Stefanos Tsitsipas a câștigat Turneul Campionilor! Grecul a revenit într-o finală fantastică cu Thiem și s-a impus dramatic în setul decisiv. „Jucăm cel mai brutal sport din câte există”

  • Publicat:
  • Actualizat:
Stefanos Tsitsipas a câștigat Turneul Campionilor! Grecul a revenit într-o finală fantastică cu Thiem și s-a impus dramatic în setul decisiv.

Stefanos Tsitsipas a câștigat Turneul Campionilor 2019, învingându-l în finală pe austriacul Dominic Thiem, 6-7(6), 6-2, 7-6(4). Grecul își completează vitrina cu cel mai important trofeu al carierei de până acum, devenind cel mai tânăr câștigător al ATP Finals de la Lleyton Hewitt încoace (2001).

Cu doar 16 greșeli neforțate comise de-a lungul a trei seturi și două ore și 35 de minute de luptă la un nivel fantastic, lovind câștigător de 34 de ori, Tsitsipas a reușit să pareze revenirea mai experimentantului său adversar în fazele finale ale partidei. Thiem egalase scorul, 3-3, de la 1-3 în decisiv, însă grecul a avut nervii mai tari în tie-break, contabilizând greșeli consecutive ale adversarului său.

Tsitsipas termină, astfel, sezonul 2019 cu trei finale câștigate și trei pierdute, în timp ce Dominic Thiem trage linie cu cinci trofee, dar pierzând cele mai importante două finale disputate – la Roland Garros și Turneul Campionilor.

A fost un meci incredibil. Bravo, Stefanos! Cred că jucăm cel mai brutal sport din câte există. Am dat totul până la final. Meriți acest trofeu! Sper că vom avea multe alte finale pe viitor. Felicitări și echipei tale. Abia aștept noul sezon, 2020.

Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc celor care au făcut o atmosferă foarte frumoasă pe toată durata acestui turneu.

Dominic Thiem, finalist la Turneul Campionilor 2019

 

Ei bine, vreau să încep prin a-l felicita pe Dominic. Ai fost o inspirație pentru mine, pentru jucătorii care vin din urmă și pentru cei care au fost aici să ne vadă. A fost un meci foarte, foarte frumos. Și foarte disputat. Tenisul asta înseamnă.

 

A fost un roller-coaster pentru mine. Mă simt nemaipomenit să țin acest trofeu. Mulțumesc echipei mele și celor care au făcut posibil ca visul acesta să devină realitate.

Nu am avut parte de atâta susținere niciodată. Vă datorez multe. Au fost meciuri frumoase, sper că v-a plăcut show-ul.
Stefanos Tsitsipas, campionul Turneul Campionilor 2019

♦ STEFANOS TSITSIPAS CÂȘTIGĂ TURNEUL CAMPIONILOR ÎN 2019, 6-7(6), 6-2, 7-6(4)!

Thiem deschide tie-break-ul cu serviciu imparabil. Pune la limită returul în teren în punctul secund, dar ratează următoarea lovitură. Tsitsipas trece în avantaj, 2-1, jucând spre extremele terenului.

Revenit la serviciu, Thiem ratează cu reverul în diagonală, iar tribuna trece sută la sută în spatele tânărului grec. Thiem ratează din nou cu reverul, însă de această dată în fileu, într-o tentativă de lung de lung de linie, rămânând în urmă la 1-4.

Tsitsipas pierde însă un serviciu, după un raliu în care calitățile de luptător ale lui Thiem au fost evidente. Grecul are avantaj 4-2 la schimbul de terenuri, după două ore 31 minute de joc.

Thiem atacă excelent cu forehand-ul, făcând pas în față la fileu, recuperând și al doilea punct cedat anterior pe serviciu. Reverul lui Thiem își ia revanșa, ajutându-l pe austriac să egaleze scorul, la 4.

Thiem ratează însă neforțat la următorul serviciu, pune mâinile în șold, privind cum scorul devine 5-4 pentru grec. Cu defensivă fantastică, Stefanos își procură două mingi de meci – prima pe serviciu.

Grecul vrea as-ul la teu, dar ratează primul serviciu, însă ia trofeul, cu un serviciu doi uriaș!

♦ TIE-BREAK!

Thiem începe cu un retur fabulos, însă grecul trece rapid în avantaj, gestionând bine răspunsul la un lob al austraicului și menținând cadența la serviciu.

Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE. Thiem își încheie ultima tură pe lansare din partidă cu as la teu, după ce reușise puncte scurte, cu atacuri precise. Austriacul are tiebreak-ul asigurat. Ne reamintim faptul că Dominic nu a pierdut decât una dintre cele șase finale disputate până acum în 2019.

Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE. Aflat la un scor periculos pe tabelă, Tsitsipas deschide tura pe lansare cu as la teu. Se impune apoi tot grație serviciului, țintind reverul advers. Grecul de impune la zero, în doar 67 de secunde, pentru a duce scorul la 5-5.

Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE. Thiem strânge pumnul, montat, după punctul care îl duce la 40-0 pe lansare. Austriacul comite dublă greșeală și dă de înțeles că nu a realizat că trebuie să joace cu mingea a doua. Daunele sunt însă minime, Dominic reușind să închidă conturile în punctul următor, cu o servă apăsată, pentru 5-4.

♦ Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE. Thiem nu intuiește prea bine intențiile lui Tsitsipas în startul game-ului opt, iar grecul închide cu o diagonală de forehand brutală, punând punct seriei finalistului de la Roland Garros.

♦ Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE. Thiem punctează și pe tabelă, dar și la impresia artistică printr-un rever de pus în manual. Austriacul este ajutat și de serviciu și, cu 9 puncte câștigate din ultimele 11 disputate, preia conducerea, 4-3 în decisiv!

Acesta este primul game fără punct cedat de austriac în decisiv. Precedentul a venit într-un moment delicat al setului doi, când Thiem a întrerupt seria fantastică a lui Tsitsipas, la 0-4.

♦ BREAK Thiem!

Se joacă mult în cross de rever în startul punctelor. Thiem este solid în defensivă, iar Tsitsipas ratează două atacuri, oferindu-i două mingi de break austriacului. Dominic returnează pe linie, dar scapă total de sub control a doua lovitură. Tsitsipas îi răspunde cu greșeală în punctul următor și își pierde serviciul pentru prima dată în partidă. Scorul devine 3-3!

♦ Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE. Thiem rămâne la distanță de un break în urma mai tânărului său adversar.

♦ Tsitsipas confirmă break-ul și se distanțează la 3-1, reușind să se impună din nou la zero pe lansare.

♦ BREAK Tsitsipas, pentru 2-1! 

Stefanos găsește soluția pentru a ajunge rapid în poziție dominantă la fileu, iar Thiem nu găsește passing-ul. Austriacul comite prima dublă greșeală în partidă și rămâne în urmă, la 0-30. Tsitsipas obține două mingi consecutive de break. Thiem joacă agresiv, iar Stefanos, într-o defensivă disperată, le dă emoții fanilor, când ajunge la pământ. Thiem îl ajută însă, ratând primul serviciu pe al doilea breakpoint și încheind cu minge în fileu game-ul.

Grecul nu și-a pierdut serviciul până acum în această finală.

♦ Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE. Tsitsipas pune frustrarea acumulată în serviciile sale, impunându-se la zero în primul game pe lansare din setul decisiv. 1-1

♦ Thiem începe secisivul cu două mingi de break salvate! Foaia se schimbă în start de set trei. Tsitsipas ia primul punct, amenințător, însă Thiem răspunde cu un smash trimis riscant, dar, totuși, precis, pe linie. Un retur foarte lung, de pe rever, îl duce pe Tsitsipas la 30-30 în game-ul de retur. Thiem alege inspirat să servească cu doi-ul la teu, are avantaj în prima parte a raliului, dar Tsitsipas recuperează incredibil și, după 18 lovituri, închide cu un voleu amortizat ferm, pentru a-și procura minge de break. Cu dreapta, Thiem desenează bine pe teren și salvează prima oportunitate avută de Stefanos.

Tsitsipas ratează o șansă bună pe al doilea breakpoint, jucat pe serviciul doi, fiind depășit de Thiem, cu joc agresiv.

La a doua egalitate, Tsitsipas contestă fără succes un serviciu bun al lui Thiem, iar austriacul închide ferm game-ul, după șapte minute.

Cifrele unui set aproape de perfecțiune: 10 lovituri câștigătoare, o singură greșeală neforțată în contul lui Tsitsipas. De partea cealaltă, Thiem, cu opt greșeli neforțate, a început să se vadă pe teren abia în ultimele patru game-uri. 26 de minute a durat setul doi.

♦ Stefanos Tsitsipas câștigă setul doi al finalei cu Dominic Thiem, 6-2.

Austriacul reușește primele puncte la retur în manșă, punctează cu o diagonală frumoasă, dar servele puternice ale grecului rezolvă ecuația și trimit partida în srtul decisiv.

♦ Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE. Dominic își găsește ritmul la serviciu, câștigând al doilea său game în actul secund. După 22 de minute, Tsitsipas va servi, după pauză, pentru a trimite meciul în decisiv.

♦ Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE. Tsitsipas defilează pe serviciu, cu șase puncte din șase făcute pe prima minge și tot șase din șase pe mingea a doua. Are 5-1 în setul doi.

♦ Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE. Tsitsipas ajunge la 4-0 cu a doua tură albă pe lansare, însă Thiem reușește să scape din prinsoare, cu propriul hold alb.

♦ DUBLU BREAK!

Tsitsipas lovește ca din tun cu dreapta, urcă la fileu cu multă încredere și se impune din nou pe serviciul advers, tot la 15. Scorul devine 3-0 pentru grec.

♦ BREAK Tsitsipas!

Grecul începe cu o viteză superioară setul secund, reușind fiecare lovitură pe care și-o propune, în timp ce Thiem, cu trei greșeli în primul game, pierde contactul cu adversarul său. Tsitsipas se impune la 15 la retur, apoi confirmă cu hold la zero.

Statistica nu explică scorul final din primul set. Tsitsipas a încheiat manșa în avantaj la capitolul lovituri câștigătoare (14-13), dar și cu mai puține greșeli neforțate (12-15). Cu 12 din 13 puncte câștigate și la fileu, Tsitsipas a încheiat totuși având un punct în minus față de Thiem (44-45) la total, două în minus în tiebreak și un 0-1 dureros la seturi.

♦ Turneul Campionilor 2019: Dominic Thiem câștigă primul set al finalei cu Stefanos Tsitsipas, 8-6 în tie-break.

Thiem returnează aspru, smulgând din start o eroare la un lung de linie pretențios din partea lui Tsitsipas. Dominic este lucid pe serviciu, atacă bine la fileu și se distanțează la 3-0. Tsitsipas reduce diferența, cu două puncte scurte pe serviciu, însă Thiem este la fel de precis și schimbă terenul la 4-2. La 5-4, pe serviciu, Thiem ratează cu dreapta în lung de linie, apăsat de returul sec al grecului. Austriacul depășește însă momentul fără probleme, trimițând un as pentru 6-5.

Tsitsipas vine năprasnic la fileu și duce scorul la 6-6, cu un nou smash precis, însp după pauză ratează cu reverul, oferindu-i minge de set lui Thiem.

Austriacul închide setul cu serviciu imparabil la teu, după 66 de minute.

♦ TIE-BREAK în primul set al finalei Thiem – Tsitsipas!

Fanii lui Thiem intră în alertă, după două ratări necaracteristice în start de game 12. Austriacul revine însă cu 1-2 câștigător, lovește apoi puternic spre dreapta lui Tsitsipas și egalează la 30. Lovind brutal cu dreapta, de două ori, Thiem își procură minge de tie-break. Tsitsipas preia rapid controlul de pe centrul terenului și iese învingător, după un joc prea defensiv al austriacului. La egalitate, Zverev nu profită de mingea a doua a lui Thiem, iar cu un stop-voleu bine plasat Dominic aduce tie-break-ul.

♦ Tsitsipas continuă să servească impecabil și își asigură tie-break-ul în primul set, la 6-5.

♦ Cu un smash ferm, Tsitsipas închide game-ul nouă, schimbând terenul la 5-4.

♦ Este rândul lui Thiem să anuleze două mingi de break, revenind de la 15-40 pe serviciu. Un as și apoi un voleu de intercepție de nota zece anulează mingile de break avute de Tsitsipas, iar austriacul se îndreaptă apăsat spre 4-4.

♦ Tsitsipas salvează două mingi de break și scapă cu bine de ultimul game înainte de schimbarea mingilor. Thiem are un plus în defensivă și ajunge la 0-30 după o minge îngropată în fileu de Stefanos. Ratează însă la rândul său de două ori, ajutându-l pe grec să respire mai relaxat în game. Tsitsipas ratează cu dreapta, oferind minge de break și, deși pierde la proba video primul serviciu, se orientează excelent când vede retragerea lui Thiem și decide să apeleze la serviciu voleu. Grecul este răsplătit. Imediat vine însă o a doua minge de break pentru Thiem.

Austriacul reușește să îl prindă într-un schimb prelungit de mingi pe Tsitsipas, însă de la linia se aude un out complet aiurea, care îi obligă pe jucători să reia punctul de la zero. Zverev controlează de această dată raliul și zădărnicește eforturile defensive ale austraicului, îndreptându-se apoi spre finiș.

Tsitsipas începe recitalul la mingile de break: după ce a apărat 11 din 12 în fața lui Federer, are acum 2 din 2 cu Thiem.

♦ Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE. Tsitsipas deschide tura pe lansare cu un raliu dur, pe care îl rezolvă însă cu un winner incredibil de pe forehand. Se duce la 3-2, fără emoții.

♦ Thiem salvează prima minge de break a partidei. Dominic revine în primă instanță de la 0-30, cu două servicii apăsate. Tsitsipas dirijează însă foarte bine cu dreapta, procurându-și minge de break. Thiem ia la țintă reverul advers, își creează spațiu și atacă apoi decisiv cu dreapta în colțul opus, lăsându-l fără aer pe grec. Cu două servicii foarte bune, austriacul se impune de la egalitate, ducând scorul la 2-2.

♦ Thiem smulge un prim punct la retur, jucând super-agresiv cu reverul. Tsitsipas scapă în out o dreaptă, însă închide totuși game-ul la 30, când Dominic ratează de puțin returul.

♦ Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE. Deși nu joacă decât de două ori cu primul serviciu, austriacul răspunde cu game la zero pe lansare.

♦ Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE. Tsitsipas începe meciul cu serviciu nereturnabil, la exterior. Thiem nu apucă să trimită decât o singură dată mingea în teren, Stefanos reușind un 1-2 ucigător în punctul secund și livrând apoi doi ași.

♦ Jucătorii intră în arenă. Tsitsipas – primul, Thiem, al doilea. Arbitrul finalei este americanul Ali Nili, aflat la ultimul său meci în scaun. În 2020, Nili va deveni supervisor ATP.

Finala va fi deschisă cu serviciul de Stefanos Tsitsipas.

Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE: datele duelului pentru trofeu

Nitto ATP Finals va înregistra al cincilea câștigător diferit în cinci ani. Începând cu 2015, la Londra s-au impus, în ordine: Novak Djokovic, aflat la ultimul dintr-o serie de patru titluri consecutive, apoi Andy Murray, Grigor Dimitrov și Alexander Zverev.

În ultima decadă, doar doi jucători care posedă un rever clasic, cu o mână, au reușit să câștige Turneul Campionilor – Roger Federer și Grigor Dimitrov, cel care ani la rând a fost supranumit, exasperant pentru el, „Baby Fed”. Duminică, indiferent de rezultat, reverul cu o mână va înregistra un nou succes la Turneul Campionilor, aceasta fiind prima finală din 2006 încoace în care în ultimul act nu vom vedea atât de popularul rever cu două mâini. În 2006, la penultima ediție a ATP Finals în care finala s-a jucat în sistem „cel mai bun din cinci seturi”, Roger Federer îl învingea pe americanul James Blake, 6-0, 6-3, 6-4.

Per total, Thiem – Tsitsipas este doar a treia finală ATP Finals monopolizată de jucători cu rever cu o mână în ultimii 24 de ani, după Sampras – Becker în 1996 și Federer – Agassi în 2006.

Citește și: Dominic Thiem l-a trimis acasă pe deținătorul trofeului, Sascha Zverev. Austriacul urcă și în clasament

Citește și: Finalist, la debutul în Turneul Campionilor. Stefanos Tsitsipas face punte între Melbourne și Londra și îl învinge pe Federer, după aceeași rețetă. „Sunt atât de mândru mine, astăzi!”

Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE: 2019-le de vis

Pentru Thiem și Tsitsipas, 2019-le a fost un an de vis. Pentru Thiem, aceasta este a șaptea finală a sezonului, austriacul ratând trofeul o singură dată, la Roland Garros, când a fost învins de Nadal. Pentru Tsitsipas, aceasta este a șasea finală a anului, grecul impunându-se la Estoril și Marsilia și ratând trofeul la Dubai, Madrid și Beijing – ultimul, chiar după o finală cu Thiem.

Parcursul fiecăruia la Londra a fost de vis, cei doi reușind să își asigure biletul de ieșire din grupe după doar două runde. Așa cum i s-a întâmplat și la startul semifinalei cu Zverev, Thiem are avantaj 4-2 în meciurile directe cu Tsitsipas, 3-1 pe hard, 1-0 în finale și 1-0 în 2019.

În acest an, Thiem și-a confirmat valoarea pe zgură, cu a doua finală consecutivă la Roland Garros și o victorie magică în semifinale în fața lui Djokovic, dar a punctat impresionant mai ales în afara suprafeței sale favorite. La Indian Wells, austriacul a obținut primul titlu Masters 1000 al carierei. Dominic Thiem are mai multe titluri câștigate în sezon pe hard decât pe zgură (3-2).

De partea cealaltă, Tsitsipas și-a trecut în cont, la Australian Open, prima semifinală de Grand Slam a carierei, a rescris de la zero cărțile de istorie ale tenisului elen și a trecut de borna de 100 victorii în carieră.

S-au întâlnit la Londra în 2016, când Stefanos i-a fost partener de antrenament lui Dominic. Thiem – Tsitsipas este acum finala Turneului Campionilor

Reprezentanții ATP au scormonit arhiva și au scos la iveală un detaliu interesant.

Thiem și Tsitsipas, protagoniștii finalei T&T din 2019, s-au întâlnit la Londra și în urmă cu trei ani. Austriacul debuta în competiția de final de an, iar Tsitsipas fusese ales printre sparring-partner-ii acelei ediții. Thiem obținea o singură victorie în grupă, în fața lui Gael Monfils, fiind învins de Djokovic și Raonic.

Stefanos se mândrea pe atunci că i-a luat la rând pe participanții de la Turneul Campionilor, Thiem fiind unul dintre ultimii ajunși de partea cealaltă a fileului său.

Am văzut înainte acea fotografie de la antrenamentul nostru din 2016. Este o poveste minunată pentru amândoi, pentru că niciunul dintre noi nu se gândea pe atunci că după trei ani vom juca unul împotriva celuilalt o finală aici.

Cred că este o veste excelentă că este finală rever cu o mână versus rever cu o mână. Nu sunt atât de mulți astfel de jucători. Dar vedem că sunt și băieți foarte tineri, precum Stefanos sau Shapovalov, care execută așa reverul, ceea ce e bine pentru tenis, pentru că și peste 10-15 ani vom mai vedea încă această lovitură. Ced că dacă îl joci bine, așa cum o facem noi, îți aduce multe avantaje, mai ales în sală, datorită slice-ului, pentru că îți oferă opțiuni diferite.

Dominic Thiem, înaintea finalei cu Stefanos Tsitsipas

Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE. Duel cu istoria pentru protejatul lui Patrick Mouratoglou

Austriacul este cu cinci ani mai mare decât Tsitsipas, 21 ani, cel mai tânăr finalist la Turneul Campionilor din 2009 încoace, de la Juan Martin Del Potro.

Dacă se va impune în această seară, Tsitsipas va deveni cel mai tânăr campion la ATP Finals de la succesul lui Lleyton Hewitt, din 2001. Per total, grecul ar ajunge pe locul șase în topul celor mai tineri câștigători ai Turneului Campionilor.

Thiem - Tsitsipas, finala Turneului Campionilor. Grecul poate intra în topul celor mai tineri campioni din istoria întrecerii de final de an
Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor. Grecul poate intra în topul celor mai tineri campioni din istoria întrecerii de final de an

Dominic m-a inspirat mult să devin o versiune mai bună a mea de fiecare dată când ies pe teren. Văd multe dintre lucrurile pe care el le face pe teren și încerc să fac la fel.

 

Pentru că trebuie să o spun: ce face Roger, doar el poate face. Nu ai cum să-l copiezi. Dominic este mai… normal, în sensul că propune ceva ce este posibil. Dominic este un tip pe care l-am admirat întotdeauna. Mereu mi-am dorit să ajung să lupt la intensitatea la care o face el pe teren. Muncește enorm. Își poate crea atât de multe oportunități cu jocul său.
Stefanos Tsitsipas, înaintea finalei cu Dominic Thiem

Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE. Parcursul lui Dominic până în finală:

  • Grupa Bjorn Borg, meciul 1: 7-5, 7-5 cu Roger Federer
  • Grupa Bjorn Borg, meciul 2: 6-7(5), 6-3, 7-6(5) cu Novak Djokovic
  • Grupa Bjorn Borg, meciul 3: 6-7(3), 3-6 cu Matteo Berrettini
  • semifinale: 7-5, 6-3 cu Alexander Zverev

Thiem – Tsitsipas, finala Turneului Campionilor, LIVE. Parcursul lui Stefanos până în finală:

  • Grupa Andre Agassi, meciul 1: 7-6(5), 6-4 cu Daniil Medvedev
  • Grupa Andre Agassi, meciul 2: 6-3, 6-2 cu Alexander Zverev
  • Grupa Andre Agassi, meciul 3: 7-6(4), 4-6, 5-7 cu Rafael Nadal
  • semifinale: 6-3, 6-4 cu Roger Federer
Pe aceeași temă
Iulia Albu a umilit-o în ultimul hal pe Adelina Pestriţu! I-a reproşat lui Vârciu, în faţa tuturor
Iulia Albu a umilit-o în ultimul hal pe Adelina Pestriţu! I-a reproşat lui Vârciu, în faţa tuturor
Novak Djokovici, exclus de la turneele majore: Anunţul francezilor îl interzice şi la French Open
Novak Djokovici, exclus de la turneele majore: Anunţul francezilor îl interzice şi la French Open
Cât de utile sunt antiviralele pentru tratarea infecţiilor cu coronavirus
Cât de utile sunt antiviralele pentru tratarea infecţiilor cu coronavirus
După Mbappe și Haaland, încă un star a fost refuzat de Barca! Putea fi adus cu 18 milioane, iar acum se cer 80 pentru el
După Mbappe și Haaland, încă un star a fost refuzat de Barca! Putea fi adus cu 18 milioane, iar acum…
E CUTREMUR! Anamaria Prodan a publicat imaginile necenzurate
E CUTREMUR! Anamaria Prodan a publicat imaginile necenzurate
Filmul complet al accidentului în care Raisa a fost ucisă de mașina de poliție! Se vede clar!
Filmul complet al accidentului în care Raisa a fost ucisă de mașina de poliție! Se vede clar!
Loredana Groza s-a pozat cum nu a mai făcut-o până acum. Cum arată la 51 de ani
Loredana Groza s-a pozat cum nu a mai făcut-o până acum. Cum arată la 51 de ani
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Lidl: Două dispozitive, pentru birou și acasă, disponibile în această săptămână
Lidl: Două dispozitive, pentru birou și acasă, disponibile în această săptămână
BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit din cauza Anei Baniciu?! Când s-a întâmplat și cum a reacționat Gina după ce a afla
BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit din cauza Anei Baniciu?! Când s-a întâmplat și cum a reacționat Gina după…
S-a anunțat marele cutremur! Când va fi seismul de peste 7 grade în România
S-a anunțat marele cutremur! Când va fi seismul de peste 7 grade în România
Veşti bune pentru milioane de salariaţi din România. Metoda legală prin care puteţi câştiga mai mulţi bani din salariu
Veşti bune pentru milioane de salariaţi din România. Metoda legală prin care puteţi câştiga mai mulţi bani din salariu
Cum scazi febra de la COVID natural. Remedii pe care să le aplici acasă
Cum scazi febra de la COVID natural. Remedii pe care să le aplici acasă
Unde se grăbea polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa, pe o trecere de pietoni din București. Lucian Bode a adus clarificări
Unde se grăbea polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa, pe o trecere de pietoni din București. Lucian Bode a…
Un adolescent vorbea online cu o tânără. Peste un timp, părinții lui s-au trezit cu „SMURD-ul” la ușă
Un adolescent vorbea online cu o tânără. Peste un timp, părinții lui s-au trezit cu „SMURD-ul” la ușă
Prinţul Harry solicită protecţia poliţiei pentru a se putea întoarce în Marea Britanie
Prinţul Harry solicită protecţia poliţiei pentru a se putea întoarce în Marea Britanie
BANCUL ZILEI – Pofte vinovate în miez de noapte: “Dragă, așa aș vrea să fac amor cu tine chiar acum!”
BANCUL ZILEI – Pofte vinovate în miez de noapte: “Dragă, așa aș vrea să fac amor cu tine chiar acum!”
Metoda „cabana”, ultima găselniţă a ţeparilor „de meserie”. Cum acţionează infractorii
Metoda „cabana”, ultima găselniţă a ţeparilor „de meserie”. Cum acţionează infractorii
ANAF scoate tunurile grele: Verificări masive pentru cine a obţinut venituri din aceste surse. Ce trebuie să ştie milioane de români pentru a nu plăti amenzi usturătoare
ANAF scoate tunurile grele: Verificări masive pentru cine a obţinut venituri din aceste surse. Ce trebuie să ştie milioane de…
Ţara devenită paradis pentru pensionare. O „mamaie” a avut 15 iubiţi tineri în 7 ani: „Nu le-am dat niciun ban!”
Ţara devenită paradis pentru pensionare. O „mamaie” a avut 15 iubiţi tineri în 7 ani: „Nu le-am dat niciun ban!”
Anamaria Prodan, o nouă replică dură pentru Laurențiu Reghecampf și amanta sa. Ce a spus despre Corina Caciuc: ”Spălată e ca nouă”
Anamaria Prodan, o nouă replică dură pentru Laurențiu Reghecampf și amanta sa. Ce a spus despre Corina Caciuc: ”Spălată e…
Au lăsat acasă finețea! Vedetele și-au scos mâncarea din pungi și au înfulecat pe stradă
Au lăsat acasă finețea! Vedetele și-au scos mâncarea din pungi și au înfulecat pe stradă
Nimeni nu se aștepta ca aceasta să fie cea mai IEFTINĂ Dacia în 2022
Nimeni nu se aștepta ca aceasta să fie cea mai IEFTINĂ Dacia în 2022
FOTO. Maria Dragomiroiu, imagini de senzație la plajă! Cum arată în costum de baie, la 66 de ani!
FOTO. Maria Dragomiroiu, imagini de senzație la plajă! Cum arată în costum de baie, la 66 de ani!
FOTO. Transformarea spectaculoasă a Minodorei! Cum arată în costum de baie, după ce a slăbit 40 de kilograme
FOTO. Transformarea spectaculoasă a Minodorei! Cum arată în costum de baie, după ce a slăbit 40 de kilograme