VIDEO | Cel mai puternic om din lume, pus la pământ de o tânără judoka! Vladimir Putin s-a rănit la un deget şi a avut nevoie de prim ajutor

17 feb 2019 16541 afişări Alte Sporturi
VIDEO | Cel mai puternic om din lume, pus la pământ de o tânără judoka! Vladimir Putin s-a rănit la un deget şi a avut nevoie de prim ajutor

O femeie l-a pus la pământ pe preşedintele rus Vladimir Putin. Faza s-a petrecut în timpul unui antrenament de judo, iar The Sun susţine că s-a încercat muşamalizarea incidentului.

Considerat cel mai puternic om din lume, Putin, 66 de ani, are centura neagră la judo, dar în timpul unei sesiuni de pregătire a fost dus la sol de mai multe ori de către câştigătoarea medaliei olimpice de bronz la JO din 2016, Natalia Kuzyutina. Totuşi, preşedintele Rusiei s-a ridicat şi apoi a sărutat-o părinteşte pe cap pe partenera sa de antrenament. Presa din Ucraina a anunţat că propaganda rusă u ar fi vrut ca imaginile să fie difuzate, mai ales că pe lângă "meciul" cu Kuzyutina, Putin a avut şi alte "partide", iar în una dintre ele s-a rănit la un deget al mâinii drepte şi a avut nevoie de prim ajutor.

"Propaganda rusă nu a arătat momentul neplăcut pentru Putin", se arată în mass-media, în timp ce Kuzyutina a explicat. "Mulţumim preşedintelui Putin că, după o asemenea negociere complexă la summit, a găsit timp pentru o pregătire intensă de calitate. M-am bucurat încă o dată să fiu partener de luptă al primului judoist al ţării noastre!", a spus aceasta referindu-se la faptul că antrenamentul de seară a venit după o zi de negocieri dure cu liderii Turciei şi Iranului.

Totuşi, ziarul Moskovsky Komsomolets a anunţat: "Kuzyutina a fost mult mai îndrăzneaţă decât colegii sportivi de sex masculin. A continuat să încerce şi în cele din urmă, a reuşit să îl arunce pe Vladimir Putin peste cap. Acesta nu a fost supărat, dar i-a apreciat într-adevăr perseverenţa".

După ce au apărut zvonurile, întărite şi de presa engleză, conform cărora imaginile cu Putin, culcat la podea sau rănit la deget, ar putea fi "acoperite", videoclipurile cu preşedintele rus în postura de judoka au fost date publicităţii.

În 2013, Putin a primit cel mai înalt grad în taekwondo, centura neagră 9 Dan, în timp ce maestrul artelor marţiale şi totodată un actor celebru, Chuck Norris, are centura neagra 8 DAN. De asemenea, preşedintele rus deţine şi centura neagră în judo.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.