De Rocco pleacă de la CVM Tomis

22 feb 2010 16 afişări Volei
De Rocco pleacă de la CVM Tomis De Rocco pleacă de la CVM Tomis

Conducerea clubului constănţean a renunţat la serviciileantrenorului canadian, Stelio de Rocco. "După o discuţie deaproximativ trei ore, Stelio De Rocco şi Sorin Strutinsky au ajunsla un acord în privinţa băncii tehnice a echipei. Cele două părţiau decis să încheie colaborarea pe cale amiabilă", a declaratSerhan Cadâr, Directorul Executiv al echipei de pe litoral.

Stelio De Rocco s-a arătat dezamăgit de faptul că trebuie săplece. "Sunt dezamăgit că trebuie să plec înainte de finalulsezonului. Constanţa este însă obişnuită cu victoriile dar acesteanu au fost suficiente. Am pierdut prea multe partide, jocuriimportante. Plec de la CVM cu demnitate pentru că ştiu că amcâştigat mai mult decât am pierdut. Sper că atunci când vasărbătorii titlul de campioni, băieţii să se gândească şi la mine.De jucători mi-a fost cel mai greu să ma despart", a declartat DeRocco.

Tehnicianul canadian a stat la cârma Tomisului doi ani şi şapteluni, timp în care a cucerit două titluri de campion şi trei Cupeale României. CVM Tomis va fi condusă în continuare de secundulMircea Dudaş care va fi ajutat de Directorul Sportiv, MilenUzunov.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.