Dominic Thiem câștigă un meci fabulos în fața lui Novak Djokovic și merge în semifinalele Turneului Campionilor 2019. Federer va avea meci direct de calificare cu „Nole”, după victoria la Berrettini, din ziua a treia, în Grupa Bjorn Borg

Dominic Thiem câștigă un meci fabulos în fața lui Novak Djokovic și merge în semifinalele Turneului Campionilor 2019. Federer va avea meci direct de calificare cu
  • Publicat:
  • Actualizat:

Turneul Campionilor ziua a treia. Marți, zi în care a debutat etapa a doua a fazei grupelor la Nitto ATP Finals, am aflat primul semifinalist al ediției 2019. Dominic Thiem este primul jucător cu două victorii la Super 8-ul de la Londra și nu mai poate pierde calificarea pe tabloul eliminatoriu. Joi, Novak Djokovic și Roger Federer vor avea meci direct pentru al doilea bilet de semifinale în Grupa Bjorn Borg.

Rezultatele de marți în Grupa Bjorn Borg, în ziua a treia de la Turneul Campionilor 2019:

Clasamentul Grupei Bjorn Borg după două etape la Turneul Campionilor 2019:

  1. Dominic Thiem – 2 victorii, 0 înfrângeri, 4-1 seturi
  2. Novak Djokovic – 1 victorie, 1 înfrângere, 3-2 la seturi
  3. Roger Federer – 1 victorie, 1 înfrângere, 2-2 la seturi
  4. Matteo Berrettini – 2 înfrângeri, 0-4 la seturi

Programul Grupei Bjorn Borg, pe mai departe, va fi:

  • joi: Dominic Thiem – Matteo Berrettini (2-1 la „directe”) și Novak Djokovic – Roger Federer (26-22 la „directe”), meci pentru calificarea în semifinale

♦ GAME, SET, MECI ȘI A DOUA VICTORIE în Grupa Born Borg pentru Dominic Thiem. 6-7(5), 6-3, 7-6(5) cu Novak Djokovic, după două ore și 47 de minute de luptă crâncene și schimburi fabuloase.

Djokovic începe tiebreak-ul cu un super-raliu, impresionând în defensivă. Cere sprijinul publicului, apoi primește dublă greșeală de la Thiem. Austriacul face o nouă greșeală imensă, primită nesportiv, cu țipăt de bucurie, de sârb, care se vede la 3-0.

Thiem recuperează un punct pe retur, dar Djokovic îi taie elanul cu un serviciu pe linie care se îndepărtează ca racheta. Thiem riscă mult, dar reușește să ciupească și el tușa, schimbând terenul la 2-4.

La reluare, Thiem servește as. Austriacul egalează la 4, lovind impecabil cu reverul în lung de linie, spre dreapta lui Djokovic. Thiem folosește slice-ul ca lovitură pregătitoare, apoi trimite o ghiulea din seria care l-a făcut vedetă în această seară, preluând conducerea 5-4, de la 2-4. Lovind din nou pe linie, Thiem își procură două mingi de meci. Austriacul încearcă asul la teu, tribuna izbucnește în urale, dar arbitrul anunță out, fiind confirmat de proba video. Pe serviciul doi, Djokovic returnează perfect, iar Thiem îngroapă reverul în fileu.

Thiem joacă următoarea minge de meci la retur. Aleargă din colț în colț, pune toată forța în dreapta și, când lovitura sârbului se oprește în fileu, cade secerat pe spate, cu brațele întinse.

♦ MECIUL NU S-A TERMINAT! REBREAK DJOKOVIC ȘI SE MERGE ÎN TIEBREAK.

Djokovic alege o minge cu mai mult spin și îl încurcă pe Thiem, care ratează cu reverul în primul punct. O minge trimisă de această dată prea lung pune un 0-30 amenințător pe tabelă. Austriacul revine cu un punct bine jucat pe serviciul doi, continuat cu două lovituri agresive (Domi are procentaj de reușită 66%). Thiem oferă totuși două mingi de rebreak cu o nouă greșeală. Forțează primul serviciu la teu, dar ratează ținta, iar Djokovic ține mingea suficient de lung pentru a smulge o nouă eroare. 6-6.

♦ BREAK THIEM! Austriacul va servi pentru victorie și calificarea în semifinale! Dominic a revenit la conducerea jocului. Primele două puncte din game-ul de retur le câștigă de manieră autoritară, pe următoarele două clachează sârbul, trimițând departe de țintă. Va servi, la 6-5 în decisiv, pentru victorie și calificarea în semifinale.

♦ Este rândul lui Djokovic să arate semne de uluială și frustrare, după o nouă creștere a nivelului de joc al lui Thiem. Răspunde însă cu una dintre loviturile marcă înregistrată, din defensivă disperată. Un retur în picioarele lui Thiem îl duce la 30-30. Tribuna încremenește, la un raliu în care Djokovic este bătut, dar Thiem dă tare în voleu și mingea este anunțată out. Austriacul contestă, din scaun este asigurat că este minge bună, iar confirmarea vine, aducându-i minge de 5-5. Djokovic forțează egalșitatea, Thiem riscă din nou nebunește și este răsplătit. Tribuna este în delir, când Thiem egalează la 5, din a doua încercare.

♦ Thiem se regrupează, recăpătându-și încrederea după un prim retur modest al sârbului, care i-a oferit șansa unei finalizări lejere din interiorul terenului, cu tot terenul advers liber. Suntem la jumătatea celei de-a treia ore de joc când contabilizâm al treilea hold la zero în decisiv, care îl duce pe elevul lui Marian Vajda și Goran Ivanisevic la 5-4.

♦ Djokovic profită de uimirea și frustrarea austriacului, servind la foc automat pentru 4-3. Djokovic ajunge la 12 puncte câștigate din ultimele 15 disputate.

♦ Break recuperat de Djokovic. Thiem se ceartă din nou după ce rămâne în urmă la 0-30 pe serviciu, în game-ul șase al decisivului. Se montează și joacă un raliu fabulos, dominându-l copios pe Nole, până când acesta ajunge în șpagat și cedează. Thiem greșește însă în punctul următor, iar apoi se oprește în schimb, convins că a trimis prea lung cu reverul. Jocul nu a fost însă oprit de arbitru, mingea ajunge pe tușă, iar Djokovic inventează un răspuns în diagonală spre care austriacul nu mai are timp să demareze. 3-3 în decisiv.

♦ Thiem își pune mâna peste ochi, după o greșeală copilărească făcută după două mingi de rebreak salvate la rând. Oferă al treilea breakpoint, însă din nou austriacul joacă tactic perfect, ducându-l în poziții dincolo de zona de confort pe elasticul Djokovic. Thiem face diferența cu dreapta în lung de linie și se distanțează la 2-0.

♦ Thiem deschide cu break decisivul! Djokovic rămâne fără aer după un raliu prelungit, iar Thiem convertește prima dintre cele două mingi de break, anticipând la perfecție.

♦ Dominic Thiem câștigă setul secund, 6-3, în fața lui Novak Djokovic.

Austriacul rămâne agresiv pe serviciu, încheind fără emoții conturile, după aproimativ 40 de minute.

Djokovic a greșit mai mult în setul doi (de 10 ori, față de 2 în actul întâi). În continuare, Thiem a fost mai productiv la capitolul winners (15-10).

♦ Cu tură albă pe serviciu, Djokovic pune presiunea pe serviciul lui Thiem, care va încerca să închidă manșa secundă la 5-3.

♦ Cu accelerări draconice, Thiem egalează la 30-30 în game-ul de retur următor, însă o ramă după o nouă diagonală razantă cu dreapta îi zădărnicește eforturile austriacului. Djokovic urcă la fileu pentru finalizare, nu închide cu smash-ul, iar apoi ratează voleul în fileu, pentru a aduce prelungirile. În cele din urmă, sârbul scapă, grație unei finalizări facile de deasupra fileului.

♦ Djokovic presează, duce schimburile la granița de 20 de lovituri, forțează două egalități, însă Thiem trece cu bine o nouă tură pe lansare, spre 4-1.

♦ Thiem este dezlănțuit în start de set doi. Începe cu tură la zero pe lansare, apoi anulează minge de game și sparge serviciul numărului doi mondial. Ambii jucători au depășit deja 1500 m alergați, cât o cursă de-a Gabrielei Szabo, fără rachetă în mână. Austriacul face 3-0, apăsat, chiar dacă a jucat doar de 6 ori cu prima minge și de cinci ori cu a doua în primele două ture pe lansare.

Statistica arată unde a făcut diferența Djokovic: cu doar două greșeli neforțate, nu a mai contat faptul că Thiem a lovit decisiv de 18 ori!

♦ Novak Djokovic câștigă primul set, 7-5 în tiebreak, în fața lui Dominic Thiem.

Djokovic obține primul mini-break după un raliu jucat constant pe contră, cu Thiem ajuns la fileu în poziție dominantă, dar pasat ca pe jocurile de calculator. Sârbul preia conducerea în tiebreak, 2-0, apoi profită de o dreaptă ratată completă de Thiem pentru 3-1. Austriacul recuperează punct pe retur, însă imediat comite dublă greșeală și îl trimite pe Djokovic la 4-2 la schimbul de terenuri. La retur, Thiem greșește din nou cu dreapta, bombardat de mingile tari și variate ale sârbului. Returnând magistral cu reverul în diagonală, Thiem își face loc pentru a lovi apoi decisiv cu dreapta, recuperând astfel din nou punctul luat la retur de Djokovic. Thiem se proptelște cu picioarele pe linia de fund a terenului, dă tare cu dreapta, apoi menține ritmul cu reverul până la o nouă șansă de a lovi brutal cu dreapta, câștigător, pentru 5-5.

Austriacul scapă însă o nouă dreaptă la îndemână, sârbul are avantaj 6-5 și minge de set pe serviciu. Cu o servă apăsată, Djokovic se asigură că Thiem nu poate returna corect, iar manșa inaugurală îi revine, după 65 de minute de război total!

♦ TIEBREAK! Thiem este eficient cu 1-2-ul, serviciu spre exterior plus lung de linie cu foerehandul chiar și pe mingea a doua. Djokovic îi refuză game-ul răspuns la zero, cu o scurtă de finețe, dar finalistul de la Roland Garros duce setul în tiebreak grație unui serviciu la teu imparabil.

♦ Djokovic revine în avantaj, 6-5, cu un game bliț pe lansare. A câștigat 16 din 19 puncte începute cu primul serviciu.

♦ Arbitrii nu sunt în cea mai bună formă la acest meci. Djokovic este furios după ce se strigă out la un retur pe linie. O greșeală a lui Thiem îl duce însă pe Djokovic la două puncte de victoria în set. Dominic joacă simplu și precis, propulsându-se cu serviciul gigantic, urmat de dreaptă imparabilă, pentru 30-30. Djokovic alunecă, dar tot continup raliul. Thiem profită însă de o minge mai scurtă și atacă prompt, furnizându-și minge de set. La a doua minge de set, Thiem închide cu serviciu-voleu. 5-5

♦ Jocul se liniștește și vedem două holduri autoritare pentru 4-4.

♦ Thiem salvează un game uriaș pe serviciu, anulând trei mingi de break. Austriacul egalează scorul la 3-3, la finele unui game cu puncte superbe.

♦ REBREAK Thiem. Lovind excelent cu reverul, din alergare, susținut frenetic de spectatorii din O2 Arena, Thiem răspunde cu rebreak la zero, atacându-l prompt pe Djokovic.

♦ Break Djokovic. Austriacul ratează minge de 2-2 și, cu trei greșeli și o greșeală de judecată, într-un moment în care a uitat să țină cont de poziționarea adversarului pe teren, Dominic pierde pe serviciu, la prima minge de break a meciului.

♦ Lider în fiecare zi din 2019 până pe 4 noiembrie, Novak Djokovic a deschis partida cu o tură autoritară pe serviciu.

Ora 22:00. Novak Djokovic și Dominic Thiem au ajuns pe terenul din O2 Arena. Având în vedere rezultatul înregistrat la prânz, Dominic Thiem își poate asigura deja calificarea matematică în semifinale cu o victorie în fața lui Djokovic, indiferent de scor. Djokovic nu are aceeași opțiune, având în vedere faptul că îl va avea ca adversar direct în ultimul meci pe Roger Federer.

♦ GAME, SET, MECI și prima victorie în Grupa Born Borg pentru Roger Federer. 7-6(2), 6-3 cu Matteo Berrettini, după o oră și 18 minute.

Federer închide meciul supraviețuirii cu un nou break pe serviciul lui Matteo Berrettini.

♦ Berrettini ratează șansa revenirii în setul secund! Federer are parte de un prim game complicat pe serviciu, având de anulat mingi consecutive de break, la 15-40. De șase ori campion la ATP Finals, elvețianul a trimis două servicii bine plasate pentru a ajunge la egalitate. O ramă a lui Roger i-a oferit o nouă speranță italianului, însă serviciul lui Federer a venit cu aceeași precizie, decisiv. Suspansul se prelungește, după un rever îngropat necaracteristic de Federer în fileu. După cinci egalități, Federer închide game-ul cu as, apropiindu-se la o lungime de victorie, la 7-6, 5-3.

♦ Federer confirmă break-ul, cu hold la 30, iar scorul de pe tabelă urcă apoi rapid la 3-1, după două ture albe de lansare. Singurele lucruri care nu îi ies astăzi lui Federer sunt… contestațiile de la deciziile arbitrilor.

♦ Berrettini acuză pierderea primului set. Se vede atras în schimburi prelungite de Federer și greșește cu dreapta, oferind trei mingi consecutive de break. Elvețianul convertește, după ce reverul italianului se oprește în fileu.

♦ SET FEDERER, 7-2 în tiebreak. Federer ridică nivelul de agresivitate și se desprinde încă de la început, la un 4-1 ferm. Berrettini reduce diferența înainte de schimbul de terenuri, cu o diagonală de dreapta ca o torpilă, ce aterizează pe tușă. Însă italianul comite prima sa dublă greșeală în meci, trimițându-l pe Federer la 5-2. Elvețianul își procură cu as patru mingi consecutive de set și închide cu un serviciu doi apăsat.

♦ Berrettini salvează unica minge de break a primului set! Sub presiunea scorului, la 5-6, Berrettini începe ezitant, cu 0-30. Federer ratează însă un retur, apoi italianul găsește o diagonală scurtă perfectă, pentru a-l prinde din urmă. Federer beneficiază totuși de o primă minge de break, pe care Matteo o anulează servind la teu și trimițând de două ori tari pe centrul terenului. Berrettini ajunge la zece lovituri câștigătoare cu dreapta pentru a-și procura minge de tiebreak. Federer nu rezistă în schimb și se merge la moarte subită.

♦ 29 de minute pentru un 5-5 jucat în regim de șah bliț în Grupa Bjorn Borg. Urmărim un veritabil duel al serviciilor.

♦ Berrettini duce scorul la 4-4, după un raliu spectaculos, în care a rupt ritmul cu scurtă, pentru ca apoi să îl paseze cu precizie pe elvețian. 4-4

♦ Cu trei ași în primele două ture pe lansare, Berrettini egalează scorul la 2.

♦ Trei game-uri deschid partida. Cu două puncte cedate pe lansare în game-ul inaugural, Federer punctează apoi cu hold la zero. Italianul a jucat de fiecare dată cu primul serviciu.

16:00 Start joc în etapa a doua a fazei Grupelor. Roger Federer deschide cu serviciul, conform alegerii făcute de italian.


Programul etapei a doua a fazei grupelor la Turneul Campionilor 2019:

Turneul Campionilor ziua a treia. Grupa Bjorn Borg, marți:

  • Ora 16:00 –  Roger Federer – Matteo Berrettini
  • Ora 22:00 – Novak Djokovic – Dominic Thiem

Turneul Campionilor ziua a patra. Grupa Andre Agassi, miercuri:

  • Ora 16:00 – Rafael Nadal – Daniil Medvedev
  • Ora 22:00 – Stefanos Tsitsipas – Alexander Zverev

Turneul Campionilor, ziua a treia. Roger Federer – Matteo Berretini

Roger Federer a ratat o singură dată prezența în semifinalele Turneului Campionilor, din 16 participări anterioare. Pentru elvețian, învins a treia oară în 2019 de Dominic Thiem, nu mai există decât opțiunea victoriilor pentru a evita repetarea situației din 2007. Fernando Gonzalez îl învingea atunci la debut, apoi Murray, deja calificat în semifinale, lupta crâncen în ultimul meci al grupei, învingându-l pe Federer și refuzându-i prezența în careul de ași.

De șase ori campion la ATP Finals, Federer are o muncă dură de recuperare, o situație cu care s-a mai întâlnit de doar alte patru ori în carieră. Meciul de miercuri i-l aduce în față pe Matteo Berrettini, cel mai convenabil adversar prezent la Londra. Într-o grupă cu Djokovic, Thiem și Federer, meciurile în fața italianului au fost de la început universal considerate un punct virtual necesar și sigur pentru favoriți. „Mister Perfect” trebuie să confirme calculele, marți.

De acum încolo, este un turneu normal pentru mine. Nu mai am voie să pierd. Așa a fost fiecare săptămână pentru mine în ultimii 20 de ani, așa că nu este ceva nou pentru mine„, a transmis Federer la conferința de presă, referindu-se la faptul că, pentru el, beneficiile formatului de grupă, cu o mică marjă de eroare, sunt ca și anulate, fiecare meci fiind unul ca și eliminatoriu.

Matteo Berrettini vine după ce a fost demolat de un Djokovic în formă stelară, dar care nu a avut nevoie să forțeze. Italianul de 1,96 m a pierdut 10 dintre ultimele 11 game-uri disputate, fiind învins la 2 și la 1. El a avut parte de o corecție similară și din partea lui Federer, la singurul meci direct, în optimile de la Wimbledon, câștigându-i elvețianului doar cinci game-uri în trei seturi.

6-1, 6-2, 6-2 este scorul victoriei lui Roger Federer în fața lui Berrettini la Wimbledon 2019

Matteo, cu serviciul său, cu armele lui, este, evident, un adversar periculos aici. Nu a jucat cel mai bun meci contra lui Novak. Dar, este cel mai dificil debut posibil la ATP Finals, în sală, contra lui Djokovic, care nu prea are ezitări în fazele inaugurale.
Eu trebuie să recuperez. Trebuie să mă asigur că joc mai bine și sper că voi câștiga meciul.

Roger Federer i-a găsit scuze lui Matteo Berrettini pentru evoluția ștearsă din fața lui Djokovic

Evident, am avut emoții. Prima dată la Turneul Campionilor, după un sezon excelent, am avut emoții, dar nu în sens negativ. De regulă, dacă nu am emoții când intru pe teren, ceva este aiurea. Trebuie să am emoții ca să joc cel mai bun tenis al meu.

Accept înfrângerea și abia aștept următoarele meciuri.
Matteo Berrettini, după cel mai scurt meci de până acum la Turneul Campionilor, de doar 64 minute

! Roger Federer nu a pierdut niciodată meciul secund în grupă, în 16 participări la Turneul Campionilor.

Turneul Campionilor, ziua a treia. Novak Djokovic – Dominic Thiem

Pentru moment, aceasta este o finală pentru primul loc în grupă. Novak Djokovic pare intangibil după un start ezitant în primul tur la Masters-ul de la Paris, ajungând deja la șase victorii consecutive cu 2-0 în condiții de joc în sală. Sascha Zverev este ultimul jucător care l-a învins pe Nole pe hard indoor, în finala de anul trecut a Turneului Campionilor.

Sârbul are acum în propriile mâini soarta numărului unu mondial la final de an, după ce și-a câștigat meciul inaugural, iar Nadal a cedat în fața lui Zverev. Dacă rămâne neînvins la Londra, Djokovic ar egala recordul lui Pete Sampras, terminând pentru a șasea oară ca year-end number one.

Thiem l-a învins de trei ori în nouă meciuri directe pe Djokovic, însă de fiecare dată pe zgură. Mai mult, Thiem îl conduce 3-1 pe sârb începând cu Roland Garros 2017. Meciul celor doi anul acesta, de la Paris, a fost un veritabil thriller, în care austriacul a reușit să gestioneze mai bine condițiile extreme, tăind o serie fabuloasă a sârbului, de 26 victorii consecutive în Grand Slam-uri, refuzându-i totodată șansa realizării unui nou Nole Slam.

6-2, 3-6, 7-5, 5-7, 7-5 este scorul cu care Thiem l-a învins pe Djokovic la ultimul meci direct, în semifinalele Roland Garros 2019

Dominic Thiem este, indiscutabil, un specialist al zgurii. Totuși, 2019 i-a adus prima victorie versus Big 3 pe hard, în finala de la Indian Wells, contra lui Federer. Pentru elvețian, Thiem a fost de neînvins în trei meciuri stagionale. În plus, Thiem a reușit în premieră să câștige primul meci în grupă la Super 8, la a patra prezență. Până în 2019, Thiem nu câștigase decât câte un singur meci la fiecare ediție ATP Finals.

Djokovic are confortul unei victorii la Turneul Campionilor în fața lui Thiem, în 2016, 6-7(10), 6-0, 6-2.

Știm cât de bun este pe zgură. El arată că poate juca la fel de bine și pe alte suprafețe. Este membru Top 5 și Top 10 cu state vechi. Nu e nevoie să vorbim despre calitățile lui. Are multă calitate.

Implicarea, profesionalismul și etica muncii sale sunt impecabile. Este un tip mișto.
Novak Djokovic, despre Dominic Thiem

În momentul ăsta, cea mai mare provocare este să îl înfrunți pe Novak. A demonstrat că este cel mai bun acum. A demonstrat și la Paris, unde a câștigat cu lejeritate, deși nu a jucat neapărat cel mai bun tenis.

O să revăd puțin meciul de la Roland Garros. Am jucat bine tactic acolo. Nu este același lucru, dar sunt elemente pe care le pot folosi.

Este un sistem brutal aici. Am făcut un meci foarte bun, l-am învins pe Federer. Simt că am o șansă bună pentru semifinale. Dar, dacă pierd marți, se resetează tot.
Dominic Thiem, după meciul cu Federer de la Nitto ATP Finals 2019

Ziua a treia la Turneul Campionilor: Djokovic și Thiem se pot califica deja matematic în semifinale

Novak Djokovic se califică automat în semifinale:

  • cu victorie în fața lui Thiem cumulată cu victorie a lui Berrettini în fața lui Federer. Italianul va avea, astfel, meci direct cu Thiem, joi, pentru al doilea loc în semifinale din Grupa Bjorn Borg.
  • cu victorie 2-0 în fața lui Thiem și succes 2-1 la seturi al lui Federer în fața lui Berrettini.

Dominic Thiem se califică automat în semifinale:

  • cu victorie în fața lui Djokovic, cumulată cu victoria lui Federer la Berrettini. Djokovic și Federer ar avea meci direct pentru al doilea bilet de semifinale, joi.
  • cu victorie 2-0 în fața lui Djokovic și succes 2-1 la seturi al lui Berrettini în fața lui Federer.

Criteriile de departajare în grupe la Turneul Campionilor 2019:

  1. Numărul de victorii.
  2. Numărul de meciuri disputate. Bilanțul „două victorii și o înfrângere” „bate” un bilanț perfect al unui jucător care nu a disputat decât două meciuri. De asemenea, 1-2 este mai bun decât 1-0 sau 1-1.
  3. Meciul direct, în caz de egalitate între doi jucători.
  4. La egalitate între trei sportivi, este eliminat automat jucătorul cu mai puține meciuri disputate și se face mai departe departajarea între ceilalți doi. În caz de egalitate la numărul de meciuri disputate, se iau mai departe în considerare: procentajul de seturi câștigate, apoi procentajul de game-uri câștigate și, în cele din urmă – pozițiile în clasamentul mondial. În momentul în care unul dintre criteriile enumerate în caz de egalitate în trei departajează jucătorul aflat în avantaj, următorii doi sportivi sunt departajați în baza criteriilor egalității între doi sportivi.
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Ce a scris presa din Olanda după evoluția lui Radu Drăgușin, înlocuitorul lui Micky van de Ven, din eșecul lui Tottenham
Ce a scris presa din Olanda după evoluția lui Radu Drăgușin, înlocuitorul lui Micky van de Ven, din eșecul lui…
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest lucru
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest lucru
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după 24 de ore de la…
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce a intervenit Irina Fodor: „Știe ce are de făcut!”
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce…