REGULAMENTUL CONCURSULUI „liga campionilor facebook” – ediția a III-a

Autor: Cezar Cherciu Publicat: 20 Oct. 2011, 15:11 Actualizat: 20 Oct. 2011, 15:12 Concursuri
REGULAMENTUL CONCURSULUI „liga campionilor facebook” – ediția a III-a

Art. 1. Organizator


Art. 1. Organizatorul și regulamentul oficial al campaniei promoționale
„liga campionilor facebook” – ediția a III-a

Campania promoțională este organizată de S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. (numită de aici înainte „Organizator”), cu sediul social în București, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, cu aceeași adresă de corespondență, număr de ordine la Registrul Comerțului J40/6876/2010, cod unic de inregistrare: 27189522, atribut fiscal RO.

Campania promoțională se va derula în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toți participanții.

Regulamentul este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile din România. Organizatorul isi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificări/schimbări pe site-ul www.prosport.ro.

Art. 2. Temeiul legal

Prezentul regulament este în conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonanței de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață. Orice eroare în declararea datelor personale nu atrage răspunderea Organizatorului. Ca atare, acesta nu are niciun fel de obligație in cazul furnizării unor date eronate, care să ducă la imposibilitatea transferului în condiții normale a premiului.

Prin înscrierea la aceasta campanie promoțională, participanții sunt de acord ca informațiile legate de identitatea lor să intre în baza de date a Organizatorului, S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., conform Legii 677/2001, acestea putând fi folosite atat pentru activitățile sale de marketing. La cererea scrisă a participanților, trimisă la adresa str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Mun. București, operatorul se obligă să actualizeze sau să șteargă datele personale ale acestora.


Art. 3. Mărcile și produsele participante

În această campanie promoțională este implicat site-ul www.prosport.ro, precum și marca ProSport.


Art. 4. Durata concursului și aria de desfășurare

Concursul „liga campionilor facebook” – ediția a III-a (denumit în continuare Concurs) se va desfășura în perioada 20 octombrie – 21 noiembrie 2011. Concursul are valabilitate pe întreg teritoriul României.

Art. 5. Condițiile de participare

Concursul se desfășoară pe site-ul www.prosport.ro și pe pagina http://www.facebook.com/prosport.ro.

Are drept de participare orice utilizator de internet care îndeplinește toate condițiile de mai jos:

· este cetățean român sau cetățean străin rezident în România

· este de acord cu publicarea numelui pe pagina http://www.facebook.com/prosport.ro și pe site-ul www.prosport.ro, în cazul în care este desemnat câștigător al concursului

· confirmă că a citit și a înțeles prezentul Regulament Oficial și că este de acord în totalitate cu termenii și condițiile precizate de acesta.

Art. 6. Drept de participare

La acest concurs poate participa orice persoană fizică, cu domiciliul stabil în România. Prin înscrierea la concurs, participanții acceptă și se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs. Angajatii S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., rudele de la gradul I pana la gradul IV ale acestora, firmele colaboratoare implicate în derularea concursului, precum și distribuitorii de presă nu au dreptul să participe la acest concurs. În cazul în care câștigătorul nu deține dreptul legal de a avea CI/BI (nu a împlinit vârsta de 14 ani), acesta este îndreptățit sa intre în posesia premiului, dar numai cu acordul scris și pe baza datelor de identitate ale părinților sau tutorelui legal.

Participarea la campania promoțională „liga campionilor facebook” – ediția a III-a implică acceptarea ca numele, fotografiile și alte materiale audio sau video cu participanții câștigători să poată fi făcute publice și folosite în scop publicitar. Pentru identificare, câștigătorii vor avea nevoie de un document de identitate – pașaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

Art.7. Protecția datelor personale

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

Art. 8. Mecanismul concursului


În perioada 20 octombrie – 21 noiembrie 2011, utilizatorii vor putea accesa aplicația de concurs „liga campionilor facebook” ediția a III-a diponibilă pe pagina www.facebook.com/prosport.ro.

Pentru a putea participa la tragerea la sorți din 21 noiembrie, utilizatorii trebuie să răspundă corect la întrebările existente în aplicația de joc „liga campionilor facebook” – ediția a III-a disponibilă pe pagina www.facebook.com/prosport.ro și să își completeze corect datele de contact.

Un utilizator va fi luat în considerare pentru tragerea la sorți cu câte o singură intrare validă pe zi în aplicația de concurs.

Pe 21 noiembrie (după ora 12.00) se va organiza o tragere la sorți pentru aplicația de concurs disponibilă pe pagina www.facebook.com/prosport.ro.

Pentru tragerea la sorți din data de 21 noiembrie, vor fi luați în considerare toți utilizatorii cu intrări valide în aplicația de concurs disponibilă pe pagina www.facebook.com/prosport.ro până în data de 21 noiembrie (ora 12.00), iar premiile vor fi urmatoarele:

· 8 pachete a câte 10 bilete la meciul Oțelul Galați – FC Basel

Art. 9. Desemnarea și anunțarea câștigătorilor

Câștigătorii celor 8 pachete constând în câte 10 bilete la meciul Oțelul Galați – FC Basel vor fi desemnați prin tragere la sorți prin intermediul site-ului www.random.org, din lista tuturor înscrierilor valide în aplicația de concurs disponibilă pe pagina www.facebook.com/prosport.ro. Tragera la sorți va fi efectuată în data de 21 noiembrie (după ora 12.00).

Un utilizator va putea câștiga un singur pachet constând în 10 bilete la meciul Oțelul Galați – FC Basel.

Rezultatele tragerilor la sorți vor fi publicate pe site-ul www.prosport.ro și pe pagina www.facebook.com/prosport.ro în data de 21 noiembrie.

Câștigătorilor li se va aduce la cunoștință rezultatul concursului în data de 21 noiembrie (după ora 14.00) precum și modul în care vor putea intra în posesia premiilor. De asemenea, numele câștigătorilor vor fi afișate pe www.prosport.ro și pe pagina www.facebook.com/prosport.ro. În cazul în care un câștigător nu poate fi contactat până în data de 21 octombrie (ora 18.00), premiul său nu va fi reportat.

Câștigătorii vor trebui să își ridice personal premiul de la sediul ProSport din Str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, Sector 2 București, Dept. Marketing, et. 5 până în data de 22 noiembrie (ora 18.00).


Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorului din motive care nu țin de el.

Validarea câștigătorilor se va face în baza unui act de identitate, ca verificare a corectitudinii datelor personale completate de participant în momentul efectuării înscrierii în Concurs.

Art. 10. Premii

8 x pachete a câte 10 bilete la meciul Oțelul Galați – Manchester United

Premiile puse în joc în cadrul concursului „liga campionilor facebook” ediția a III-a au valoarea însumată de aproximativ 4.800 RON cu tot cu TVA.

Art. 11. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.prosport.ro , dar și prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.

Art. 12. Întreruperea concursului

Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forță majoră sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunțe publicul prin intermediul site-ului www.prosport.ro.

Art. 13. Taxe și impozite aferente

Organizatorul Concursului este răspunzător de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligații financiare legate de premiile oferite, inclusiv impozitul datorat conform legii pentru veniturile obținute din Concurs, impozit pe care Organizatorul campaniei publicitare este obligat să îl calculeze și să îl plătească în beneficiul câștigătorilor.

Art. 14. Litigii

În cazul unor litigii apărute între MEDIAFAX GROUP și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor competente române.


