Un vis frumos transformat în coșmar! Halep a PIERDUT finala de la Roland Garros, scor 6-4, 4-6, 3-6 cu Ostapenko! Simona a scăpat printre degete primul titlu de Grand Slam, dar și locul 1 mondial

  • Publicat:
  • Actualizat:

Simona Halep a fost învinsă de Jelena Ostapenko în finala de la Roland Garros 2017.

  • Simona Halep (România, 4 WTA) a pierdut sâmbătă o finală dramatică la Roland Garros, scor 6-4, 4-6, 3-6 cu Jelena Ostapenko (Letonia, 47 WTA).
  • Simona a ratat șansa istorică de a deveni lider mondial, rămânând în continuare fără trofeu de Grand Slam în visterie. Halep urcă însă în noul clasament, până pe poziția 2 WTA.

DE NECREZUT! Halep ratează șansa carierei și pierde cu Ostapenko în finala de la Roland Garros, scor 6-4, 4-6, 3-6! Simona s-a aflat atât de aproape de visul de a cuceri primul Grand Slam și de a urca pe locul 1 mondial, însă a revenit la vechile metehne și a clacat psihic în fața unei tinere de 20 de ani! Ostapenko a jucat un tenis agresiv și entuziasmant atunci când a avut cuțitul la os, în timp ce Halep a scăzut ritmul în mod inexplicabil după ce a condus cu 6-4 și 3-0, dar și la 3-1 în decisiv.

Este o îmbrățișare tristă pentru Halep, la fileu, cu „minunea” Ostapenko! Oricât de frumoasă ar fi performanța Simonei, care a ajuns să dispute pentru a doua oară finala de la Roland Garros, dezamăgirea este cel puțin la fel de mare. Simona a avut nu mai puțin de trei mingi de 4-0 în setul secund, iar meciul ar fi fost încheiat dacă profita de avantajul experienței contra sportivei de pe locul 47 mondial.

Simona a visat frumos la Roland Garros și s-a aflat pentru a doua oară în carieră la un pas de triumf în capitala Franței, însă a fost trezită la realitate de o tenismenă care a mizat totul pe cartea atacului! Fiecare lovitură direct câștigătoare a Jelenei intensifica teama româncei de victorie, iar asta a contat cel mai mult în decisiv. Ostapenko a întors scorul de la 3-1 pentru Halep, adjudecându-și finala după două ore și o serie senzațională de 5 game-uri consecutive: 6-4, 4-6, 3-6!


18:09 NU SE POATE: Simona se află într-o situație fără ieșire, Jelena se desprinde la 5-3 în decisiv. Letona defilează în acest moment, joacă agresiv și avântat, în timp ce Halep rămâne pasivă.


18:04 Halep, egalată după ce a condus cu 3-1! Ostapenko e din nou „on fire”, love;te razant și pierde toate liniile.


17:58 Halep – Ostapenko 6-4, 4-6, 3-2! Outsidera nu renunță nici de această dată, câștigând un game în care Simona părea în control. Rebreak și suspansul continuă!


17:53 Breeeak Simona, scor 3-1 în decisiv! Halep e jucătoarea mai calmă, Ostapenko se precipită și scapă un atac în aut la minge de break!


17:50 Halep – Ostapenko 6-4, 4-6, 2-1! Jucătoarea noastră stă mai bine în teren, iar letona începe din nou să greșească în fața unei defensive redutabile!


17:47 Ostapenko are și ea sânge rece și egalează la 1 în setul al treilea, după un as expediat pe linie!


17:44 Halep – Ostapenko 6-4, 4-6, 1-0! Simona demonstrează că are nervii tari în acest început de decisiv, salvează două mingi de break, și își câștigă serviciul cu stil. Interesant este că Ostapenko a forțat mai mult pe reverul româncei în setul doi.


17:39 Avem EGALITATE la seturi în finala de la Roland Garros: 6-4, 4-6! Spre furia Simonei, care a avut prima ieșire nervoasă, Jelena evoluează la un nivel fantastic în acest moment și închide actul secund după un forehand imparabil plasat lângă linie.


17:34 Ostapenko servește pentru a egala la seturi, scor 6-4, 4-5! Finala s-a încins, iar letona îi creează mari probleme Simonei! Jucătoarea noastră a egalat la 4, însă Jelena a ieșit din nou la rampă cu retururi devastatoare, făcând break-ul la 0.


17:28 Halep – Ostapenko 6-4, 3-4! Adversara Simonei lovește nimicitor în acest moment și reușește o serie fantastică de 4 game-uri consecutive! Nimic de făcut pentru Simona, care în urmă cu puțin timp avea un avantaj lejer de set și 3-0!


17:24 Come-back suprinzător al lui Ostapenko: letona egalează la 3 în setul secund, după ce Halep a avut 3-0! Outsidera dictează ritmul în acest moment.


17:17 Halep – Ostapenko 6-4, 3-2! Letona nu depune armele și își ia serviciul înpoi! Simona rămâne calmă în ciuda faptului că a cedat ultimele două game-uri!


17:14 Tânăra Ostapenko se apropie la 1-3 în actul al doilea, după un game teribil, în care Halep a ratat ocazia de a face dublu break-ul! Dar letona se agață de fiecare punct și rămâne în finală grație unui atac hotărât.


17:06 Halep – Ostapenko 6-4, 3-0! Constănțeanca menține un ritm fantastic și își valorifică break-ul! Simona joacă entuziasmant, își domină adversara și este tot mai aproape de titlul de la Roland Garros!


17:01 Simona se apără FORMIDABIL și începe ca din pușcă și acest set: 2-0! Jelena își cedează serviciul după un game în care românca a fost imperială în apărare.


16:55 Halep – Ostapenko 6-4, 1-0! Început solid și în manșa secundă pentru Simona, care revine excelent de la 0-40 și își face serviciul după 5 puncte consecutive!


16:50 SEEET Halep, scor 6-4! Jucătoarea noastră își alege cel mai potrivit moment pentru a face break-ul și ia o opțiune importantă în această finală! Ostapenko nu mai găsește soluții, iar atacul ei iese în aut la prima minge de set!


16:45 Halep – Ostapenko 5-4! Punct fabulos pe care Simona și-l adjudecă la minge de game, după un raliu infernal! Letona a greșit 10 lovituri de backhand până acum, Halep nu a ratat deloc ținta cu arma ei preferată.


16:40 Jelena forțează din nou cu reverul în lungul liniei, îi intră năucitoarea lovitură, iar scorul devine egal, 4-4!


16:35 Halep – Ostapenko 4-3! Game foarte important câștigat de constănțeancă! A fost ajutată și de Jelena, care a trimis mult în aut la egalitate, această lovitură fiind caracterizată astfel de comentatorul de pe ProTv, Cristian Tudor Popescu: „A dat-o ca la Adunații Copăceni”.


16:30 Simona își arată încă o dată calitățile fantastice la retur și egalează în finala de la Roland Garros: 3-3! Singura problemă de până acum a româncei pare a fi reprezentată de serviciul al doilea, pe care nu a câștigat nicio minge.


16:26 Halep – Ostapenko 2-3! Wow, tânăra adversară a Simonei are încă o replică solidă și întoarce scorul, 2-3! Este un început de finală cu suișuri și coborâșuri, dar cert e că Ostapenko joacă totul pe cartea atacului.


16:21 După un început avântat al letonei, Simona își calibrează loviturile și își pune adversara la respect! Game alb și se face 2-1!


16:18 Halep – Ostapenko 1-1! Sportiva noastră pune și ea presiune la retur și își ia break-ul înapoi!


16:15 Break Ostapenko în startul meciului, scor 0-1, după câteva retururi devastatoare ale outsiderei!


16:12 A început finala de la Roland Garros, iar Simona Halep servește prima! Hai, Simona, vrem să scrii o o nouă filă de istorie pentru noi!


16:05 Moment istoric la Paris! Simona Halep pășește pe o arenă în care nu ai loc să arunci în ac, pentru că suporterii români au luat cu asalt Parisul! Urmează tragerea la sorți!


15:50 Au mai rămas doar câteva minute până la startul unei finale istorice, iar românii aflați la Paris creează de pe acum atmosferă. La fel de frumos e și la Promenada Mall, acolo unde ProSport și Eurosport vă așteaptă în continuare în fața unui ecran gigantic, alături de Sandra Izbașa, Ana Maria Brânză, Loredana Dinu, Monica Roșu și Marian Drăgulescu!


15:40 Apropiații Simonei au vorbit înaintea finalei de la Roland Garros pentru jurnaliștii ProTv aflați la Paris: „Este cea mai specială zi! Simona e ok din punct de vedere fizic, mulțumim lui Dumnezeu! Eu am simțit că Simona ajunge aici de pe vremea când avea 7 ani!”, a spus Stere halep, tatăl sportivei, în timp ce Virginia Ruzici, managerul Simonei, a declarat: „Sunt puțin emoționată. Mă pun si eu în locul Simonei și abia aștept să înceapă bătaia. Halep nu are nevoie de sfaturile mele acum, pentru că are antrenor. Să lupte până la capăt, e singurul sfat pe care i-l dau”.


15:25 Nici loviturile Simonei Halep nu au arătat rău la antrenamentul de dinaintea finalei! Deși spune că mai simte dureri la gleznă, nu se vade asta, sportiva noastră își rotește foarte bine încheieturile.


15:10 Adversara Simonei a realizat la Roland Garros un lucru de-a dreptul impresionant! Forehand-ul Jelenei Ostapenko (122 de km/h) este mai rapid decât dreapta lui Andy Murray (117 km/h)! Ar trebui ca această statistică să ne dea emoții, însă avem încredere în super defensiva Simonei Halep.


14:55 În sfârșit, Smiley a terminat joaca și o încurajează pe Halep prin intermediul contului său de Facebook.


14:40 Situație mai puțină obișnuită cu o oră și jumătate înaintea finalei: Halep și Ostapenko se află împreună pe același teren! Se pare că Simona a fost cea care s-a grăbit și a intrat mai repede pe centralul Philippe Chatrier, înainte ca Jelena să-și încheie antrenamentul :). Halep urmează să înceapă și ea sesiunea de antrenament sub supravegherea lui Darren Cahill.


14:25 Artistul preferat al Simonei, Smiley, a ales un mod mai puțin obișnuit de a-și consuma emoțiile înaintea finalei. El se bucură de vremea de afară jucându-se cu un pistol cu apă… Vreme perfectă pentru tenis este și la Paris: 26 de grade Celsius și nicio șansă de ploaie.


14:05 Lumea fotbalului românesc este conectată la finala Halep – Ostapenko, iar Ionuț Popa, antrenorul de la ACS Poli Timișoara, are o opinie interesantă: „Dacă Halep va câștiga și va deveni numărul 1 mondial ar fi o satisfacție mare pentru tot neamul românesc, nu doar pentru neamul ei. O văd favorită, nu cred că poate să-i pună probleme Ostapenko. Ar fi o performanță pentru sportul românesc”.


13:40 Să facem cunoștință și cu staff-urile tehnice ale celor două finaliste:

Halep, după cum bine știți, este antrenată de Mourinho al tenisului! După ce i-a dus pe Hewitt și Agassi pe primul loc în lume, Darren Cahill este foarte aproape să o facă lider mondial și pe Halep.

Ostapenko este pregătită de spaniola Anabel Medina Garrigues, o dublistă care antrenează în paralel cu cariera de jucătoare profesionistă. Dar Jelena mai are o antrenoare, în persoana mamei sale.


13:20 Singura jucătoare din România care a câștigat turneul de la Roland Garros este Virginia Ruzici, însă mulți nu știu câteva lucruri interesante despre triumful actualului manager al Simonei Halep:

  • La ediția din 1978, la care s-a impus Ruzici, mai multe jucătoare de top, între care și Chris Evert, au boicotat turneul de la Roland Garros.
  • În aceste condiții, Ruzici a avut statut de cap de serie numărul 2, favorită principală fiind Mima Jausovec, învinsa din finală.
  • După ce a cucerit titlul, la capătul unei finale adjudecate cu un categoric 6-2, 6-2, Virginia a atins cel mai bun loc al carierei, 8 WTA.

13:00 Și Jandarmeria Capitalei îi transmite un mesaj special Simonei Halep: „Hai, Simona”, strigă în cor jandarmii care astăzi ar putea avea de muncă dacă bucureștenii ies în stradă după o eventuală victorie istorică a tenismenei.


12:40 În caz că vreți să urmăriți finala de la Roland Garros într-o atmosferă inedită, ProSport și Eurosport vă invită azi, de la ora 15:00, pe terasa Promenada Mall. Din fața unui ecran gigantic, amplasat pe acoperișul centrului comercial, veți simți trăirile unui campion alături de medaliatele cu aur de la Jocurile Olimpice, gimnasta Sandra Izbașa și spadasinele Ana Maria Brânză Popescu și Loredana Dinu. Cine știe, poate își vor mai face apariția și alte VIP-uri care citesc această invitație sau pur și simplu se află la cumpărături în zonă.


12:20 Premierul Sorin Grindeanu a postat un mesaj de susținere pentru Simona Halep, pe Facebook: „Hai, Simona! Toți românii sunt alături de tine!”. Mai în glumă, mai în serios, Grindeanu ține cu Halep și pentru că impozitul pe care statul l-ar încasa din premiul fabulos acordat campioanei, în valoare de peste 2 milioane de euro, ar prinde bine la buget. Constănțeanca, spre deosebire de alte vedete ale tenisului mondial, a preferat să își păstreze reședința în România.


12:00 Simona Halep s-a relaxat înaintea finalei mergând vineri la meciul dintre Wawrinka și Murray. Sportiva și antrenorul ei, Darren Cahill, au oferit imagini ce reflectă stari interioare pe care încerc să le explic mai jos:


Simona: „Darren, mă gândesc acum la papanașii ăia pe care i-am mâncat împreună la Poiana Brașov. Ar merge și acum cu puțină frișcă și dulceață”.


Darren: „Vise, Simona… Mai ai două zile de dietă!”


Ion Țiriac: „Copii, aveți răbdare! Fac eu cinste după finală, vă invit la cel mai bun restaurant din Paris, vine și Ilie!”


Simona: „Of… cât mai am de așteptat! Trebuie neapărat să o bat pe Ostapenko în două seturi!”


11:30 Cititorul nostru „Gonzales” laudă atitudinea arătată de Simona la conferința de presă organizată înaintea finalei de la Roland Garros: „M-a impresionat tonusul psihic și atitudinea hotărâtă, dar reținută a Simonei”. Să vedem, mai exact, ce a declarat Halep: „Acest meci e foarte important pentru mine și nu ascund că aduce o greutate pe umerii mei, dar va fi ceva frumos dacă voi reuși să câștig. Nu vreau să pun prea multă presiune pe mine. Am văzut cum e să joci cu presiune, iar acum nu am nevoie de ea. Am mentalitatea să joc această finală, vom vedea mâine, voi da tot ce am mai bun ca să fac oamenii de acasă fericiți!”.


11:00 Jurnaliștii francezi ai site-ului oficial al turneului de la Roland Garros au publicat o prefață în care vorbesc despre ceea ce trebuie să facă Halep pentru a o învinge pe Ostapenko: „Simona trebuie să se bazeze pe calitățile ei defensive, pentru a contracara planul de joc prin care Jelena a obținut 6 victorii la Paris! Tânăra letonă a proiectat 245 de lovituri direct câștigătoare din racheta ei verde fluorescentă! Dar și Halep a reușit lovituri încântătoare în meciurile precedente, iar dacă rămâne la fel de concentrată, va fi o finală entuziasmantă”, au scris francezii într-un articol intitulat „Stilurile diferite se atrag într-o finală intrigantă”.


