Victorie în 5 minute! Simona Halep a făcut cele 6 puncte cu Tomljanovic de care mai avea nevoie pentru a trece în turul 3 la Cincinnati

Victorie în 5 minute! Simona Halep a făcut cele 6 puncte cu Tomljanovic de care mai avea nevoie pentru a trece în turul 3 la Cincinnati
  • Publicat:
  • Actualizat:

SIMONA HALEP – AJLA TOMLJANOVIC 4-6, 6-3, 6-3, turul 2 la Cincinnati

Simona a avut un meci întins pe două zile în turul 2 la Cincinnati, cu Ajla Tomljanovic, dar a reușit să-l treacă cu brio. Liderul mondial s-a impus în trei seturi, cu 4-6, 6-3, 6-3, după un joc cu suișuri și coborâșuri. Urmează meciul din turul 3 cu Ashleigh Barty, vineri, în jurul orei 4:00, valabil doar dacă nu plouă. Mai jos aveți întreg „desfășurătorul” partidei Halep – Tomljanovic pe parcursul celor două zile de joc la Cincinnati.

22:24 Simona Halep a închis rapid conturile cu Tomljanovic, după ce jocul s-a reluat. Practic, românca a avut nevoie de 5 minute pentru a închide jocul din turul 2. Simona se poate gândi acum la meciul cu Asleigh Barty, programat peste aproximativ 6 ore.

22:21 După aproximativ 2 minute de joc, Simona realizează breakul, 5-3, astfel că servește pentru victorie!

22:05 Partidele de la Cincinnati vor începe în câteva minute. Simona și Ajla au ieșit la încălzire. Câștigătoarea va juca peste aproximativ 6 ore, dacă nu vor reveni ploile, cu Ashleigh Barty în turul 3.

21:16 Un nou Update în privința vremii. Plouă, astfel că nu se va juca mai devreme de ora 22:00 în România (ora 15:00 în Cincinnati).

20:53 Nu se poate juca nici de la ora 2:00 PM la Cincinnati (ora 21:00 în România). Organizatorii au anunțat ora 2:30 PM pentru reluarea jocurilor.

19:57 Organizatorii tocmai au anunțat că nu se poate juca tenis în următoarea oră din cauza condițiilor meteorologice. La Cincinnati se va putea juca tenis cel mai devreme la ora locală 2.00 PM, adică 21:00 în România. Așadar, paryida Simona Halp – Ajla Tomljanovic suferă o nouă amânare. Dacă meciul dintre Raonic și Shapovalov ar începe la ora 21:00, Simona ar putea intra pe teren în jurul orei 23:00.


19:50 Ploaia dă bătăi de cap organizatorilor și azi. Partida Raonic – Shapovalov a fost reprogramată pe „Central” după jocul dintre Simona Halep și Alja Tomljanovic.


UPDATE | Partida Simona Halep – Ajla Tomljanovic, din turul al doilea al turneului de la Cincinnati, întreruptă din cauza ploii, se va relua joi, nu înainte de ora 20.00. Premergător meciului sportivei noastre, de la ora 18.00, pe terenul central, se va disputa jocul dintre canadienii Milos Raonic și Denis Shapovalov.


06:06 Este oficial, jocul dintre Simona Halep și Ajla Tomljanovic se va relua în ziua următoare la Cincinnati, după ce a fost oprit de ploaie la scorul de 4-3 și 30-15 pentru româncă, într-un moment în care domina clar jocul. 

06:04 În cazul unei calificări, Simona Halep ar urma să joace în noaptea următoare în România, de la ora 4:00, cu Asleigh Barty (Australia), adversară pe care a învins-o în semifinale la Montreal.

05:43 Aflată într-un sprint prelungit, Simona este oprită de … ploaie! Jocul s-a întrerupt la scorul de 4-3 și 30-15 pentru româncă. Jucătoarele așteaptă să vadă dacă mai pot relua întâlnirea. Momentul o încurcă rău pe Simona, care oricum a acuzat probleme fizice după turneul câștigat la Montreal. Cel mai probabil meciul va fi reprogramat pentru ziua următoare în Statele Unite, în jur de ora 18:00 în România.

05:36 Simona joacă altceva în ultimele minute, mai aproape de potențialul ei, și restabilește egalitatea, 3-3. Schimbarea în bine a jocului se citește și pe chipul jucătoarei, care arată tot mai determinată să închidă partida cu o victorie.

05:29 Simona revine pe teren și recuperează un break, 1-3. Românca a câștigat la zero pe serviciul adversarei. Vin alte patru puncte la rând pentru Simona, iar diferența se reduce la 2-3.

05:21 Cădere bruscă pentru Simona la începutul setului trei. Face din nou două duble greșeli în același game, iar Tomljanovic se desprinde la 3-0 cu dublu-break. Halep cere intervenția medicului, după ce a simțit dureri la spate, iar îngrijirile medicale sunt oferite la vestiar.

05:17 Pauza prelungită a scos-o din ritmul ultimelor game-uri pe Simona Halep. Ajla Tomljanovic reușește un break la zero. Reprezentanta Australiei frunctifică avantajul serviciului și face 2-0.

05:05 Avem set decisiv. Simona restabilește egalitatea la seturi, cu un nou break. A fost rândul adversarei să facă dublă greșeală la ultimul punct. Halep stă din nou de vorbă cu Darren Cahill și pare destul de relaxată. Antrenorul i-a transmis să joace în funcție de scor, să nu alerge chiar după toate mingile, să-și dozeze bine efortul. Tomljanovic părăsește terenul pentru a primi îngrijiri medicale.

05:03 Simona ajunge la un game distanță de câștigarea setului doi, 5-3. În jocul ei se resimte și o oarecare oboseală. La ultimul punct din game-ul opt a simțit și o „înțepătură” la spate.

04:51 Simona ridică nivelul de joc și preia din nou conducerea, 3-2 cu break. Darren Cahill a venit din nou pe teren. „Joci mai bine cu forehand-ul, jocul tău s-a îmbunătățit în setul doi. Să nu forțezi pe serviciul doi, pentru că este în regulă”, au fost câteva din sfaturile antrenorului pentru Simona.

04:48 După minute bune, Simona reușește să facă un game pe serviciu, 2-2. Halep a făcut un game ceva mai consistent, a atacat mai bine mingea și nu a mai căutat să încheie rapid punctele.

04:39 Simona este inconstantă, nu se poate conecta așa cum trebuie la joc, iar Tomljanovic face rebreak, 1-1. Românca a făcut nu mai puțin de patru duble greșeli în același game, un adevărat record negativ pentru ea.

04:31 A dat reset! Simona Halep ține cont de sfaturile lui Darren Cahill și începe setul doi cu break. A lovit mai bine mingea și nu prea i-a oferit șanse adversarei în acest prim game.

04:27 Și totuși… Ajla Tomljanovic câștigă primul set, după aproape 45 de minute de joc. Simona a încheiat cu dublă greșeală și i-a făcut semn lui Darren Cahill să vină pe teren.

04:21 Fără să forțeze, Simona Halep își recuperează break-ul, 4-5. Pare un meci de încălzire pentru română până în acest moment, Darren Cahill nu a schițat niciun gest de pe margine, fiind destul de liniștit.

04:11 Ajla Tomljanovic își păstrează break-ul avans după un game la zero. Între timp, Caroline Wozniacki a abandonat în partida cu Kiki Bertens, din cauza problemelor medicale, după ce a pierdut primul set cu 6-4.

04:05 Simona Halep încă își caută ritmul, fiind condusă de Tomljanovic cu 4-1. Liderul mondial a ratat alte trei șanse de break. Simona a făcut deja 11 erori neprovocate.

03:57 Dacă la meciul cu Irina Begu a fost susținută din tribună și de Nick Krgyos, Ajla Tomljanovic nu se poate bucura de sprijinul moral al iubitului și cu această ocazie. Jucătorul australian se află la rândul lui pe teren, într-o partidă cu Borna Coric. Tomljanovic se descurcă însă foarte bine până în acest moment, reușind și primul break al meciului, 3-1.

03:49 Ajunsă la Cincinnati după ce a câștigat trofeul la Montreal, Simona a restabilit rapid egalitatea, 1-1, fără a întâmpina dificultăți pentru un prim game la serviciu.

03:45 Partida a debutat cu un game câștigat de Tomljanovic pe propriul serviciu, după ce a anulat două șanse de break ale Simonei. Pentru reprezentanta Australiei este a treia partidă la rând cu o jucătoare din România, după victoriile cu Sorana Cîrstea (ultimul tur al calificărilor) și Irina Begu (turul 1).

03:23 Partida Zverev – Dimitrov s-a încheiat cu victoria bulgarului, scor 7-6, 7-5, astfel că Simona Halep și Ajla Tomljanovic sunt gata să înceapă partida din cadrul turului 2.

01:55 Programul zilei la Cincinnati a fost dat peste cap din cauza ploii. Partida Simona Halep – Ajla Tomljanovic se va disputa după jocul Mischa Zverev – Grigor Dimitrov, care a început recent. Până atunci, să notăm faptul că Garbine Muguruza, campioana de anul trecut, a fost deja eliminată de către Lesia Tsurenko, cu 2-6, 6-4, 6-4.


Simona Halep este gata să joace într-un alt turneu din categoria Premier 5 – la Cincinnati (Statele Unite) -, la trei zile distanță după ce a câștigat trofeul la Montreal. Liderul mondial intră direct în turul secund, într-o partidă cu Ajla Tomljanovic.

Simona Halep a jucat două finale la Cincinnati, în 2015 și 2017. Anul trecut, românca a fost învinsă în mai puțin de o oră de Garbine Muguruza, meci de care nu-i face plăcere să-și reamintească. „În fiecare an am avut rezultate bune aici (n.r. la Cincinnati), dar nu vreau să-mi amintesc de finala de anul trecut, a fost un mic dezastru. Dar acel meci m-a ajutat să devin și mai motivată, experiența m-a ajutat, mă reîntorc foarte bucuroasă și privesc spre debutul din acest an”, a prefațat Simona Halep jocul din turul 2.

Halep a mai jucat o singură dată cu Tomljanovic (25 de ani), în 2010, într-un meci din Fed Cup, însă ea nu-mi mai reamintește de acel joc. „A fost cu multă vreme în urmă, dar știu că este o adversară dificilă, care poate juca un tenis foarte bun”, a susținut Simona, care pornește la Cincinnati din postura de cap de serie numărul 1. Tomljanovic s-a calificat în turul 2, după ce a eliminat-o pe Irina Begu în turul inaugural.

 

 

Bogdan Savin / Autor
Activează de peste 17 în presa sportivă. La început a fost colaborator al departamentului care se ocupa de ligile inferioare, a „făcut practica” la meciuri din Liga 2 sau a treia și treptat a ajuns la secția „Fotbal Intern” a ProSport. A acumulat experiență și după patru ani a acceptat ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri de cuțit. Ce a mărturisit în fața sediului de poliție, în ziua în care Andreea a fost condusă pe ultimul drum
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup