Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a dezvăluit un episod inedit cu fostul patron al celor de la Dinamo, Cristi Borcea. Dragomir a spus cât de generos era Borcea la restaurant și ce sumă lăsa bacșiș ospătarilor.
„Oracolul din Bălcești” a povestit cum Borcea a cheltuit peste 30.000 de euro pentru o masă la un restaurant care servea fructe de mare, iar ospătarii primeau un bacșiș destul de generos, în valoare de 500 de euro.
Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a povestit un episod de pomină ce l-a avut ca protagonist pe fostul patron al celor de la Dinamo, Cristi Borcea. „Corleone” a spus cum fostul șef al „câinilor” a cheltuit peste 30.000 de euro la un restaurant care servea fructe de mare, iar ospătarii localului erau remunerați cu un bonus de 500 de euro.
„Când intra într-un restaurant, Borcea întreba câte feluri de fructe de mare au. Ziceau zece, le spunea să mai facă rost de încă zece și să umple mesele de la cap la coadă. Om nebun! Când intra, dădea la fiecare ospătar câte o hârtie de 500 de euro. În Suedia sau Danemarca, nu mai țin minte, am plecat cu un avion privat și, la un restaurant, l-a costat masa peste 30.000 de euro. Era o masă privată”, a declarat Dumitru Dragomir, la Fanatik.
Cristi Borcea o duce bine în afaceri, chiar dacă a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor”, fostul patron al dinamoviștilor a dat un mare tun imobiliar în nordul Capitalei, chiar pe locul fostului restaurant „Doi Cocoși”. Acolo, Borcea intenționează să ridice un complex de apartamente în valoare de 200.000 de euro, pentru unul cu trei camere.
Celebrul restaurant era locul de întâlnire al omului de afaceri în perioada în care a deținut-o pe Dinamo și unde dădea petreceri în urma unor performanțe remarcabile ale „câinilor”, iar acum în locul restaurantului se va ridica un complex rezidențial, cu 102 apartamente și 11 etaje.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER