Mitică Dragomir a rămas fără cuvinte când a văzut cum arată fostul Bar Regal Maxim, unde Regele Carol al II-lea își petrecea timpul, după ce Pescobar l-a cumpărat și l-a renovat.
Pescobar este una dintre cele mai prezente figuri din online și prieten apropiat cu Dumitru Dragomir.
Acum fostul Bar Regal Maxim se numește Oyster Bar Victoriei.
În urmă cu 13 ani, Mitică Dragomir a achiziționat spațiul fostului Bar Regal Maxim, acolo unde Regele Carol al II-lea era o figură frecventă. Pescobar a cumpărat localul de la fostul șef LPF, iar acum l-a transformat într-un restaurant de lux, specializat pe fructe de mare.
„Bă, câți bani ai băgat acum, sunt gelos. M-ai făcut. Nu există ceva mai luxos, mai finuț, în orașul ăsta. Bine că ai păstrat alea cu DD (n.r. simboluri cu Dumitru Dragomir) sus. Extraordinar, e cel mai frumos restaurant din țara asta, de departe, jur.
Bine, a fost și Barul Regal Maxim. Așa ceva nu există în țara asta. Extraordinar. Doamne, ăsta e cel mai frumos local. Pe onoarea mea, dacă te mint. Ce scaune..”, a spus Mitică Dragomir, într-un clip postat pe TikTok de Pescobar.
Într-un alt clip, Paul Nicolau l-a invitat pe Mitică Dragomir să încerce o specialitate a restaurantului de pe Victoriei. Pescobar i-a oferit fostului șef LPF un bao bun cu soft crab shell, iar acesta a recunoscut că este un deliciu.
„Bă, n-am mâncat de ăsta în viața mea. E senzație. N-am mâncat niciodată. Am umblat în toată lumea”, a spus Mitică Dragomir, fiind cucerit de gustul mâncării de la prietenul lui, Paul Nicolau, cunoscut ca și Pescobar.
Florin Cernat a început o afacere cu Pescobar, un restaurant specializat pe fructe de mare din Galați.
Paul Nicolau a spus că în multiple rânduri l-a prins pe Florin Cernat cu un meniu modificat, deși în contractul de franciză era obligat să servească doar după anumite rețete. Fostul fotbalist ar fi vândut fish fingers (n.r. batoane de pește), iar asta l-a înfuriat pe cel poreclit „Regele racilor”.
„Trebuie lămuriri legat de situația din Galați. Conceptul meu e clar: preiau o locație, implementăm tot meniul nostru, cu toate rețetele, absolut tot. Personalul este instruit în detaliu, iar meniul rămâne fix cum lăsăm noi. Nu ai voie să introduci „fish sticks” sau alte mâncăruri care nu fac parte din identitatea francizei. Eu am muncit 14 ani pentru a valida acest concept. Nu s-a respectat și, oricât de prieteni am fi, munca e muncă și banul e ban” spunea Pescobar.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER