Invazia otomană

11 feb 2010 22 afişări Volei
Invazia otomană Invazia otomană

Campioana României, CSU Metal, nu a făcut faţă duelului cuechipa turcă Fenerbahce, în primul tur al duelului din play-off-ulde 12 al Ligii Campionilor, pierzând duelul de la Buzău, scor 0-3(21-25, 23-25, 15-25).
Cu salariile restante, jucătoarele de la Metal au dat maximum înfaţa supervalorilor de la Fener, formaţie care în prima fază dingrupele Ligii Campionilor nu a cedat decât două seturi şi care senumără printre favoritele la cucerirea trofeului în acestsezon.

Dominate de jucătoare de top

Cu jucătoare de superclasă în lot, printre care o campioanămondială şi o vicecampioană olimpică, rusoaica Ekaterina Gamova şivedeta naţionalei Croaţiei, Nataşa Osmokrovic, formaţia dinIstanbul a dominat clar întâlnirea. Metal Galaţi a ţinut aproapeatât în primul, cât şi în al doilea set, dar valoarea superioară aadversarelor şi-a spus cuvântul. Nici setul trei nu a schimbatdatele problemei, oaspetele impunându-se fără a face eforturideosebite cu 25-15. Elevele lui Zoran Terzici s-au înclinat dupănici o oră şi jumătate de joc, şansele de calificare în fazaurmătoare a competiţiei devenind acum nule. Returul este programatsăptămâna viitoare, în Turcia, într-o sală impozantă care numără10.000 de locuri!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.