Club Volei Municipal Tomis Constanţa a sărbătorit 10 ani de la înfinţare

28 sep 2012 234 afişări Volei
Club Volei Municipal Tomis Constanţa a sărbătorit 10 ani de la înfinţare

Constănţenii vor sărbătorii prin participarea în premieră în grupele Ligii Campionilor, competiţie la care au visat încă de la înfinţare

Melody Grand Ballroom din staţiunea Mamaia a fost gazda evenimentului în care s-a desfăşurat prezentarea oficială a lotului de jucători cu care CVM Tomis va aborda sezonul 2012-2013, unul în care va participa, în premieră, în Liga Campionilor, cea mai importantă competiţie europeană inter-cluburi. O ceremonie în cadrul căreia s-a sărbătorit şi împlinirea unui deceniu de activitate a clubului de la ţărmul mării, care a obţinut, în această perioadă, rezultate de marcă pe plan intern şi internaţional. La festivitate au fost invitaţi şi oaspeţii de la Cupa Mării Negre 2012, tradiţionalul turneu care se joacă, de vineri, în Sala Sporturilor: VfB Friedrichshafen, Istanbul BBSK şi BCC-NEP Castellana Grotte.

Spectacolul special pregătit a început cu un show cu lasere, urmat de prezentarea majoretelor care vor încinge atmosfera la partidele din Liga Campionilor şi a mascotelor formaţiei: motanul Muschetar şi răţoiul Marinar. A urmat un film care a evocat performanţele obţinute în cei zece ani de activitate a CVM Tomis şi prezentarea fiecărui jucător în parte din lotul cu care echipa constănţeană va începe sezonul următor, a staff-ului tehnic şi a staff-ului administrativ. Prin redactorul-şef Alina Cristea, cotidianul Telegraf, care este unul dintre sponsorii echipei, i-a oferit o plachetă specială directorului executiv al CVM Tomis, Serhan Cadâr, „omul care a salvat de la desfiinţare voleiul masculin constănţean şi care a avut nebunia de a nu lăsa să dispară echipa de seniori în urmă cu zece ani”.

„Mă bucur să văd atâta lume aici, la sărbătorirea unui club de tradiţie în voleiul românesc. Începem un nou sezon, care sperăm să fie mai bun decât cel precedent. Mulţumim sponsorilor, familiilor, antrenorilor şi promitem că vom face tot ceea ce ne stă în puteri ca să îndeplinim obiectivele clubului”, a spus nouă căpitan al echipei constănţene, internaţionalul român Dan Borota.

„Munca depusă în atâţia ani şi punctajul acumulat după rezultatele din Cupele Europene şi-au spus cuvântul, astfel că am obţinut wild-card pentru Liga Campionilor. Noi cerem de cinci ani să ajungem acolo, dar abia acum am reuşit, după ce a crescut numărul de echipe acceptate la start. În campionat nu am nicio emoţie: echipa este foarte bună, jucătorii sunt experimentaţi şi motivaţi“, a afirmat Sorin Strutinsky.

Obiectivele grupării de pe Litoral pentru sezonul 2012-2013 sunt câştigarea titlului naţional şi a Cupei României, depăşirea fazei grupelor în Liga Campionilor, accederea în Challenge Round-ul Cupei CEV şi câştigarea Cupei CEV. De asemenea, câştigarea titlurilor naţionale la juniori, cadeţi şi speranţe reprezintă obiectivele Centrului de copii şi juniori al Tomisului.

 

Lotul echipei CVM Tomis Constanţa pentru sezonul 2012-2013

 

  1. Javier GONZALEZ (CUB)                 coordonator        (1,92 m, 29 ani)

  3. Răzvan TĂNĂSESCU (ROU)           libero                   (1,85 m, 33 ani)

  4. Vladislav IVANOV (BUL)                   libero                   (1,88 m, 25 ani)

  5. Sergiu STANCU (ROU)                     centru                  (2,04 m, 30 ani)

  6. Milos TERZIC (SRB)                        extremă               (2,02 m, 25 ani)

  7. Mladen BOJOVIC (SRB)                   centru                  (2,01 m, 26 ani)

  8. Marko BOJIC (MNE)                         extremă               (2,01 m, 23 ani)

10. Marin LESCOV (MLD)                       coordonator        (1,90 m, 22 ani)

11. Andrei SPÎNU (ROU)                         centru                  (2,10 m, 25 ani)

12. Dan BOROTA (ROU)                        extremă               (1,93 m, 28 ani)

13. Mihai TARŢA (ROU)                         universal    (2,02 m, 17 ani)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.