Will Smith intră în rolul tatălui surorilor Williams! Se pune în scenă "King Richard"

5 mar 2019 997 afişări Tenis
Will Smith intră în rolul tatălui surorilor Williams! Se pune în scenă "King Richard"

Celebrul actor Will Smith îl va interpreta pe Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venus şi Serena Williams

Scenariul poartă titlul 'King Richard', a fost scris de Zach Baylin, iar agenţii lui Smith au anunţat că starul de la Hollywood vrea ca povestea să apară pe marile ecrane şi să deţină rolul principal. Compania producătoare va fi Star Thrower Entertainment, cea care a lansat deja filme ca "The Post", "Wind River" sau "Ingrid Goes West", iar compania lui Smith va fi coproducătoare.

Surorile Williams au crescut în Compton, unul din cartierele rău famate din Los Angeles, şi au fost îndrumate în carieră de către tatăl lor. El le-a încurajat să practice tenisul încă din fragedă copilărie şi a inclus în antrenamente şi exerciţii din alte sporturi, cum ar fi fotbalul american şi baschetul.

Richard Williams le-a îndrumat pe Serena şi Venus către tenis după ce a văzut-o jucând pe Virginia Ruzici la Salt Lake City.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.