VIDEO Toată lumea a dat vina pe Borat pentru gafa asta! Imnul cântat de Marcel Pavel la jocul cu Franţa nici nu poate concura cu eroarea comisă de kazahi

7 mar 2012 3793 afişări Alte Sporturi
VIDEO Toată lumea a dat vina pe Borat pentru gafa asta! Imnul cântat de Marcel Pavel la jocul cu Franţa nici nu poate concura cu eroarea comisă de kazahi VIDEO Toată lumea a dat vina pe Borat pentru gafa asta! Imnul cântat de Marcel Pavel la jocul cu Franţa nici nu poate concura cu eroarea comisă de kazahi

Momentul mai puţin plăcut de la meciul din România şi Franţa, când Marcel Pavel a intonat imnul României cu câteva modificări, fapt care a iscat un imens scandal la nivel naţional, a fost cu mult depăşit de un incident în aceeaşi notă petrecut în Kazahstan.

Momentul în care a fost dat oficial startul Festivalului de Schi Regional de la Kostanay a fost stricat de o gafă a organizatorilor, care în loc să pună la difuzare imnul naţional al Kazahstanului, au lăsat să se audă în difuzoare celebra melodie a cântăreţului sud-american Ricky Martin, Livin' la Vida Loca. Clipa a provocat deopotrivă râsete, dar şi atitudini jenate, unii dintre amfitrioni punându-şi efectiv mâinile în cap după această gafă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.