Au fost alesi cei mai buni jucatori de Counter Strike de la Intel Extreme Masters 2009

26 mar 2009 6762 afişări Evenimente ESL
Au fost alesi cei mai buni jucatori de Counter Strike de la Intel Extreme Masters 2009 Au fost alesi cei mai buni jucatotri de Counter Strike de la Intel Extreme Masters 2009

La aproape doua saptamani de la incheierea celui mai mare eveniment offline al anului, Finalele Continentale si Finalele Globale de la Intel Extreme Masters, au aparut si primele statistici legate direct de cei mai buni jucatori din lume la Counter Strike. Astfel Patrik 'f0rest' Lindberg  jucatorul echipei suedeze fnatic a fost votat cel mai letal jucator, reusind un total de 377 de fraguri comparativ cu adversarul sau germanul Roman 'roman' Ausserdorfer care a reusit un total de 367 de fraguri. Ceea ce este foarte clar dupa acest numar foarte ridicat de fraguri, este faptul ca Patrik 'f0rest' Lindberg a fost mereu in centrul actiunii, chiar daca nu a avut cea mai buna medie intre numarul de fraguri si numarul de runde care le-a pierdut.

 

Depasit de catre suedezul 'f0rest', jucatorul celor de la Team ALTERNATE, Roman 'roman' Ausserdorfer a reusit sa castige titlul de cel mai infuent jucator, fragurile sale per runda, reusind sa conteze enorm in castigarea meciurilor echipei sale.

De curand ramasi fara sponsor si o echipa sub numele careia sa activeze polonezii de la fostul clan MeetYourMakers au obtinut inca o statistica negativa. Cuplul format din Jakub 'kuben' Gurczynski si Wiktor 'taz' Wojtas  au reusit recordul negativ de a pierde  cele multe runde. Acest lucru este partial negativ, deoarece echipa lor a ajuns destul de departe in turneu, insa Jakub 'kuben' Gurczynski si Łukasz 'LUq' Wnek au un record negativ in ceea ce priveste raportul dintre fragurile castigate si fragurile pierdute.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.