VIDEO | Campioana mondială şi europeană care a pus pe jar pe toată lumea cu un "striptease" pe gheaţă. Cum arată "dansul" care a stârnit controverse puternice: "M-am uitat în oglindă. Îmi place cum arăt"

6 apr 2019 22089 afişări Alte Sporturi
VIDEO | Campioana mondială şi europeană care a pus pe jar pe toată lumea cu un "striptease" pe gheaţă. Cum arată "dansul" care a stârnit controverse puternice: "M-am uitat în oglindă. Îmi place cum arăt"

Patinatoarea din Rusia, Elizaveta Tuktamysheva, campioană mondială şi europeană, a devenit faimoasă pentru stilul pe care-l prezintă în concursurile la care e prezentă. Sportiva a vorbit despre coregrafiile controversate pe care a ales să le abordeze, mai ales după ce a prezentat un program considerat striptease la Quebec, în 2018.

Sportiva a primit numeroase critici pentru modul său de a se prezenta pe gheaţă, într-un sport graţios precum patinajul. Totuşi, Tuktamysheva se declară mulţumită de "revoluţia" pe care a produs-o printre "coregrafiile tradiţionale": “Sunt diferită faţă de celelalte patinatoare. Ador să-mi pun amprenta asupra coregrafiilor mele. Iubesc să fiu curajoasă şi să dobor stereotipuerile în privinţa femeilor care patinează.

Ştiu că video cu programul meu a adunat peste un milion de vizualizări pe YouTube, dar încerc să nu dau importanţă unor astfel de lucruri. Sunt sigură că a fost bun, dar, de asemenea, au fost multe cuvinte urâte adresate mie, mai ales din partea femeilor”,  a declarat rusoaica, conform rt.com

“Oamenii s-au obişnuit cu coregrafii tradiţionale, iar din senin a apărut altceva, care a pus pe jar lumea patinajului. Desigur, pe unii i-a enervat, dar prefer să-i ignor. M-am uitat în oglindă şi am acceptat că nu am corpul unui model. Da, sunt mică, dar îmi place cum arăt. Acele comentarii negative nu înseamnă nimic pentru mine”, a adăugat Tuktamysheva. 

Surprinzător, dar coregrafia-striptease a rusoaicei, care a inaugurat acest stil în Canada, în octombrie 2018, a încurajat mai multe patinatoare să abordeze un astfel de „dans” pe gheaţă. Elizaveta Tuktamysheva va reprezenta Rusia la următorul Campionatul Mondial de patinaj, care are loc în Japonia  

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.