Simona Halep, făcută KO de Danielle Collins în turul doi la Roma! Americanca a surprins-o total pe „Simo” cu un joc extrem de agresiv

Simona Halep, făcută KO de Danielle Collins în turul doi la Roma! Americanca a surprins-o total pe „Simo
  • Publicat:
  • Actualizat:

Simona Halep (România, 21 WTA) a fost eliminată de Danielle Collins (SUA, 9 WTA), scor 6-7(1), 3-6 în turul doi al turneului WTA 1000 de la Roma, Live Video Online pe www.prosport.ro. După ce a învins-o pe româncă, Danielle Collins se va duela cu compatrioata sa Amanda Anisimova (32 WTA), în optimile de finală ale competiției desfășurate la Foro Italico.

Game, set și meci, Danielle Collins: 7-6(1), 6-3 cu Simona Halep după două ore și trei minute de joc! „Simo” părăsește prematur turneul la care s-a încoronat campioană în urmă cu doi ani! Americanca, favorită numărul 7 la turneul de la Roma, a făcut-o KO pe sportiva noastră, lovind năprasnic din primul până în ultimul game! Totodată, Collins a dus la 2-1 scorul întâlnirilor directe cu Halep.

Simona Halep nu reușește un parcurs spectaculos nici la al doilea turneu la care a mers însoțită de reputatul antrenor francez Patrick Mouratoglou! Iar româncei nu îi rămâne acum decât să pregătească asaltul pentru Roland Garros (22 mai – 5 iunie), ultimul și cel mai important concurs la care va participa în sezonul de zgură.

UPDATE 00:07 Halep recuperează un break și se apropie pe tabelă: 6-7, 3-5 cu Collins! Simona are însă nevoie de un serviciu solid acum!

UPDATE 00:02 Simona Halep – Danielle Collins 6-7, 2-5! Execuție spectaculoasă a Simonei la minge de game, însă americanca va servi pentru meci!

UPDATE 23:55 Simona Halep e la un pas de eliminare: 6-7, 1-5! Românca, făcută KO de loviturile de ciocan ale lui Danielle Collins.

UPDATE 23:50 Simona Halep – Danielle Collins 6-7, 1-4! Simo câștigă primul ei game în setul secund, dar se află în continuare în mare dificultate.

UPDATE 23:42 Situație dramatică pentru Simona Halep: 6-7, 0-3, cu dublu break în favoarea lui Danielle Collins!

UPDATE 23:35 Danielle Collins își menține agresivitatea, dictând ritmul și în setul secund: 6-7, 0-2! Simona Halep vine la serviciu.

UPDATE 23:30 Simona Halep cedează un set pe care l-a avut în mână: 6-7(1) cu Danielle Collins! Românca și-a pierdut concentrarea în tie-break și a câștigat un singur punct!

UPDATE 23:23 Suspansul continuă! Simona Halep își cedează serviciul și avem tie-break: 6-6 cu Danielle Collins!

UPDATE 23:18 Halep luptă formidabil și reușește un break uriaș: 6-5 cu Collins!

UPDATE 23:07 Căzătura suferită mai devreme nu a avut consecințe grave! Simona Halep servește excelent și trimite primul set al meciului cu Danielle Collins în prelungiri: 5-5!

UPDATE 22:50 Moment de panică: Simona Halep a alunecat și a căzut, simțind dureri la picior! Deja vu pentru fani: Halep a suferit o accidentare teribilă în urmă cu un an, tot la Roma! Sportiva noastră s-a ridicat însă repede de această dată, egalând la 4!

 

UPDATE 22:43 Simona Halep – Danielle Collins: 2-4! Tenisul ofensiv al americancei îi aduce acesteia un nou break!

UPDATE 22:35 Danielle Collins salvează două mingi de break ale Simonei Halep și trece din nou la conducere: 2-3!

UPDATE 22:30 Simona egalează, după un nou game maraton: 2-2! Danielle o ajută, trimițând cu dreapta în fileu la minge de game.

UPDATE 22:22 Simona Halep lovește cu multă răutate și recuperează break-ul: 1-2 cu Danielle Collins!

UPDATE 22:15 Simona Halep – Danielle Collins 0-2! Constănțeanca e surprinsă de loviturile puternice ale adversarei.

UPDATE 22:10 Danielle Collins își adjudecă primul game al întâlnirii: 0-1! Servește Simona Halep!

UPDATE 22:00 Simona Halep și Danielle Collins au intrat pe teren, iar cele două se încălzesc înaintea meciului din turul secund! Sportiva din SUA va servi prima!

UPDATE 21:50 S-a încheiat meciul din turneul băieților, cu victoria lui Wawrinka în fața lui Djere, iar duelul Halep – Collins va începe la ora 22:00! Simona se aștepta să joace în jurul orei 19:00, însă programul a fost decalat din cauză că pe arena „Pietrangeli” au avut loc numai meciuri lungi.

UPDATE 21:20 Simona Halep și antrenorul Patrick Mouratoglou așteaptă meciul cu zâmbetul pe buze! Cei doi urmăresc în picioare maratonul din turneul masculin. Stanislas Wawrinka și Laslo Djere se află la egalitate, 3-3 în decisiv, pe terenul pe care trebuie să joace Simo.

UPDATE 21:00 Startul partidei Halep – Collins se amână din nou, deoarece Wawrinka și Djere au intrat în decisiv pe arena „Pietrangeli” din complexul Foro Italico, scor 7-6, 3-6! Astfel, mai avem de așteptat mai bine de 45 de minute până la meciul Simonei!

UPDATE 20:15 Meciul Simona Halep – Danielle Collins va începe cu întârziere, după ora 21:00, din cauza faptului că pe arena „Pietrangeli” au avut loc numai partide lungi! În acest moment se desfășoară meciul Stanislas Wawrinka – Laslo Djere, scor 7-6(8), 1-1. Abia la finalul acestuia, Halep și Collins vor puta intra pe teren pentru duelul din turul secund.

După ce a trecut de Alize Cornet cu 6-4, 6-4, Simona Halep va avea parte de o întâlnire de gradul zero, miercuri, în turul secund la WTA Roma, turneu dotat cu premii în valoare totală de 2,52 milioane de euro.

Danielle Collins, adversara Simonei Halep, a scos-o din sărite pe sportiva noastră după precedentul meci direct. În momentul în care Halep conducea cu break în decisiv, Collins a solicitat un time out medical și nu a mai ținut cont de fair-play!

Simona Halep – Danielle Collins, în turul doi la Roma, Live Video Online după ora 22:00

Simona Halep și Danielle Collins s-au mai întâlnit de două ori în circuitul de tenis profesionist, iar ultimul duel dintre cele două a fost extrem de tensionat! Americanca a rămas minute bune la vestiare, deși expirase timpul alocat îngrijirilor medicale. Collins s-a întors mult mai proaspătă pe teren și a învins-o pe Halep cu 2-6, 6-4, 6-4 în turul secund al turneului WTA de la Montreal 2021.

Simona a fost vizibil iritată de atitudinea americancei, iar după meci a avut un discurs dur: „Mi-a fost greu, pentru că după două ore și jumătate, să fii nevoită să iei o pauză de peste 10 minute înainte de serviciu, nu mi se pare corect! Dar unele jucătoare, când simt că pierd, solicită time out medical. Apoi se întorc pe teren și joacă mai bine decât înainte!”, a tunat Simona. Românca o întâlnește din nou pe Collins, meciul de la Roma fiind programat după ora 21:30, pe arena „Pietrangeli”.

Simona Halep este așteptată de Amanda Anisimova în optimi la Roma

Dacă Danielle a câștigat la Montreal 2021, atunci când a apelat la tertipuri pentru a o scoate din ritm pe Simona, sportiva din Constanța a învins-o pe americancă în urmă cu 8 ani, scor 6-7(2), 6-1, 6-2 în primul tur la US Open 2014. Collins a beneficiat de tur liber la Roma, datorită statutului de cap de serie numărul 7.

Simona Halep este așteptată în optimile de finală de o altă americancă, Amanda Anisimova, cea care a lucrat cu Darren Cahill în prima parte a sezonului! Anisimova a învins-o pe Belinda Bencic (Elveția, 14 WTA), scor 7-6(5), 6-1 în manșa secundă a turneului de la Foro Italico.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la fel”
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62 de ani
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri disponibile”
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri…
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele