

S-a spus că nu toți colegii tăi ar fi vrut să tragă în același sens, ce ai simțit?

Poți să dovedești?

Te întreb pe tine, ce ai simțit, atunci, în vestiar, pe teren?

Eu pot să dovedesc? Unul dintre ei e aghiotantul lui nenea Gigi (n.r. Gigi Becali). I-a făcut semn lui Lobonț, vezi că trag acolo (n.r. arată cu degetul și râde cu poftă). Nu-i dăm numele.

Luțu și încă vreo doi au fost… dar nici așa nu s-a putut face nimic. Ganea a rupt totul, era imposibil de a…el e un personaj special. Dacă vorbeai frumos cu el niciodată nu puteai să pățești ceva, dar să te ferească Dumnezeu de invers”.

E clar, știm la cine te referi. Până la urmă îmi confirmi varianta asta…

Nu îți confirm, că nu pot să dovedesc, dar pot să spun ce s-a văzut, atunci, pe teren, la faza aia, la momentul ăla. Și omul respectiv nu prea rata penalty, era un executant foarte bun… și de picior stâng.

S-a spus că, atât Steaua, cât și Rapid au venit la voi în vestiar cu vestita premiere și acesta ar fi motivul pentru care tu, de unul singur, ai încurcat Rapidul.

Nu chiar de unul singur. Am fost mai mulți.

Dar nu toți!

Am fost mai mulți. Restul… nu pot să dovedesc.

Dar a existat această premiere?

Premiere pentru că s-a jucat corect.

Până la urmă, Steaua a venit cu ceva?

Rezultatul, vorbește rezultatul!

În momentul de față, dacă s-ar întâmpla treaba asta, ar fi în afara regulamentului.

Vreau să vă spun că și bunica a fost o fată foarte frumoasă, din păcate, cu toții îmbătrânim.

Tu ai simțit presiunea la meciul ăla?

Nu! Mă trăgea unul de mânecă, pe culoare pe acolo, pe la Craiova, care era patron și zicea să stau mai liniștit.

Patronul de atunci?

Nu știu cine e, nu-mi mai aduc aminte.

  • La scorul de 2-0 pentru Universitea Craiova, în minutul 41, Cornel Frăsineanu face un henț stupid în propriul careu, golul de 2-2, înscris de Marius Șumudică, în minutul 87, vine după o gravă eroare a portarului Tiberiu Lung.
  • VEZI REZUMATUL UNUI MECI ISTORIC. UNIVERSITATEA CRAIOVA – RAPID 2-2. 2 Mai 1998.

„Mircea Rednic ne schimba pentru că trebuia să ne schimbe, că avea ordin. De la CB sau BC. Erau jocuri de culise, mai mergeu unii pe  la birou, nașu’ mai dă-mi așa, mai dă-mi așa”

Vreau să vorbim și de Dinamo, echipă care nu a mai luat un titlu din perioada în care ai fost tu acolo. E adevărat, ai stat o jumătate de campionat.

Și atunci am fost ok, erau jocuri de culise, mai mergeu unii pe la Borcea pe la birou, nașul mai dă-mi așa, mai dă-mi așa.

A fost vestita discuție cu acel triunghi ofensiv gândit de Rednic, Niculescu, Dănciulescu, Ganea, la asta te referi?

Mircea Rednic ne schimba pentru că trebuia să ne schimbe, că avea ordin. De la CB sau BC (n.r. râde).

Acesta a fost și motivul pentru care ai plecat, la jumătatea sezonului, te-ai dus la Rapid?

Era greu și cred că ce performanță a făcut atunci Dinamo nu a mai avut de mult timp, calificare din grupe în cupele europene. Afară erau minus 13 grade, în clasament eram pe locul 1, ce să facem? Era bine. După ce s-a calificat… nu mai vorbesc, că… . A mai fost un meci pierdut de Dinamo în cupele europene.

De ce nu l-ar da afară Cristi Borcea pe Mircea Rednic

La cel cu Lazio te referi?

Nu-mi mai aduc aminte, știu că a fost un meci în cupele europene.

Și ce s-a întâmplat la meciul ăsta?

A pierdut Dinamo calificarea.

Ne lași ceva de înțeles, ne lași ceva în aer!

Nu vă las nimic. Au pierdut și atâta tot.

Voit?

Voi știți mai bine, voi aveți surse mult mai bune decât mine.

Ai regretat, atunci, că a trebuit să pleci de la Dinamo?

Erau prea multe mizerii, iar eu nu pot să înghit așa ceva. Mi-a fost foarte greu și, dacă sunt mizerii multe, e cam greu. Eu nu am avut probleme nicăieri, mi-am văzut de treabă.

Sunt mulți colegi de-ai tăi care povestesc, spun, că ai fost dur, pe unii chiar i-ai atins, dacă pot spune așa. De unde crezi că ies treburile astea după atâția ani?

Unde am fost dur? Ce dur? Eram oțel și nu mă îndoiam?

Adică-i mai loveai, existau aceste conflicte.

Eu sunt zodia leu. Când calci leul pe coadă… nu e bine. Dacă-l calci pe coadă. Atenție, asta vreau să zic, lumea înțelege ce vreau să spun! Nu e că am fost dur, eu am fost respetuos cu toată lumea, dacă alții nu au fost cu mine, au încercat să pară mai importanți… . Personal, eu îmi vedeam de treaba mea.

„Acționarul ăsta de care tot vorbiți, e chel în buzunare. Din moment ce nu le plătește jucătorilor și le-a cerut, public, să-l aștepte cu banii până când se termină campionatul”

 Am vorbit de Dinamo, de trecut, te întreb și de echipa de astăzi. Acționari noi, speranțe, cum vezi tu situația?

Sunt doi care au fost pe la Rapid, i-au dat afară și au venit la Dinamo. Dar nu știu în ce calitate.

Un singur acționar a fost la Rapid. Și antrenorul, care a fost acolo, dar în funcție de conducere.

Așa e, antrenorul și cu acționarul ăsta de care tot vorbiți, care e chel în buzunare. Din moment ce nu le plătește jucătorilor și le-a cerut, public, să-l aștepte cu banii până când se termină campionatul. Au calculat, ei, bine, se termină campionatul, jucați și să vă mai dăm… „ciuciu”. Cum să le ceri așa ceva jucătorilor? Tu muncești fără bani? E o prostie! Ce a putut să le debiteze capul!

Ionel Ganea și labradorul „Inimioară”

Totuși, din punct de vedere sportiv, Dinamo este play-off, cu un lot fără tranferuri, Ovidiu Burcă a reușit să ducă echipa în lupta pentru promovare. Crezi că are șanse să revină în Superliga?

La cum joacă, nu prea văd. Dacă bătea pe Buzău, da. Așa nu cred, foarte mici. Îmi pare rău pentru Dinamo, pentru club, a ajuns pe mâna unor oameni… nu a auzit nimeni de ei, se dau mari învestitori dar, de fapt, cred că mai mult vorbesc decât fac.

Îți dau și exemplul ăsta, la Rapid au reușit, mă refer la Burcă și Nicolescu. Până la un anumit nivel, când s-au certat cu restul conducerii.

Da, dar tu vii să pui condiții pe banii mei. Sau cum? Burcă era acolo la birou, cu prietenul Nicolescu.

Ionel, în încheiere, care e cel mai mare regret al carierei tale?

Că nu m-am calificat cu echipa națională la campionatul Mondial din 2002. Și, poate, că nu am jucat în Liga Campionilor. Mi-aș fi dorit să prind, că am muncit. Și aici mă refer la Stuttgart. Și repet, Marath nu a fost corect cu mine, a încercat să mă denigreze, să-mi ia din salariu. Și numai mie, din lotul ăla de 30 de jucători, numai Ganea era oaia neagră. El și-a făcut salariu la un milion și ceva de euro după ce ne-am calificat în Liga Campionilor și mie a vrut să mi-l reducă. Și i-am zis, care e motivul? Dacă mi-ai luat un gol din astea pe care le-am dat, nouă goluri, ai fi terminat pe locul patru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jurnalist sportiv din anul 2003, în prezent reporter special și realizatorul emisiunii EXCLUSIV DINAMO de la ProSport. Ziarist acreditat la clubul Dinamo București încă din anul 2004, Cătălin Mureşanu este autorul a mii de articole, interviuri, reportaje, cronici pe care le-a scris pentru ... citește mai mult
Mihai Pop (foto&video) / FOTO & VIDEO
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii Britanii
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii Britanii
Continuă hegemonia! A câștigat al 13-lea titlu consecutiv și o așteaptă pe FCSB în preliminariile Champions League
Continuă hegemonia! A câștigat al 13-lea titlu consecutiv și o așteaptă pe FCSB în preliminariile Champions League
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost…
Elias Charalambous a sărbătorit alături de fiica sa! Apariție ravisantă pentru frumoasa Andriana
Elias Charalambous a sărbătorit alături de fiica sa! Apariție ravisantă pentru frumoasa Andriana
Andreea Marin a SLĂBIT enorm! Acum arată la fel ca-n tinerețe, când a fost ofertată să apară în Playboy
Andreea Marin a SLĂBIT enorm! Acum arată la fel ca-n tinerețe, când a fost ofertată să apară în Playboy
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
Un val de frig ameninţă România. Zonele în care temperaturile au coborât deja aproape de zero grade
Un val de frig ameninţă România. Zonele în care temperaturile au coborât deja aproape de zero grade
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și…
'Furnicuța' Laura Cosoi, însărcinată pentru a 4-a oară, așa cum nu ați mai văzut-o! Ce a putut să facă
'Furnicuța' Laura Cosoi, însărcinată pentru a 4-a oară, așa cum nu ați mai văzut-o! Ce a putut să facă
Se interzic telefoanele mobile. Au fost deja eliminate de la vânzare. Decizie în justiție
Se interzic telefoanele mobile. Au fost deja eliminate de la vânzare. Decizie în justiție
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă la Fundeni
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă la Fundeni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
St. Pauli revine în Bundesliga după 13 ani
St. Pauli revine în Bundesliga după 13 ani
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul…
×