10:30 Pentru că meciul va fi comentat la ProTv de CTP, care este și un reputat critic de film, să vedem ce titluri de pelicule s-ar potrivi pentru finala de la Roland Garros: „Misiune imposibilă”, cu outsidera Jelena Ostapenko în rolul principal, „Million Dollar Baby”, cu Simona Halep, tenismenă care poate pleca acasă cu 2,35 milioane de dolari, și „Marfa și banii”, cu Stere Halep în rolul principal, omul care își va ajuta fiica să ducă premiul cel mare la Constanța.


09:45 Bonjour, mes amis! Sunt Alex Tăcină și încep live blogul cu salutul norocos prin care v-am mai introdus în atmosfera de la Paris și înaintea sfertului memorabil dintre Halep și Svitolina. Avem emoții mari, la fel ca Simona, însă cea mai emoționată este Jelena, după ce eroina națională din Letonia a primit un telefon surpriză de la președintele țării ei, Raimonds Vejonis: „Ieri am primit o mulțime de telefoane, până și președintele țării m-a sunat! E ceva minunat să primesc atât de multă atenție din partea conaționalilor mei”, a declarat tânăra de 20 de ani, citată de tennisworldusa.org. Nu știm dacă Simona a vorbit până acum cu Klaus Iohannis, pentru că acesta a fost ocupat cu vizita în SUA, dar este cunoscut faptul că președintele României, mare fan al tenisului, o susține de fiecare dată pe Halep.


Simona Halep – Jelena Ostapenko, într-o finală istorică la Roland Garros

Marele eveniment se apropie! E momentul pentru care Simona Halep (25 de ani) și-a cizelat tehnica, a exersat câte opt ore pe zi în anumite momente ale carierei și și-a sacrificat copilăria. Primul titlu de Grand Slam al carierei poate fi cucerit de eleva lui Darren Cahill sâmbătă, când de partea cealaltă a fileului, în finala de la Roland Garros, se va afla letona Jelena Ostapenko (20 de ani). Halep – Ostapenko este un meci istoric pentru țările din care provin cele două sportive, Jelena fiind prima jucătoare din Letonia care ajunge în finala de la Roland Garros. De partea cealaltă, Simona îi calcă pe urme regretatei Florența Mihai (finalistă la Roland Garros în 1977) și Virginiei Ruzici, românca ce a disputat două finale la Paris: în 1978 (câștigată cu 6-2, 6-2 în fața croatei Mima Jausovec), respectiv 1980, an în care a fost învinsă de Chris Evert din SUA, scor 6-0, 6-3.

Adversara Simonei Halep a reușit un parcurs frumos până în finală: pe cine a eliminat Jelena Ostapenko

Halep se întoarce după trei ani în finala de la Roland Garros, dar acum pare mai hotărâtă, dar și mai pregătită să câștige trofeul mult visat! Acum nu se mai izbește de forța Șarapovei, ci de entuziasmul tinereții lui Ostapenko. Tânăra din Letonia a impresionat pe zgura pariziană printr-un joc fantezist, trecând în drumul către trofeu de tenismene importante. Traseul ei la Roland Garros 2017 arată astfel: 4-6, 6-3, 6-2 cu Louisa Chirico (SUA), 6-3 în fața Monicăi Puig (Puerto Rico), 6-1, 6-4 contra Lesiei Țurenko (Ucraina), 2-6, 6-2, 6-4 cu Samantha Stosur (Australia), 4-6, 6-2, 6-2 cu Caroline Wozniacki (Danemarca) și 7-6, 3-6, 6-4 cu Timea Bacsinszky. De notat și faptul că Jelena Ostapenko a obținut 20 de victorii și a pierdut 4 meciuri pe zgură în acest sezon, în timp ce Simona Halep are un palmares de 18-2 pe suprafața ei preferată.

