Victorie pentru Halep în fața Anastasiei Pavlyuchenkova! Simona a câștigat după 3 ore de joc în fața unei adversare care nu a ținut cont că are în față numărul 1 mondial

Redactor:
Dan Mirea
Victorie pentru Halep în fața Anastasiei Pavlyuchenkova! Simona a câștigat după 3 ore de joc în fața unei adversare care nu a ținut cont că are în față numărul 1 mondial
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Simona Halep (1 WTA) a învins-o pe Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA) după 3 ore și 7 minute de joc și s-a calificat în turul trei de la Montreal. Partida a fost reluată joi, după ce miercuri a fost întreruptă din cauza ploii. 
  • Simona Halep va juca împotriva lui Venus Wiiliams, după ce sportiva din SUA a învins-o pe Sorana Cîrstea, scor 7-6, 6-4. Astfel, în turul trei am ratat șansa de a avea un duel 100% românesc. 

Halep – Pavlyuchenkova 2-1 (7-6, 4-6, 7-5)

22:31 Halep închide meciul cu un break, după 3 ore și 7 minute. 


22:26 Simona și-a câștigat serviciul și are nevoie de break pentru a câștiga partida. 


22:24 E 5-5 la game-uri, dar va fi rândul Simonei să servească. Din păcate, Halep nu a putut gestiona serviciul puternic al adversarei și a comis și câteva greșeli neforțate. 


22:17 Ce EMOȚII ne-a dat Simona! A avut 40-0, adversara a revenit până la 40-30, dar Halep a servit perfect și pe returul adversarei a inventat o lovitură la care Pavlyuchenkova nu a mai ajuns. 


22:13 SIMONAAAA! Românca a făcut break-ul după ce și-a găsit ultimul strop de energie. A reușit, ca la 40-15, să vină la fileu și să egaleze situația, scor 4-4.

Unreal defense from @Simona_Halep to get the break!


22:09 AS pentru Halep, care rămâne aproape și încearcă să dea lovitura pe serviciul adversarei. Cele două sportive încep să respire din ce în ce mai greu după aproape 3 ore de joc. 


22:06 După 2 ore și 43 de minute de joc, rusoaica reușește să conducă în setul al treilea, cu 4-2, în timp ce Simona încă nu reușește să facă break-ul. 


21:59 Simona rămâne în meci și reușește să-și facă serviciul. După încă un game care s-a blocat la 40 egal, Halep a rupt ritmul și scorul e 3-2 pentru adversară. 


UPDATE | Darren Cahill a intervenit pentru a doua oară pe teren și a purtat un dialog cu Halep în care i-a explicat unde are de suferit în fața unei adversare puternice. 

Darren stays positive and tells @Simona_Halep what she needs to change to better take control of the match.#CoupeRogers pic.twitter.com/dd4o0MZJFP


21:55 3-1 pentru Pavlyuchenkova, care conduce partida autoritar. Simona acuză dureri și a slăbit ritmul vizibil. 


21:50 Halep a câștigat primul game în setul al treilea, dar de remarcat e că a preluat din greșelile la serviciu ale adversarei. E probabil capitolul la care Simona a avut cel mai mult de suferit în acest meci. 


21:45 Numărul 1 mondial are probleme mari. Rusoaica a fost egalată pe propriul serviciu la 40, dar a controlat perfect fazele și are 2-0 la game-uri. 


21:40 Simona începe cu stângul și setul al treilea și își pierde servicul. Se pare că Pavlyuchenkova și-a canalizat furia și acum a trecut la conducerea jocului. 


UPDATE | În pauza dintre seturi, fizioterapeutul și-a făcut apariția pe teren pentru Simona, care acuză dureri la laba piciorului drept. Halep e bandajată serios la piciorul la care a avut probleme de la începutul sezonului. 


21:30 Pavlyuchenkova egalează la seturi, după ce Simona a căzut pe finalul setului secund. 


21:26 Halep și-a pierdut serviciul, iar Pavlyuchenkova servește pentru câștigarea setului secund. Simona a comis o dublă greșeală și i-a făcut un cadou adversarei. 


21:18 Cresc emoțiile, iar game-urile devin din ce în ce mai lungi. Halep face greu 4-3, după ce a fost ținută din scurt de adversară. 


21:11 Halep ratează dă pe lângă minge și se face 3-3 în al doilea set, deși a condus cu 30-0.


21:06 3-2 pentru Simona, după un game superb, care a avut parte de un moment psihologic. La 30-40, Simona a fost pusă sub presiune de break-ul pe care l-ar fi putut face adversara, dar a lovit superb în lung de linie și a egalat la 40.


21:01 E 2-2 în setul al doilea, dar Pavlyuchenkova începe să câștoge din ce în ce mai greu pe propriul serviciu. 


20:52 2-1 pentru Simona în setul secund, dar nu fără emoții. Rusoaica a egalat la 40, dar Halep a gestionat situația și pare din ce în ce mai sigură pe ea. 


20:48 Pavluychenkova egalează la game-uri în primul set. E 1-1, dar Simona e la serviciu. 


20:44 Simona începe perfect setul al doilea. 40-15 și Pavlyuchenkova începe să-și piardă răbdarea, mai ales că greșește foarte mult. 


20:39 SET Simona! Halep beneficiază de o nouă lovitură necontrolată a adversarei, iar mingea iese mult în afara terenului.

.@Simona_Halep takes her fourth set point!


20:37 E 9-9 în tie-break și nimeni nu se poate desprinde! Pavlyuchenkova greșește foarte multe mingi, în timp ce Halep pare cu un pas în spatele terenului. 


20:34 O nouă șansă ratată de Simona pentru a face 1-0 la seturi! Românca a fost surprinsă de backhand-ul rusoaiecei, care a trimis fix pe linia de fund. 


20:33 Halep ratează șansa de a lua primul set, după ce a avut 6-5. Din păcate, Simona nu a putut controla serviciul adversarei și a returnat în fileu. 


20:32 5-5 în tie-break după ce Pavluychenkova se desprinsese la 5-3. Totuși, Simona rămâne puternică din punct de vedere psihic. 


20:29 Se merge cap la cap și e 3-3 în acest moment în tie-break, după ce Simona a lovit în lung de linie.

Astonishing pick-up from @Simona_Halep! #CoupeRogers pic.twitter.com/MeKsc4hOIR


20:27 2-2 în tie-break-ul primului set, după o greșeală din partea Simonei, a cărei minge a fost prea lungă. Pavluychenkova rămâne foarte ofensivă și o forțează pe Simona să returneze moale. 


20:24 REBREAK făcut de Pavlyuchenkova! Și vom avea tie-break, după ce Simona a fost țintuită de fundul terenului de jocul ofensiv al adversarei. 


20:20 BREAK pentru Simona după ce mai lung game al meciului, în care rusoiaca a ratat mai multe șanse de a face 6-5. Simona, care a fost mereu pusă sub presiune, i-a luat game-ul și poate închide primul set. 


20:10 Al doilea game alb pentru Simona de la reluarea partidei. Adversara sa comite, în continuare, foarte multe greșeli neforțate. 5-5.


20:06 Pavlyuchenkova își câștigă serviciul și încheie game-ul cu un smash care a trimis-o pe Simona în partea opusă a terenului. 


20:04 Game alb pentru Simona, care a început în forță, pe propriul serviciu, partida cu rusoiaca. E 4-4 în primul set. 


20:00 Cele două sportive au ieșit la încălzire și se pregătesc să reia partida. 


UPDATE | Partida dintre Simona Halep și Anastasia Pavliucenkova va începe după 20:00, fiind întârziată de confruntarea dintre Sloane Stephens și Suarez Navarro. În cele din urmă, sportiva din SUA a câștigat cu 6-2, 7-5. 


După ce planurile oragnizatorilor au fost date peste cap de condițiile meteorologice, organizatorii au hotărât ca partida să fie reluată a doua zi, joi, de la 19:30. Miercuri, cele două sportive nici nu au apucat să se încălzească foarte bine, că au și fost nevoite să abandoneze rachetele pentru a se feri de ploaie.

Revenită pe teren după o lună de vacanță, Simona a început slab meciul contra adversarei cu care nu a avut niciodată probleme în trecut. Anastasia a făcut primul break, s-a desprins la 2-0, dar Halep a lovit rapid și a recuperat deficitul. Jocul româncei nu s-a legat, însă, adversara sa a prins curaj și a „percutat” de câte ori a avut ocazia, iar game-ul al patrulea a însemnat un nou break al Pavlyuchenkovei.

După încă un răspuns la prima șansă, 2-3, Simona l-a chemat pe Darren Cahill pentru a-i oferi sfaturi despre cum să joace, a mai adunat un game și a egalat la trei, apoi a condus cu 30-15 în game-ul de serviciu al rusoaicei. Înainte ca ploaia să oprească partida, Pavlyuchenkova a întors jocul pe propria lansare și a trecut în față, scor 4-3, după șapte game-uri care s-au întins pe durata a 39 de minute.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…