FOTO | Klaus Iohannis, faţă în faţă cu vicecampioanele Europei de la Volei Alba Blaj. Unde s-au întâlnit preşedintele României şi elevele lui Darko Zakoc

13 mai 2018 17463 afişări Comentează şi tu Volei
FOTO | Klaus Iohannis, faţă în faţă cu vicecampioanele Europei de la Volei Alba Blaj. Unde s-au întâlnit preşedintele României şi elevele lui Darko Zakoc 5 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7967/17213477/2/volei-alba-blaj-ionannis-1.jpg
  • Klaus Iohannis, preşedintele României, a fost, astăzi, prezent la Blaj, pentru a felicita performanţa echipei Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei.

La discursul ţinut la Colegiul Naţional ”Inochentie Micu Clain” Blaj, cu ocazia conferinţei dedicată Centenarului Unirii şi Adunării din 1848 au asistat, din primul rând al sălii, antrenorul Darko Zakoc, împreună cu jucătoarele Ramona Rus (originară din Blaj), Adina Salaoru şi Nneka Onyejekwe, toate componente de bază ale “Mândriei Albei”.

Şeful statului s-a întâlnit în cadru organizat, la Colegiul National ”Inochentie Micu Clain”, cu antrenorul Darko Zakoc, însoţit de cele trei românce, tocmai pentru a puncta superba performanţă realizată de echipa din ”Mica Romă”. Klaus Iohannis a participat la inaugurarea oficială a Palatului Cultural din Piaţa 1848, la 170 de ani de la Marea Adunare Naţională de pe Câmpia Libertăţii, programul vizitei inclu­zând şi depuneri de coroane pe Câmpia Libertăţii.

CSM Volei Alba Blaj a jucat recent finala Final Four-ului Champions League de la Bucureşti, unde a reuşit cea mai importantă performanţă a voleiului feminin românesc din toate timpurile.

Articol şi foto de Lucian DANCIU

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.