Jim Raynor, Sarah Kerrigan si Zeratul si-au dat intalnire la Cluj

6 mai 2011 193 afişări Evenimente ESL
Jim Raynor, Sarah Kerrigan si Zeratul si-au dat intalnire la Cluj Jim Raynor, Sarah Kerrigan si Zeratul si-au dat intalnire la Cluj

Sambata 7 Mai si Duminica 8 Mai in magazinul Media Galaxy din Cluj este locul de intalnire al teranilor, protossilor si zergilor.

Jim Raynor, Sarah Kerrigan si Zeratul si-au dat intalnire la Media Galaxy in Polus Center Cluj.

Sambata si Duminica, 7 respectiv 8 mai intre orele 13-20 pasionatii de StarCraft sunt invitati sa ia parte la cel mai important eveniment de gaming pe plan local. Sistemele oficiale ale competitiei sunt oferite de GIGABYTE.

Participantii vor fi introdusi intr-un bracket in mod aleatoriu, urmand a juca impotriva adversarilor desemnati. Modul de joc va fi single bracket, best of 1 map pana cand vor mai ramane 8 participanti cand se vor juca dupa modul de joc best of 3 maps.

Hartile folosite in acest concurs vor fi cele oficiale de turneu, folosite in cadrul ESL Go4StarCraft2.

Premiile:

Locul I:

  • mouse Roccat Kone
  • joc StarCraft II editie de colectie

Locul II:

  • mouse Roccat Kova
  • joc StarCraft II

Locul III:

  • tastatura Roccat Arvo
  • joc StarCraft II

Evenimentul organizat in fata magazinului Media Galaxy din mallul Polus Center Cluj, se inscrie intr-o serie de evenimente de divertisment initiata de Media Galaxy, intitulata "Distractia se muta la Media Galaxy", ce se va intinde pe o durata de 3 luni. Weekend-urile lunii Mai vor fi dedicate exclusive gaming-ului, fanilor jocurilor video pregatindu-li-se numeroase surprize, printre care o intalnire cu Michael Jackson, lupte corp la corp mortale

si meciuri de fotbal incendiare.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.