Zverev îl învinge pe Medvedev și completează tabloul semifinalelor la Turneul Campionilor, lăsându-l pe Nadal în afara careului de ași | LIVE TEXT

Autor: Cezara Paraschiv Publicat: 15 Nov. 2019, 23:45 Actualizat: 16 Nov. 2019, 00:20 Tenis
Zverev îl învinge pe Medvedev și completează tabloul semifinalelor la Turneul Campionilor, lăsându-l pe Nadal în afara careului de ași |  LIVE TEXT

Turneul Campionilor, ziua a șasea. Alexander Zverev a completat tabloul semifinalelor, după o victorie autoritară în fața rusului Daniil Medvedev. Chiar dacă a fost învins, vineri, de Rafael Nadal, Stefanos Tsitsipas a câștigat Grupa Andre Agassi. Cu două victorii obținute dramatic, în set decisiv, cu Medvedev și Tsitsipas, liderul mondial rămâne în afara careului de ași, fanii tenisului fiind privați de o semifinală de vis între Nadal și Federer.

Rezultatele înregistrate vineri, în Grupa Andre Agassi, la Turneul Campionilor:

  • Rafael Nadal (#1) – Stefanos Tsitsipas (#6) 6-7(4), 6-4, 7-5.
  • Alexander Zverev (#7) – Daniil Medvedev (#4) 6-4, 7-6(4).

Semifinalele Turneului Campionilor 2019:

  • Roger Federer (#3) – Stefanos Tsitsipas (#6), sâmbătă, de la ora 16:00
  • Dominic Thiem (#5) – Alexander Zverev (#7), sâmbătă, de la ora 22:00

♦ ZVEREV CÂȘTIGĂ MECIUL CU DANIIL MEDVEDEV, 6-4, 7-6(4), în 80 de minute!

Medvedev obține un prim mini-break, însă îl irosește oprind neinspirat un punct în plină desfășurare pentru a cere proba video. Pierde punctul, scorul devine 2-2, iar jucătorii schimbă terenul la 3-3. Cu patru puncte câștigate din ultimele cinci disputate, Zverev câștigă partida și, totodată, biletul pentru semifinale.

♦ TIEBREAK! Alte două ture autoritare pe serviciu încheie cele 12 game-uri ale setului doi.

♦ Medvedev prinde un retur cu reverul de nota zece în startul game-ului 10. Zverev rezistă însă în raliu, apoi găsește servicii care fac diferența și îi aduc două mingi de game. O greșeală cu voleul a neamțului, într-un punct bine construit, a prelungit suspansul pentru doar câteva secund, Zverev revenind cu un atac eficient după următorul serviciu. 5-5

♦ Medvedev cere ajutor din partea publicului după un game important salvat pe serviciu, la 4-4. Rusul a găsit un serviciu impunător la mingea de break avută de Zverev, prima din set, iar asta i-a dat încredere pentru a susține apoi un schimb de mingi intens. 5-4 pentru Medvedev.

♦ Ambii jucători servesc impunător în aceste momente. În primele cinci game-uri, cei doi au cedat câte un singur punct pe lansare. Remarcabil este faptul că rusul a jucat de șase ori cu mingea a doua, fără să piardă vreun punct. Zverev este la 8 din 8 pe primul serviciu.

♦ Medvedev se descurcă bine cu serviciul doi și se impune fără emoții în primul game al setului doi.

Medvedev a încheiat primul set având avantaj, 10-9, la capitolul lovituri câștigătoare în fața lui Zverev. Rusul a fost însă tras în jos de șapte greșeli neforțate cu dreapta. Sascha a fost foarte eficient la fileu – 8 din 9 puncte câștigate, dar și în schimburile de mingi de lungime medie, între 5 și 9 lovituri (10 puncte câștigate din 13 jucate).

♦ Zverev câștigă primul set al partidei cu Daniil Medvedev, 6-4. Întrebarea rămâne: Nadal sau Zverev în semifinale? Germanul este la un set de accederea în careul de ași

Germanul servește impecabil sub presiune, revine de la 0-30 în game, iar Medvedev, în ciua eforturilor făcute în defensivă, nu are răspunsul potrivit.

♦ Agresiv, sigur pe jocul său de la fileu, Zverev ajunge la un game de câștigarea primului set în 26 de minute. 5-3

♦ Medvedev se simte din nou amenințat pe lansare, însă revine cu servicii inspirate de la 0-30 pentru a rămâne la un singur break în urma germanului.

♦ Start perfect pentru german. Zverev obține break-ul chiar în game-ul de debut, apoi confirmă cu hold la 15. Nivelul lui Medvedev este modest în aceste prime schimburi.

♦ Meci de totul sau nimic pentru Zverev. Dacă se impune, merge în semifinale de pe locul doi în grupă.


♦ RAFAEL NADAL CÂȘTIGĂ MECIUL CU STEFANOS TSITSIPAS, 6-7(4), 6-4, 7-5, după două ore și 52 de minute de luptă!

Nadal începe ferm pe lansare game-ul pentru victorie. Tsitsipas taxează cu retur câștigător mingea a doua a ibericului pentru 15-15. Ibericul revine în avantaj cu serviciu nereturnabil. Joacă un-doi decisiv în spatele mingii a doua, finalizând cu forehand în lung de linie, procurându-și două mingi de meci. Rafa ratează din nou primul serviciu, dar încheie conturile cu forehand-ul și păstrează vie speranța pentru semifinale!

♦ BREAK NADAL, plus serviciul pentru victorie la 6-5!

O dublă greșeală comisă de Tsitsipas la 30-0 pe lansare cântărește mult. Cu un forehand din alergare magistral, Nadal își procură a patra minge de break în setul decisiv. Cu un un-doi apăsat, grecul rezistă însă din nou. Nadal nu renunță însă, joacă un raliu aspru și are a cincea minge de break în partidă. Tsitsipas alege un serviciu la teu, Nadal returnează destul de scurt, dar grecul ratează cu voleu și îl trimite pe Nadal la linia de serviciu, cu 6-5 pe tabelă! Nadal nu a cedat decât două puncte în spatele primului serviciu în acest set decisiv!

♦ Un prim game alb pe lansare reușit în decisiv îl duce pe Tsitsipas la 5-4. Nadal răspunde cu promptitudine, forțând prelungirile în manșă, la 5-5.

♦ Liderul mondial deschide tura pe lansare cu o bijuterie de paradă la fileu. Rafa a interceptat passing-ul lui Tsitsipas, returnând într-un unghi ireal. O minge scurtă a grecului i-a pus mingea perfect pentru forehand ibericului, pentru 30-15. Tsitsipas a returnat însă câștigător, pentru 30-30. Apărându-se excelent, Tsitsipas a sperat pentru o clipă că își va procura o primă minge de break în partidă, însă ibericul a fost fin nou prompt cu voleul din apropierea plasei. Fără alte complicații, rămânând agresiv, Nadal a egalat la 4.

♦ Încă o minge de break salvată de Tsitsipas. Nadal și-a creat avantaj cu un retur câștigător, diagonala sa trecând neiertător pe lângă grecul venit la fileu pentru o tentativă de serviciu-voleu. Stefnos a găsit însă un nou serviciu-bombă la minge de break, ducând scorul în meci la 6 din 7 breakpoint-uri anulate.

♦ Nadal revine cu atacuri totale de la 0-30, pune un stop perfect amortizat pentru a trece în avantaj și închide game-ul de 3-3 cu serviciu nereturnabil la exterior.

♦ Două mingi de break salvate de Tsitsipas în fața unui Nadal ultra-motivat.

Liderul mondial își procură două mingi consecutive de break în, probabil, cel mai bun game pentru forehandul său. O decizie greșită de la linie, la un retur monstruos al ibericului, cântărește mult, grecul reușind să se impună la rejucare. Tsitsipas servește as la teu pe prima minge de break. Apoi, are un reflex impresionant la fileu, pe un passing apăsat al ibericului. Grecul rezistă și salvează game-ul!

♦ Tsitsipas continuă să găsească serviciile uriașe în momentele importante și la intrarea în treia oră de joc. Grecul duce scorul la 2-1 în decisiv, după ce a trecut pe la egalitate.

♦ Nadal nu scapă de problemele pe forehand nici în start de set decisiv. L-a avut în mână pe grec, însă a trimis o dată în plus în fileu, iar Tsitsipas a găsit al nouălea său as pentru a închide conturile în jocul inaugural.

Nadal a ajustat poziția la retur în setul secund, avansând mai mult de un metru față de primul set. În plus, ibericul a redus numărul de greșeli neforțate, de la 15 la 6. Tsitsipas a închis și el setul doi pe plus, cu 11 winners și 10 UEs.

♦ Nadal câștigă setul doi al partidei cu Stefanos Tsitsipas, 6-4. Întrebarea rămâne: Nadal sau Zverev în semifinale? Vom afla o mare parte din răspuns în următoarele 40-50 de minute.

Ibericul închide, nu fără emoții manșa secundă, deși a ratat un voleu la îndemână pe prima minge de set. Se impune în cele din urmă la 30, reușind să aducă un pic mai multă constanță în evoluția sa. Din punct de vedere al implicării, Nadal nu are ce să își reproșeze – spre deosebire de primul meci, cu Zverev.

♦ BREAK Nadal! ibericul va servi la 5-4, după un game încărcat de emoții, în care a arătat constanță mai bună de pe linia de fund a terenului. Tsitsipas a trimis afară ultima lovitură.

♦ Tsitsipas rezolvă un nou game complicat pe serviciu, salvând o nouă minge de break. După două atacuri bune în start de game, Nadal eiztă din. nou, sugestiv fiind un punct condus foarte bine cu reveruri în forță, dar pe care îl risipește cu o ratare în momentul în care ajungă să lovească forehandul în diagonală.

♦ Mingi de break salvate de Tsitsipas. Stefanos gestionează cu calm primele două minge de break avute de Nadal. Grecul lovește precis cu dreapta pe primul, apoi stă neclintit cu reverul, ibericul ajungând să greșească – pe al doilea. Nadal lovește cu pumnul în corzile rachetei și vede cum grecul se duce la 3-2 în setul secund.

♦ Două ture autoritare pe serviciu ale lui Tsitsipas încadrează un hold la zero al lui Nadal în start de set doi.

Finalul de prim set a fost marcat de greșeli. Nadal a ratat, neprovocat, de 15 ori în primul set. Cu doar 10 lovituri câștigătoare, Nadal nu a putut face față în fața lui Stefanos, care a încheiat cu număr egal winners/UEs (câte 13).  Precizia în tiebreak a fost redusă pentru ambii jucători, însă Tsitsipas a avut, totuși, un plus, reușind să nu fie condus niciun moment.

♦ Stefanos Tsitsipas câștigă primul set al duelului cu Rafael Nadal, 7-4 în tiebreak, în Grupa Andre Agassi, la Turneul Campionilor.

Grecul începe cu punct pe retur, după un atac ratat de puțin de Nadal. banda fileului îl ajută pe iberic, așezându-i mingea venită de la grec pentru o finaliza în lung de linie confortabilă, prin care spaniolul duce scorul în tiebreak la 1-1. După un serviciu apăsat al lui Stefanos, Rafa egalează din nou cu un voleu de rever superb amortizat.

Tsitsipas primește un nou cadou de pe forehandul lui Nadal, iar o a treia greșeală neforțată a liderului mondial îl duce pe grec la 4-2 la schimbul de terenuri. Tsitsipas plătește din nou prețul pentru că se mută să dea cu dreapta din terenul de rever, forțând și trimițând în fileu, având oricum șanse minci de reușită în condițiile în care Nadal era bine poziționat. Tiebreak-ul revine astfel în logica serviciului, cu Nadal egalând la 4 cu o combinație serviciu plus forehand în lung de linie solidă.

Nadal oferă un nou punct pe serviciu, cu o ratare de pe backhand, Tsitsipas având două servicii la 5-4. grecul oprește târziu un punct în care Nadal trimite lung, proba video confirmă out-ul și are mingi de set. Un as îi securizează setul mezinului întrecerii de la Londra, după 58 de minute.

♦ TIEBREAK!

Nadal strânge pumnul după un punct superb făcut la retur. L-a atras în cursă pe Stefanos cu un slice de rever, grecul a mușcat și s-a mutat pentru a trimite diagonală cu dreapta, lăsând terenul descoperit. Ibericul l-a taxat, cu un forehand viguros. Tsitsipas revine însă cu trei puncte la rând și duce manșa în tiebreak, cu al patrulea său as.

♦ Cu 30 de puncte câștigate în meci, față de 29, Nadal își asigură tiebreak-ul, avansând la 6-5.

♦ Primul set dintre Nadal și Tsitsipas ajunge în prelungiri, la 5-5. Grecul este mai eficient pe mingea a doua (73% puncte câștigate, față de 44% – ibericul).

♦ Tsitsipas demonstrează că joacă la fel de bine și sub presiune, în al doilea game cu egalitate pe serviciul său. 4-4

♦ Nadal se impune și el la zero pe lansare înainte de schimbarea mingilor. 4-3.

♦ Chiar dacă are procentaj sub 50% la frecvența primului serviciu, Tsitsipas face un nou game foarte bun pe lansare, se impune la zero pentru a doua oară la rând și duce scorul primului set la 3-3.

♦ Reușind să folosească bine geometria terenului, alegând unghiuri ascuțite, Tsitsipas egalează la 2, cu primul hold la zero al partidei.

♦ Tsitsipas atacă la fileu în game-ul de retur, este pasat în primă fază, însă strânge scorul cu un voleu apăsat. Nadal se impune însă la 30, folosindu-se bine de serviciu și finalizând pe culoarul abia părăsit de grec, pentru a reveni la conducere, 2-1.

♦ Foarte montat, lovind alternativ spre colțurile terenului, Nadal câștigă primul punct jucat cu serviciul de Tsitsipas. Grecul rezistă însă bine cu reverul în punctelor următoare, dar Nadal anulează două mingi de game, determinându-l pe Stefanos să forțeze cu dreapta în lung de linie. La egalitate, Tsitsipas mizează câștigător pe serviciu-voleu și închide apoi game-ul cu o diagonală iute trimisă cu reverul.

♦ Liderul mondial începe meciul la serviciu, câștigând toate cele patru puncte începute cu primul serviciu. Nadal comite o dublă, care nu contează însă în economia game-ului.

16:00 Nadal – Tsitsipas. Meciul poate fi duelul decisiv pentru primul loc în Grupa Andre Agassi. Cu o victorie, Rafa speră mai departe, cel puțin până la ora 22:00. Tot cu victorie, Stefanos se îndreaptă spre un duel cu Federer în semifinale. Time!


Programul de vineri, zi care încheie faza grupelor la Turneul Campionilor 2019:

  • Ora 16:00 – Rafael Nadal (#1) – Stefanos Tsitsipas (#6)
  • Ora 22:00 – Daniil Medvedev (#4) – Alexander Zverev (#7)

Ziua a șasea începe cu câteva certitudini.

  1. Stefanos Tsitsipas este deja calificat.
  2. Nadal nu se poate califica decât de pe primul loc din Grupa Andre Agassi, caz în care se va duela în semifinale cu Federer, locul doi în Grupa Bjorn Borg.
  3. Alexander Zverev este în control deplin, germanul având varianta de a câștiga meciul cu Medvedev, la orice scor, pentru a trece mai departe.

Nadal sau Zverev în semifinale? Scenariile pentru ultimul loc în semifinalele Turneului Campionilor 2019:

Rafael Nadal trebuie să îl învingă pe Stefanos Tsitsipas, actualul lider al grupei. Ibericul așteaptă apoi rezultatul meciului al doilea și are nevoie ca Daniil Medvedev să îl învingă, 2-0 sau 2-1 la seturi, pe Zverev. Cu câte două victorii în grupă, Nadal l-ar întrece pe Tsitsipas în ierarhie, datorită victoriei directe, ar câștiga grupa și ar juca mai departe cu Federer.

Zverev tranșează în favoarea sa calificarea dacă îl învinge pe Medvedev. În acest caz, Tsitsipas câștigă Grupa Andre Agassi, iar germanul se califică de pe doi. Dacă Tsitsipas îl învinge în primul meci pe Nadal, germanul are nevoie de un singur set câștigat în fața lui Medvedev pentru a-și asigura calificarea în semifinale, putând pierde cu 1-2 ultimul meci din grupe.

Daniil Medvedev se poate califica, deși a pierdut primele două meciuri la Turneul Campionilor. Rusul ar trebui să-l învingă pe Zverev cu 2-0, iar Tsitsipas să îl învingă și pe Nadal. Grecul ar termina grupa neînvins, cu trei victorii, urmând să joace cu Federer în semifinale, iar Medvedev ar câștiga conform criteriilor de departajare în trei, la egalitate de o victorie cu Nadal și Zverev, avansând spre un duel cu Thiem, datorită setului câștigat în fața lui Rafa. În acest scenariu, rusul ar termina grupa cu 3 seturi câștigate și 4 pierdute, Zverev cu 2 seturi câștigate și patru pierdute, iar Nadal cu 2-5 sau 3-5â. Medvedev ar avea automat cel mai bun procentaj de seturi câștigate.

Turneul Campionilor, ziua a șasea. Rafael Nadal – Stefanos Tsitsipas, în Grupa Andre Agassi

Rafael Nadal va termina anul pe primul loc indiferent de rezultatul înregistrat vineri, datorită victoriei lui Federer în fața lui Djokovic. Spaniolul, fără trofeu în carieră la ATP Finals, îl conduce 4-1 pe Tsitsipas la meciuri directe.

Este un jucător foarte bun, are multă energie și face un sezon senzațional. Va fi un meci foarte greu. Sper să fiu pregătit și să pot câștiga.

Rafael Nadal

Pentru mine este întotdeauna o motivație în plus să joc împotriva celor mai buni jucători. I-am urmărit la televizor. Și mi-am dorit să ajung și eu acolo. Când intri pe teren, este un vis împlinit. Se aprinde o scânteie, o motivație în plus. Parcă intri pe modul de supraviețuire. Ești mai alert. Voi încerca să-mi dau sufletul în acest meci. Cred că acest duel îmi va prinde bine și pentru meciurile și mai dificile din semifinale, mă va pregăti și mă va educa.

Stefanos Tsitsipas

Nadal sau Zverev în semifinale? Turneul Campionilor, ziua a șasea. Daniil Medvedev – Alexander Zverev, în Grupa Andre Agassi

Zverev încearcă să repete în 2019 isprava de anul trecut, când s-a încoronat campion. Neamțul a pierdut meci în grupă și în 2018, în fața lui Djokovic, luându-și apoi revanșa în finală. Sascha este favorit la calificare, având nevoie de victorie pentru a risipi orice emoție.

Zverev îl conduce 4-1 la meciuri directe pe Medvedev, însă unicul meci din 2019 i-a revenit rusului.

Evident, în fața lui Rafa am făcut un meci foarte bun. Cu Stefanos nu. Așa se întâmplă câteodată. El merită credit pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut, dar și eu am greșit din multe privințe. Va trebui să schimb asta pentru vineri. Eu decid dacă voi fi aici și sâmbătă, ceea ce este bine pentru mine. Îmi controlez soarta.
Alexander Zverev

Voi continua să muncesc la mentalul meu. Sper să nu mai trebuiască să vorbesc niciodată despre un astfel de meci. Credit lui Rafa pentru că la 1-5 nu a renunțat. Mulți ar fi făcut-o și mi-ar fi dat acel punct. El nu a făcut-o și mi-a arătat că am de lucru pentru a deveni mai bun. Trebuie să închid astfel de meciuri pe viitor. Totuși, am jucat mult mai bine decât în primul meci, așa că, fără să vorbesc de șansele de calificare, vreau pur și simplu să joc și mai bine în ultimul meci.
Daniil Medvedev, după meciul pierdut de la 5-1 în decisiv în fața lui Rafael Nadal

Rămâne de văzut dacă Sascha Zverev va fi afectat sau nu de controversa iscată după meciul doi din grupă. Germanul a fost acuzat că ar fi trișat cu telefonul mobil pentru a primi indicații. În contrapartidă au reapărut informațiile neoficiale conform cărora Zverev ar fi diabetic.

Autor: Cezara Paraschiv Publicat: 15 Nov. 2019, 23:45 Actualizat: 16 Nov. 2019, 00:20 Tenis
Pe aceeași temă
Omul de afaceri Petrică Păltinel a murit într-un teribil accident rutier! Avea 38 de ani
Omul de afaceri Petrică Păltinel a murit într-un teribil accident rutier! Avea 38 de ani
VIDEO Ruşii au testat o rachetă în Marea Neagră: a parcurs 250 km în 137 de secunde
VIDEO Ruşii au testat o rachetă în Marea Neagră: a parcurs 250 km în 137 de secunde
Gheorghe Dinca a facut dezvaluirea HALUCINANTA despre Alexandra Macesanu! Ce se intampla, de fapt, cu fata
Gheorghe Dinca a facut dezvaluirea HALUCINANTA despre Alexandra Macesanu! Ce se intampla, de fapt, cu fata
O nouă numire notabilă la Ministerul de Interne, după cea a lui Traian Berbeceanu. A spus „Da”!
O nouă numire notabilă la Ministerul de Interne, după cea a lui Traian Berbeceanu. A spus „Da”!
VIDEO | MOMENT UNIC la Craiova: iar ajungem pe primele pagini in Europa! Cine a venit sa-i ia interviu lui Ivan: „Zi sincer, ati jucat prost?”
VIDEO | MOMENT UNIC la Craiova: iar ajungem pe primele pagini in Europa! Cine a venit sa-i ia interviu lui Ivan: „Zi sincer, ...
Cele mai sexy bombeuri din handbal! ”Dau bine” pe semicerc
Cele mai sexy bombeuri din handbal! ”Dau bine” pe semicerc
Un şofer a filmat SCENA vieţii. FEMEIA din maşina din faţă avea să-i arate ceva de NEUITAT. VIDEO
Un şofer a filmat SCENA vieţii. FEMEIA din maşina din faţă avea să-i arate ceva de NEUITAT. VIDEO
CTP, despre Selly: „Când dai 70.000 de euro pe o maşină înseamnă că ai nişte probleme interioare nu simple“
CTP, despre Selly: „Când dai 70.000 de euro pe o maşină înseamnă că ai nişte probleme interioare nu simple“
Cea mai mare dezvoltare imobiliară din ISTORIA României!! În Bucureşti se ridică un nou mall, 14 clădiri de bioruri şi locuinţe, în valoare de 2 MILIARDE de euro
Cea mai mare dezvoltare imobiliară din ISTORIA României!! În Bucureşti se ridică un nou mall, 14 clădiri de bioruri ...
Unul dintre cei mai CRUZI împăraţi din istorie. ORGIILE lui au fost fără margini. Întreţinea relaţii incestuoase inclusiv cu tânăra lui mamă - VIDEO
Unul dintre cei mai CRUZI împăraţi din istorie. ORGIILE lui au fost fără margini. Întreţinea relaţii incestuoase ...
De necrezut! FOTO | Ea e vedeta Disney devenită între timp starletă porno. Cum arată acum
De necrezut! FOTO | Ea e vedeta Disney devenită între timp starletă porno. Cum arată acum
Dan Nistor pleacă de la Dinamo. Ofertă de ultimă oră primită de la o mare rivală din Liga I a
Dan Nistor pleacă de la Dinamo. Ofertă de ultimă oră primită de la o mare rivală din Liga I a "câinilor". Trădare ...
Ofertă de nerefuzat pentru Ion Țiriac! Cum a ratat miliardarul o mega-afacere
Ofertă de nerefuzat pentru Ion Țiriac! Cum a ratat miliardarul o mega-afacere
Alexandra Dinu, imagini de ultimă oră! Fosta soție a lui Mutu este...
Alexandra Dinu, imagini de ultimă oră! Fosta soție a lui Mutu este...
Picioare transpirate - de ce miros urât de fapt?
Picioare transpirate - de ce miros urât de fapt?
DEZASTRU pentru Alexandru Cumpanasu! Decizia SOC a procurorilor! S-a TERMINAT TOTUL pentru el
DEZASTRU pentru Alexandru Cumpanasu! Decizia SOC a procurorilor! S-a TERMINAT TOTUL pentru el
Bolnavă de cancer, mama a două fetițe se pregătește pentru ultimul ei Crăciun
Bolnavă de cancer, mama a două fetițe se pregătește pentru ultimul ei Crăciun
Care sunt cele mai căutate clipuri de ROMÂNI pe PORN HUB. Cine este cea mai populară actriţă
Care sunt cele mai căutate clipuri de ROMÂNI pe PORN HUB. Cine este cea mai populară actriţă
Afacerea unui tânăr din Gorj: să ofere cazare în butoaie lângă plantaţia sa de mure. FOTO
Afacerea unui tânăr din Gorj: să ofere cazare în butoaie lângă plantaţia sa de mure. FOTO
Imagini VIDEO uluitoare! Poliţişti agresaţi în mijlocul nopţii în Capitală
Imagini VIDEO uluitoare! Poliţişti agresaţi în mijlocul nopţii în Capitală
Horoscop Nicoleta Svarlefus 2020 un an GROZAV de BANOS pentru 3 zodii, pentru alte 4 DEZASTRUL
Horoscop Nicoleta Svarlefus 2020 un an GROZAV de BANOS pentru 3 zodii, pentru alte 4 DEZASTRUL
Ea a fost amanta lui Florin Piersic timp de 9 ani! Cat de mult au suferit sotiile actorului. 'Am fost foarte indragostiti unul de altul'
Ea a fost amanta lui Florin Piersic timp de 9 ani! Cat de mult au suferit sotiile actorului. 'Am fost foarte indragostiti ...
Au recunoscut in mod public ca formeaza un cuplu, dar acum s-au DESPARTIT! Vedetele au fost fotografiate de multe ori in ipostaze tandre!
Au recunoscut in mod public ca formeaza un cuplu, dar acum s-au DESPARTIT! Vedetele au fost fotografiate de multe ori in ...
Cel mai sexy inginer de la DACIA a uimit o țară întreagă!
Cel mai sexy inginer de la DACIA a uimit o țară întreagă!
FOTO. Cum a ajuns să arate acum iubita lui Dorian Popa! Transformarea radicală a Claudiei
FOTO. Cum a ajuns să arate acum iubita lui Dorian Popa! Transformarea radicală a Claudiei
FOTO. TRANSFORMARE SPECTACULOSĂ! Cum a ajuns să arate Monica, soția lui Leonard Doroftei, la 45 de ani!
FOTO. TRANSFORMARE SPECTACULOSĂ! Cum a ajuns să arate Monica, soția lui Leonard Doroftei, la 45 de ani!
Horoscop zilnic 12 decembrie 2019 – De joi este Lună Nouă în gemeni
Horoscop zilnic 12 decembrie 2019 – De joi este Lună Nouă în gemeni
Horoscop Zodia Pești 17 Decembrie 2019
Horoscop Zodia Pești 17 Decembrie 2019
TOP-ul soţiilor de sportivi cu cele mai mari câştiguri pe Instagram
TOP-ul soţiilor de sportivi cu cele mai mari câştiguri pe Instagram