Jim Raynor te asteapta in Bucuresti si Constanta

23 iul 2010 65 afişări Evenimente ESL
Jim Raynor te asteapta in Bucuresti si Constanta Jim Raynor te asteapta in Bucuresti si Constanta

Marti, 27 iulie 2010 nu va fi doar o zi caniculara , ci va fi o zi in care lumea jocurilor video va fierbe.

Asteptarea ce a durat 10 ani a luat sfarsit! Best Distribution, ESL Romania, MediaGalaxy si GamexTV.ro va invita sa sarbatorim impreuna lansarea celui mai important joc video pentru PC al anului, StarCraft II. In Bucuresti, te asteptam in magazinul MediaGalaxy din Mall Vitan, iar daca esti pe litoral, te invitam in Centrul Comercial Tom din Constanta, in fata magazinului MediaGalaxy si vei avea sansa sa lupti alaturi sau sa te infrunti cu cei din rasa Protoss, Zerg si Terran, in cadrul concursurilor organizate si sa castigi numeroase premii substantiale, inclusiv mult ravnita editie de colectie a jocului STARCRAFT II si produse oferite de Gigabyte, Razer, AMD, Logitech si Platronics.

Toti cei dornici sa se inscrie la unul dintre concursurile de StarCraft II trebuie sa trimita un e-mail la adresa starcraft2@4allse.ro care sa contina nume, prenume, nickname, varsta, numar de telefon si adresa de resedinta si orasul in care doriti sa participate. Primele 64 de solicitari din Bucuresti si primele 32 de solicitari din Constanta vor garanta participarea la concurs.

Participantii vor fi introdusi intr-un bracket in mod aleatoriu, urmand a juca impotriva adversarilor desemnati. Modul de joc va fi single bracket, best of 1 map pana cand vor mai ramane 8 participanti (pentru Bucuresti), respectiv 4 participanti (pentru Constanta), cand se vor juca dupa modul de joc best of 3 maps.

Hartile folosite in acest concurs vor fi cele oficiale de turneu, folosite in cadrul ESL Go4StarCraft2.

Detalii atat despre program cat si despre premii pe site-ulESL

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.