Live BLOG Simona Halep – Amanda Anisimova 6-0, 6-1. Ce victorie! Simona se califică în optimi la Roland Garros după o revanșă magistrală

Live BLOG Simona Halep – Amanda Anisimova 6-0, 6-1. Ce victorie! Simona se califică în optimi la Roland Garros după o revanșă magistrală
  • Publicat:
  • Actualizat:

Simona Halep a învins-o vineri pe Amanda Anisimova, scor 6-0, 6-1, în turul 3 la Roland Garros, LIVE BLOG și LIVE ONLINE pe www.prosport.ro. Favorita principală de la Paris o va întâlni în optimile de finală pe Iga Swiatek din Polonia, locul 54 mondial.

VICTORIE!!! Simona Halep (2 WTA) și-a luat revanșa cu vârf și îndesat, distrugând-o” pe Amanda Anisimova (29 WTA) în 54 de minute, scor 6-0, 6-1! Halep a dominat meciul de la un capăt la celălalt și i-a predat o lecție de tenis jucătoarei care a eliminat-o în sferturile ediției de anul trecut. Constănțeanca își continuă astfel forma impresionantă, ajungând la 17 victorii consecutive în circuit.

Considerată o mare speranță a tenisului, Amanda Anisimova a făcut cunoștință cu o forță de neoprit generată de tenisul Simonei Halep. Eleva lui Darren Cahill a arătat încă o dată că își merită supranumele de „regina zgurii” și s-a calificat pentru a 6-a oară în carieră în optimi la Roland Garros, asigurându-și un cec în valoare de 189.000 de euro.

Statistica este grăitoare, pentru că Simona a greșit neforțat de doar 7 ori, în timp ce adversara ei a comis 32 de erori neprovocate. Singurul capitol la care Anisimova i-a luat fața lui Halep este cel al loviturilor direct câștigătoare, 18-15, însă este o cifră normală având în vedere că americanca are un stil de joc riscant. Simona a câștigat toate mingile la fileu, 3 din 3, ceea ce înseamnă un procentaj de 100% pentru o calificare 100% superbă.

15:36 Halep – Anisimova 6-0, 5-1! Simona își continuă demonstrația de forță și nu îi lasă nicio șansă americancei. Amanda servește pentru a rămâne în meci.

15:33 Halep – Anisimova 6-0, 4-1! Dominație totală a jucătoarei noastre! Simona se apropie la două game-uri de calificarea în optimi!

15:29 Halep – Anisimova 6-0, 3-1! Simona rupe ritmul, iar americanca nu găsește nicio soluție la loviturile constănțencei, care își valorifică break-ul.

15:25 Halep – Anisimova 6-0, 2-1! A doua jucătoare a lumii forțează din nou și câștigă pe serviciul Amandei Anisimova și în manșa secundă.

15:20 Halep – Anisimova 6-0, 1-1. Amanda câștigă primul ei game, dar Simona nu are emoții pe propriul serviciu și egalează imediat.

15:13 Seeet! Fabulos! Simona Halep îi administrează un „bagel” americancei în vârstă de 19 ani, scor 6-0, după numai 27 de minute! Simona reușit 2 ași în primul act, doar unul Amanda Anisimova, care a comis însă extrem de multe greșeli neforțate, 16 la număr.

15:08 Halep – Anisimova 5-0! Românca returnează perfect, reușește al treilea break, iar scorul capătă proporții!

15:04 Halep – Anisimova 4-0! Simona rămâne determinată și revine de la 0-30, luând deja un avans confortabil în primul set.

15:01 Halep – Anisimova 3-0! Jucătoarea noastră continuă jocul solid și conduce cu dublu break!

14:58 Halep – Anisimova 2-0! Favorita principală salvează mingi de break și se desprinde, adjudecându-și un game care a durat nu mai puțin de 7 minute.

14:50 Halep – Anisimova 1-0! Break pentru Simona încă din primul game, după o dublă greșeală comisă de americancă.

14:45 Jucătoarele se află la încălzire, iar partida va începe cu Simona Halep la retur. Meciul se dispută în condiții indoor, cu acoperișul tras. Organizatorii au luat această decizie din cauza vremii capricioase de la Paris.

14:30 Halep și Anisimova se pregătesc să intre pe terenul central! S-a încheiat meciul băieților în trei seturi, cu victoria austriacului Thiem în fața norvegianului Ruud.

14:20 Antrenorul Simonei Halep a simțit-o puternică pe eleva sa la antrenamentul de ieri: Zi de antrenament, zi puternică”, a scris australianul pe Twitter. Acesta a aprovizionat-o pe Simona cu măști personalizate cu însemnele echipei sale favorite de fotbal australian, Port Adelaide.

