Vino la lansarea 2010 FIFA WORLD CUP

28 apr 2010 49 afişări Evenimente ESL
Vino la lansarea 2010 FIFA WORLD CUP Vino la lansarea 2010 FIFA WORLD CUP

Ai aflat? Campionatul Mondial de Fotbal începe mai devreme! Campionatul Mondial de Fotbal începe Vineri, 30 aprilie 2010 pe console!Gameshop.ro îi invită pe toţi iubitorii de jocuri video şi pe fanii sportului rege să îşi aleagă echipa naţională de fotbal favorită şi să lupte pentru trofeul mondial în campionatul deschis publicului pe console PlayStation 3. Evenimentul de lansare al jocului video 2010 FIFA WORLD CUP SOUTH AFRICA în Romania, are loc în Baneasa Shopping City din Bucureşti cu începere de la ora 15, în faţa magazinului MediaGalaxy.

Toţi cei dornici să facă o călătorie virtuală până în Africa de Sud şi să îşi încerce norocul în lupta pentru a ridica deasupra capului marele premiu, consola PlayStation 3, trebuie să se înscrie printr-un email trimis la adresa 2010fwc@4allse.ro, ce trebuie să conţină nume, prenume, vârsta, număr de telefon şi adresa de reşedinţă. Pentru regulamentul complet al competitiei accesati site-ulElectronic Sports League Romania

Premiile:

Locul 1: O consola Playstation 3 + un joc 2010 FIFA World Cup PS3

Locul 2: Un joc 2010 FIFA World Cup PS3

Locul 3: Un joc 2010 FIFA World Cup PSP

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.