Drumul către finala de la Roland Garros: Halep a făcut spectacol pe zgura pariziană

Simona a răpus adversare mult mai „grele” decât Jelena, reușind pâmă în finala de la Roland Garros un parcurs încununat de victorii magice: 6-2, 6-3 cu Jana Cepelova (Slovacia) în primul tur, 6-4, 6-3 cu Tatiana Maria (Germania) în manșa decundă, 6-0, 7-5 cu Daria Kasatkina (Rusia) în turul trei, 6-1, 6-1 cu Carla Suarez Navarro (Spania) în optimi, 3-6, 7-6, 6-0 cu Elina Svitolina (Ucraina) în sferturi și 6-4, 3-6, 6-3 cu Karolina Pliskova (Cehia) în semifinale. Performanța de a se califica în finala de la Roland Garros este cu atât mai remarcabilă cu cât sportiva noastră a evoluat cu dureri la gleznă pe toată durata turneului. Meciul Simona Halep – Jelena Ostapenko le pune pentru prima oară față în fața pe cele două sportive, care nu s-au mai confruntat până acum în circuitul WTA, dar nici în competițiile organizate sub egida ITF.

Finala de la Roland Garros: miză uriașă, premiu fabulos

Miza finalei de la Roland Garros este una uriașă, mai ales pentru Simona Halep, constănțeanca având șansa istorică de a deveni al doilea lider mondial pe care România îl dă tenisului, după Ilie Năstase, și prima jucătoare română care urcă pe locul 1 în clasamentul WTA. Bineînțeles că extrem de importantă ar fi și realizarea de a câștiga titlul în sine, dar și premiul fabulos cu care campioana de la Roland Garros pleacă acasă, în valoare de 2,1 milioane de euro. Doar doi reprezentanți ai României au triumfat în istorie în finala de la Roland Garros, în cadrul probei de simplu: Ilie Năstase în anul 1973 (6-3, 6-3, 6-0 contra lui Nikola Pilic din Croația) și Virginia Ruzici în anul 1978 (6-2, 6-2 în fața croatei Mima Jausovec).

Marele meci Halep – Ostapenko se vede pe Eurosport, dar și la ProTV

Finala de la Roland Garros dintre Simona Halep și Jelena Ostapenko este transmisă de Eurosport, postul care a difuzat toate meciurile de la Paris până acum, dar și de ProTV, unde va fi precedată de un studio special cu Andreea Esca, Cristian Tudor Popescu și Mihai Mironică. De asemenea, ProSport și Eurosport vă invită să urmăriți finala Roland Garros 2017 într-un cadru unic, la Promenada Mall, pe un ecran gigantic pus la dispoziție de Eurosport. Feed-ul va fi asigurat de Eurosport, iar buna dispoziție de Promenada Mall. #LuptaCaSimona

Pe aceeași temă
Fiica lui Virgil Ianțu, filmată goală în cadă cu altă femeie. Cele două au dat pe gât o sticlă de șampanie și
Fiica lui Virgil Ianțu, filmată goală în cadă cu altă femeie. Cele două au dat pe gât o sticlă de șampanie și
Cum şi de ce a păcălit armata israeliană presa internaţională şi Hamas cu o invazie care n-a mai fost
Cum şi de ce a păcălit armata israeliană presa internaţională şi Hamas cu o invazie care n-a mai fost
Veşti bune pentru persoanele care vor să meargă în SUA. Anunţul Ambasadei SUA de la Bucureşti
Veşti bune pentru persoanele care vor să meargă în SUA. Anunţul Ambasadei SUA de la Bucureşti
„Suntem in discutii!” Mihai Stoica a anuntat urmatoarele transferuri de la FCSB! Ce a spus managerul general al ros-albastrilor
„Suntem in discutii!” Mihai Stoica a anuntat urmatoarele transferuri de la FCSB! Ce a spus managerul general al ros-albastrilor
Planta care îmbunătățește viața intimă a bărbaților. Cum te ajută
Planta care îmbunătățește viața intimă a bărbaților. Cum te ajută
Fiica Andreei Esca, făcută de râs de propriul iubit.a făcut o declarație incredibilă.
Fiica Andreei Esca, făcută de râs de propriul iubit.a făcut o declarație incredibilă.
Mesajul tulburător lăsat de Vasile Şeicaru pe mormântul soţiei sale. O să ţi se rupă sufletul! Doamne, ce durere!
Mesajul tulburător lăsat de Vasile Şeicaru pe mormântul soţiei sale. O să ţi se rupă sufletul! Doamne, ce durere!
Bătaie cruntă între români, pe aeroportul din Luton.
Bătaie cruntă între români, pe aeroportul din Luton. "Dă-i, dă-i!" Knock-out devastator suferit de un bărbat
Lovitură de teatru! Masca, obligatorie în continuare în parcuri și în Centrul Vechi
Lovitură de teatru! Masca, obligatorie în continuare în parcuri și în Centrul Vechi
Au furat TUNUL direct de pe fundul mării! „Au crezut că ar fi o piesă decorativă, dar nu s-au gândit ÎN VECI că...
Au furat TUNUL direct de pe fundul mării! „Au crezut că ar fi o piesă decorativă, dar nu s-au gândit ÎN VECI că...
Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să NU cumpere telefoane de la o marcă de top. Iată motivul
Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să NU cumpere telefoane de la o marcă de top. Iată motivul
Luis Lazarus, internat în stare gravă cu COVID. Ştire-șoc din spital! Ce s-a întâmplat cu el la Universitar
Luis Lazarus, internat în stare gravă cu COVID. Ştire-șoc din spital! Ce s-a întâmplat cu el la Universitar
De ce a părăsit-o iubitul pe Ramona Olaru de la Neatza. Bărbatul a recunoscut, ce nu putea să facă cu ea
De ce a părăsit-o iubitul pe Ramona Olaru de la Neatza. Bărbatul a recunoscut, ce nu putea să facă cu ea
A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum a fost creat
A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum a fost creat
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi câştiga un salariu mai mare
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi câştiga un salariu mai mare
Cum arată actrița Rebel Wilson după ce a slăbit 27 de kilograme
Cum arată actrița Rebel Wilson după ce a slăbit 27 de kilograme
Cele mai bune oferte SH pentru mașini Skoda. O bancă din România vinde mașini recuperate
Cele mai bune oferte SH pentru mașini Skoda. O bancă din România vinde mașini recuperate
Două unelte foarte utile, în oferta Lidl de săptămâna viitoare
Două unelte foarte utile, în oferta Lidl de săptămâna viitoare
Confruntările dintre Israel şi palestinieni se extind şi în Cisiordania/ Nouă palestinieni au fost ucişi
Confruntările dintre Israel şi palestinieni se extind şi în Cisiordania/ Nouă palestinieni au fost ucişi
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
Cum arată graniţa dintre România şi Bulgaria pe plaja de la Vama Veche, frontiera încălcată de turistul englez
Cum arată graniţa dintre România şi Bulgaria pe plaja de la Vama Veche, frontiera încălcată de turistul englez
După primul satelit și primul om în spațiu, rușii mai dau o lovitură. E uluitor ce trimit pe Stația Spațială
După primul satelit și primul om în spațiu, rușii mai dau o lovitură. E uluitor ce trimit pe Stația Spațială
Galerie +18 || Pozele care îți dau palpitații! Au arătat TOT în public
Galerie +18 || Pozele care îți dau palpitații! Au arătat TOT în public
Cel mai căutat model HYUNDAI anul acesta are un preț bun prin Programul RABLA
Cel mai căutat model HYUNDAI anul acesta are un preț bun prin Programul RABLA
FOTO. Anca Țurcașiu, apariții fără inhibiții! Imaginile cu ea la mare, la 50 de ani
FOTO. Anca Țurcașiu, apariții fără inhibiții! Imaginile cu ea la mare, la 50 de ani
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de baie
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de baie