14:15 Simona Halep și-a aflat potențiala adversară din optimile de finală! Dacă trece de Amanda Anisimova, românca se va duela cu Iga Swiatek din Polonia, locul 53 mondial. Swiatek a învins-o clar pe Eugenie Bouchard (Canada, 168 WTA), în turul 3, scor 6-3, 6-2. Un alt rezultat consemnat deja pe tabloul feminin – favorita numărul 3, Elina Svitolina (Ucraina), a trecut de Ekaterina Alexandrova (Rusia, favorită 27), cu 6-4, 7-5. Nu mai este mult până Halep și Anisimova își vor face intrarea pe Philippe Chatrier, întrucât Thiem îl conduce pe Ruud cu 6-4, 6-3, 3-1.

14:00 Legătura dintre Simona Halep și controversatele mingi de la Roland Garros 2020. A părut că Simona n-a avut nicio problemă cu ele în primele zile, dar Sorana Cîrstea le caracterizează în termeni duri: „N-au nicio treabă cu Roland Garros-ul aceste mingi! Devin atât de grele pe vremea aceasta de parcă joci cu pietre!” Ei bine, ținând cont că mingile ediției din acest an sunt marca Wilson, unul dintre sponsorii principali ai Simonei, probabil că Halep nu va fi la fel de critică precum Cîrstea, indiferent de rezultatul meciului de astăzi.

13:45 De partea cealaltă, adversara Simonei Halep visează la o nouă victorie de răsunet în fața româncei, după ce a eliminat-o în minimum de seturi în sferturile ediției precedente: „A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale mele! M-m concentrat și pot spune că tenisul meu a strălucit în acea zi. Acum nu pot decât să muncesc la antrenamente și să încerc să repet performanța de anul trecut!”, a mărturisit Amanda Anisimova înaintea meciului a cărui câștigătoare va încasa 189.000 de euro.

13:25 Salut! Sunt Alex Tăcină și vă învit să urmăriți împreună cu noi meciul zilei de pe tabloul feminin al turneului de la Roland Garros! Simona se așteaptă la un duel de foc și a declarat că va lucra la un plan tactic special împreună cu antrenorul Darren Cahill: „Voi vorbi cu antrenorul! Știu că am o misiune dificilă, pentru că ea lovește mingea plat și puternic”, a spus favorita principală conform site-ului oficial al competiției. Halep este nevoită să abordeze o tactică nouă, deoarece adversarele din primele două tururi, Sorribes Tormo și Begu, au avut un stil de joc lent, diferit față de al Amandei Anisimova.


Duelul dintre Simona Halep (locul 2 WTA) și Amanda Anisimova (locul 29 WTA) va fi al doilea de pe terenul Philippe Chatrier, după confruntarea care va avea loc la simplu masculin între Casper Ruud (Norvegia) și Dominic Thiem (Australia), iar partida dintre cei doi începe la ora 12.00.

Live Blog Simona Halep – Amanda Anisimova în turul 3 Roland Garros

Simona Halep a ajuns în turul 3 de la Roland Garros, acolo unde se duelează cu Amanda Anisimova, după ce a învins-o pe Irina Begu în două seturi, scor 6-3, 6-4, pe „Suzanne Lenglen”.

Dacă va trece de Amanda Anisimova, atunci Simona Halep va juca în optimile de finală de la Roland Garros împotriva învingătoarei dintre Eugenie Bouchard (168 WTA) și Iga Swiatek (53 WTA).

Simona Halep n-are amintiri plăcute cu Amanda Anisimova

Simona Halep nu va avea un meci ușor cu Amanda Anisimova, toate acestea deoarece românca a avut mari probleme în singurul meci jucat împotriva jucătoarei cu origini rusești, dar care reprezintă SUA. Cele două s-au întâlnit la precedenta ediție de la Roland Garros, atunci când sportiva în vârstă de 19 ani obținea cel mai bun rezultat al carierei la un turneu de Grand Slam.

Amanda Anisimova s-a duelat cu Simona Halep în sferturile de finală de la French Open 2019, iar sportiva de pe locul 29 WTA o învingea pe fostul lider mondial cu scorul 6-2, 6-4, chiar dacă românca deținea trofeul.

  • 11 victorii și 7 înfrângeri are Anisimova în anul 2020.
  • 1.889.409 de dolari este suma obținută de Anisimova din tenis, până în prezent.
  • 38 de milioane de euro valorează premiile totale de la Roland Garros la feminin și masculin, cu 10% mai puțin față de competiția de anul trecut
A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă, o poveste tristă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă,…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj. Ce era înauntru, de fapt
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj.…
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele