Un atlet a făcut pe el în timpul unui maraton: "Pe traseu nu am văzut nicio toaletă, apoi nici măcar eu nu mai suportam mirosul"

25 apr 2019 4099 afişări Alte Sporturi
Un atlet a făcut pe el în timpul unui maraton: "Pe traseu nu am văzut nicio toaletă, apoi nici măcar eu nu mai suportam mirosul"

Wu Xiangdong, cel mai rapid chinez la half-maratonul de la Shanghai, concurs disputat la data de 21 aprilie, a avut mari probleme în timpul cursei. A alergat distanţa de 21.097 km într-o oră, 6 minute şi 16 secunde, dar când mai avea doar şase kilometri a avut nevoie urgentă să-şi satisfacă nevoile fiziologice. Nu a găsit nicio toaletă pe traseu şi în aceste condiţii a făcut pe el.

"Am continuat să alerg, pentru că pe traseu n-am văzut nici o toaletă, dar şi pentru că doream să-mi îndeplinesc obiectivul, adică să-i înving pe atleţii africani", a spus Xiangdong, conform presei internaţionale. Apoi, a detaliat: "M-am simţit uşurat când am trecut linia de sosire. În timpul cursei a fost oribil, nici măcar eu nu mai suportam mirosul. Am simţit că am avut mai multă putere după ce am defecat. Dacă nu întâmpinam această problemă, cu siguranţă aş fi scos un timp mai bun".

O posibilă cauză a acestei neplăceri? "Poate a fost de la faptul că am purtat haine umede sau că înaintea cursei am mâncat puţină pâine şi am băut apă minerală", a încheiat Xiangdong.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.