Cristina Pîrv îşi deschide o academie în România! Fosta soţie a lui "Giba" are planuri mari

14 mar 2019 3184 afişări Volei
Cristina Pîrv îşi deschide o academie în România! Fosta soţie a lui "Giba" are planuri mari

Considerată cea mai bună jucătoare de volei din istoria României, Cristina Pîrv (46 de ani) îşi va deschide o academia la Cluj-Napoca, anunţă Telekom Sport. După ce a trăit 27 de ani în străinătate, Cristina Pîrv a spus că i s-a făcut dor de casă.

Pîrv are planuri mari la Cluj: "Îmi era foarte dor de România. Acum pot spune că suntcu adevărat acasă. Rădăcinile nu se uită niciodată. Era într-un fel firesc să revin în ţară. Nu pot sta departe de sport. Sunt o persoană foarte activă, energică. Tot timpul vreau să fac câte ceva. Este şi motivul pentru care m-am gândit să revin în sport. M-am gândit să fac o Academie de Volei, aici, la Cluj, care să-mi poarte numele. Planul meu este să atrag cât mai mulţi copii care să practice acest sport. Dacă vor să facă şi performanţă, cu atât mai bine", a spus Pîrv, conform sursei citate.

Fosta soţie a lui Gilberto Godoy Filho "Giba", legenda voleiului masculin, votat de două ori cel mai popular sportiv din Brazilia, spune că a rămas într-o relaţie bună cu omul cu care are doi copii: "Aşa a fost să fie. Să nu continuăm această relaţie. Dar am rămas foarte buni prieteni. Într-un fel este şi normal acest lucru, deoarece avem doi copii împreună."

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.