Simona Halep s-a antrenat cu tribuna plină la Roland Garros! Cine i-a fost parteneră şi cum s-a mişcat deţinătoarea trofeului | VIDEO

25 mai 2019 3442 afişări Tenis
Simona Halep s-a antrenat cu tribuna plină la Roland Garros! Cine i-a fost parteneră şi cum s-a mişcat deţinătoarea trofeului | VIDEO
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Corespondenţă din Paris

Simona Halep şi-a programat, sâmbătă, un singur antrenament în complexul de la Roland Garros, la fel cum o făcuse şi pentru vineri. Românca a reuşit să creeze forfotă în micuţele tribune ale Terenului 5, dar şi pe aleea de acces către acestea: deţinătoarea trofeului a jucat cu Daria Kasatkina având tribuna plină, iar oamenii de la securitate au fost nevoiţi să facă paravan pentru a o scoate de pe arenă!

Sub privirile lui Daniel Dobre, Simona Halep a lovit degajat, a avut reacţii bune în preajma fileului, executând câteva voleuri decisive.

Tribuna a aplaudat ordonat, ca la un meci oficial, aproape după fiecare punct. La final, Simona a semnat şepci, mingi, dar şi o fotografie superbă din finala de anul trecut.

"Am luat de la Halep!" s-a auzit tare un glas de copil extaziat, în timp ce mâna flutura cât de sus putea o hârtiuţă albă cu cu Simona scris gros, cu carioca neagră.

Simona Halep se pregăteşte pentru un duel în primul tur cu Ajla Tomljanovic. Meciul lor din primul tur, al doilea direct dintre cele două, se va juca luni sau marţi.

 

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.