Autor: Cezar Cherciu Publicat: 20 Oct. 2011, 15:11 Actualizat: 20 Oct. 2011, 15:12 Concursuri
S-au împăcat, iar asta nu e tot! Este şi însărcinată. Cuplul celebru în toată lumea a revenit în actualitate
S-au împăcat, iar asta nu e tot! Este şi însărcinată. Cuplul celebru în toată lumea a revenit în actualitate
Imagini şocante din Rusia: Bărbat de 240 de kilograme, rupt în bătaie de o femeie
Imagini şocante din Rusia: Bărbat de 240 de kilograme, rupt în bătaie de o femeie
Începe „Rabla pentru electrocasnice”. Iata valoarea voucherului  pentru fiecare dintre echipamente finanţate
Începe „Rabla pentru electrocasnice”. Iata valoarea voucherului pentru fiecare dintre echipamente finanţate
Cine il poate inlocui pe Dan Petrescu? Sefii lui CFR Cluj au alcatuit deja o lista cu 6 inlocuitori romani si incep negocierile
Cine il poate inlocui pe Dan Petrescu? Sefii lui CFR Cluj au alcatuit deja o lista cu 6 inlocuitori romani si incep negocierile
HOROSCOPUL lunii decembrie. Zodia căreia îi merg toate peste așteptări luna aceasta
HOROSCOPUL lunii decembrie. Zodia căreia îi merg toate peste așteptări luna aceasta
IMAGINI GREU DE PRIVIT: A murit de COVID și este băgată în sac direct din salon, în fața celorlalți pacienți
IMAGINI GREU DE PRIVIT: A murit de COVID și este băgată în sac direct din salon, în fața celorlalți pacienți
Apare un nou permis în Europa. NU se va putea călători fără el
Apare un nou permis în Europa. NU se va putea călători fără el
Irinel Columbeanu, apariție șocantă la iUMOR după ce a rămas falit: 'Azi ești sus, mâine jos'
Irinel Columbeanu, apariție șocantă la iUMOR după ce a rămas falit: 'Azi ești sus, mâine jos'
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
Țara în care femeile nu mai au voie să facă asta, nici măcar la ele în dormitor. Pedepsele sunt dure!
Țara în care femeile nu mai au voie să facă asta, nici măcar la ele în dormitor. Pedepsele sunt dure!
😳 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
😳 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
BOMBĂ! Luis Lazarus, surprins încălcând GRAV legea în plină pandemie. Cum a fost zărit acesta
BOMBĂ! Luis Lazarus, surprins încălcând GRAV legea în plină pandemie. Cum a fost zărit acesta
O companie vrea să revoluţioneze piaţa muncii din România
O companie vrea să revoluţioneze piaţa muncii din România
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți o cred
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți o cred
Ai pus-o pe roată în câteva secunde şi ieşi din zăpadă pe loc - VIDEO
Ai pus-o pe roată în câteva secunde şi ieşi din zăpadă pe loc - VIDEO
După ce soţia i-a murit, bărbatul s-a apucat să-i golească dulapul. A dat peste un obiect ascuns și a trecut de la durere la mânie
După ce soţia i-a murit, bărbatul s-a apucat să-i golească dulapul. A dat peste un obiect ascuns și a trecut de la ...
Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum! orice bărbat!
Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum! orice bărbat!
Ce este Marea Resetare a capitalismului, teoria conspiraţiei-manifest asociată programului economic promis de Joe Biden
Ce este Marea Resetare a capitalismului, teoria conspiraţiei-manifest asociată programului economic promis de Joe Biden
Cea mai mare dramă: Previziuni sumbre. România va ajunge la numai 10 milioane de locuitori. Facem autostrăzi, dar nu va avea cine să meargă pe ele
Cea mai mare dramă: Previziuni sumbre. România va ajunge la numai 10 milioane de locuitori. Facem autostrăzi, dar nu va ...
Avocatul lui Alex Bodi, declarații despre averea afaceristului! Suma colosală pe care a strâns-o fostul soț al Biancăi Drăgușanu anul trecut / VIDEO EXCLUSIV 
Avocatul lui Alex Bodi, declarații despre averea afaceristului! Suma colosală pe care a strâns-o fostul soț al Biancăi ...
Ultima postare a lui Maradona pe Facebook
Ultima postare a lui Maradona pe Facebook
Cine este tânărul care își bate joc de Poliția Română? Beizadeaua a lovit cu mașina un polițist iar acum încearcă să mușamalizeze totul
Cine este tânărul care își bate joc de Poliția Română? Beizadeaua a lovit cu mașina un polițist iar acum încearcă ...
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu zici că e aceeași femeie
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu zici că e aceeași femeie
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Fosta gimnastă arată fabulos la 30 de ani
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Fosta gimnastă arată fabulos la 30 de ani
Fostele lui Bodi au ajuns prietene la cataramă! Bianca și Iulia fac totul împreună!
Fostele lui Bodi au ajuns prietene la cataramă! Bianca și Iulia fac totul împreună!