Simona Halep a pierdut un meci de un dramatism rar în optimi la Australian Open: 4-6, 6-3, 4-6 cu Alize Cornet! Video Online. Desfășurarea incredibilă a partidei

Simona Halep a pierdut un meci de un dramatism rar în optimi la Australian Open: 4-6, 6-3, 4-6 cu Alize Cornet! Video Online. Desfășurarea incredibilă a partidei
  • Publicat:
  • Actualizat:

Simona Halep (România, 15 WTA) a fost eliminată de Alize Cornet (Franța, 61 WTA), scor 4-6, 6-3, 4-6 în optimile turneului de Grand Slam de la Australian Open, Live Video Online pe www.prosport.ro.

Simona Halep pierde un meci de coșmar în optimi la Australian Open, scor 4-6, 6-3, 4-6 cu Alize Cornet! Românca le-a dat speranțe fanilor după ce a revenit fantastic de la set și 1-3, câștigând șase game-uri la rând! Jocul Simonei s-a prăbușit însă din nou în decisiv, în timp ce Alize a fost pe tot terenul și a găsit soluțiile salvatoare. Meciul a putut fi urmărit la TV pe Eurosport și în format live blog pe www.prosport.ro.

Halep a anulat și două mingi de meci pe finalul partidei și s-a apropiat la 4-6, 6-3, 4-5, dar Cornet a avut nervii tari și a închis partida după două ore și 35 de minute de luptă. Simona rămâne cu cu un cec de 219.000 de dolari, dar pică pe locul 23 în clasamentul live după eliminarea de la Australian Open.

UPDATE 07:50 Simona Halep rezistă fantastic și se apropie la 4-6, 6-3, 4-5, nu înainte de a salva două mingi consecutive de meci! Alize Cornet urmează însă să servească pentru meci.

UPDATE 07:45 Alize Cornet valorifică break-ul, iar Simona Halep e aproape de eliminare: 4-6, 6-3, 3-5! Jocul româncei s-a prăbușit din nou.

UPDATE 07:40 Simona Halep – Alize Cornet 4-6, 6-3, 3-4! Meciul se complică din nou pentru româncă: Alize face prima break în decisiv!

UPDATE 07:34 Alize Cornet rezistă acum în schimburile lungi și egalează după un raliu jucat cu garda jos: 4-6, 6-3, 3-3! Simona Halep, din nou la serviciu.

UPDATE 07:27 Simona Halep – Alize Cornet 4-6, 6-3, 3-2! Presiunea se mută din nou pe umerii franțuzoaicei!

UPDATE 07:22 Alize Cornet nu renunță însă la luptă și câștigă un game alb: 4-6, 6-3, 2-2! Servește Simona Halep!

UPDATE 07:18 Jocul Simonei arată mult mai bine, iar românca își câștigă din nou serviciul în decisiv: 4-6, 6-3, 2-1!

UPDATE 07:12 Simona Halep – Alize Cornet 4-6, 6-3, 1-1! Franțuzoaica își recapătă concentrarea întrerupe seria de șase game-uri consecutive a româncei.

UPDATE 07:05 Simona Halep continuă să domine meciul, scor 4-6, 6-3, 1-0, în timp ce Alize Cornet nu mai are forță în lovituri.

UPDATE 06:57 Seeet pentru Simona Halep: 4-6, 6-3! Vine și al cincilea game consecutiv, după o dublă greșeală comisă de Alize Cornet, a 8-a pentru ea în meciul desfășurat pe Rod Laver Arena.

UPDATE 06:54 Halep controlează schimburile de mingi și câștigă al patrulea game consecutiv: 4-6, 5-3! Cornet nu mai poate pune mingea în terenul româncei!

UPDATE 06:50 Revenire spectaculoasă a Simonei Halep: 4-6, 4-3! Românca o conduce pe Alize Cornet pentru prima oară în meciul de astăzi!

UPDATE 06:46 Poate fi momentul revenirii pentru Simona Halep, care își adjudecă două game-uri consecutive: 4-6, 3-3!

UPDATE 06:41 Simona Halep – Alize Cornet 4-6, 2-3! Favorita numărul 14 salvează o minge de 4-6, 1-4 și reintră în meci!

UPDATE 06:35 Simona se află acum într-o situație neverosimilă: 4-6, 1-3 pentru Alize! Halep, de nerecunoscut în meciul de pe Rod Laver Arena!

UPDATE 06:30 Simona Halep – Alize Cornet 4-6, 1-2! Simo nu își găsește ritmul, iar Alize preia conducerea și în setul al doilea.

UPDATE 06:22 Simona nu poate valorifica break-ul, iar Alize face 4-6, 1-1! Franțuzoaica e pe tot terenul, în timp ce românca pare copleșită de căldură!

UPDATE 06:15 Halep preia inițiativa în setul secund și câștigă pe serviciul adversarei: 4-6, 1-0!

UPDATE 06:11 Simona Halep pierde in extremis primul set, scor 4-6 cu Alize Cornet! Românca are mai probleme pe Arena Rod Laver și este nevoită să crească nivelul de joc, pentru a nu fi eliminată din turneu!

UPDATE 06:07 Rebreak reușit de Simona Halep, după o urcare spectaculoasă la fileu: 4-5 cu Alize Cornet! Sportiva noastră servește acum pentru a rămâne în set.

UPDATE 06:00 Simona Halep – Alize Cornet 3-5! Franțuzoaica joacă agresiv în continuare și reușește un break important, care o pune în situația de a servi pentru set.

UPDATE 05:56 Alize Cornet rămâne periculoasă: 3-4! E căldură mare la Melbourne, iar Simona Halep are nevoie de gheață pentru a se răcori, în pauza dintre game-uri.

UPDATE 05:52 Halep accelerează mai des cu forehand-ul și egalează, scor 3-3!

UPDATE 05:47 Simona Halep – Alize Cornet 2-3! Românca n-o lasă pe adversară să se desprindă și face imediat rebreak-ul!

UPDATE 05:45 Primul break al meciului este realizat de Alize Cornet: 1-3!

UPDATAE 05:38 Simona Halep – Alize Cornet 1-2! Sportiva din Franța trece din nou în față după un atac bine construit.

UPDATE 05:30 Halep servește solid și egalează la 1!

UPDATE 05:26 Cornet revine de la 15-30 și câștigă game-ul inaugural, pe propriul serviciu: 0-1!

UPDATE 05:20 Halep joacă în același echipament roșu care i-a purtat noroc până acum! Fostul lider mondial nu a cedat niciun set în cele trei meciuri disputate la Australian Open 2022! Cornet servește prima astăzi!

UPDATE 05:15 Simona Halep și Alize Cornet se pregătesc să intre pe centralul Rod Laver! S-a încheiat maratonul dintre Danielle Collins și Elise Mertens, scor 4-6, 6-4, 6-4, astfel că americanca o așteaptă pe Simona în sferturi!

UPDATE 04:15 Meciul Simona Halep – Alize Cornet din optimile Australian Open va începe după ora 05:15, deoarece duelul Collins – Mertens a intrat în set decisiv pe Rod Laser Arena: 4-6, 6-4!

Alize Cornet, jucătoarea pe care Simona Halep trebuie să o învingă pentru a-și egala performanța reușită anul trecut la Australian Open, este revelația competiției de la „Antipozi”. După ce a produs șocul turneului și a eliminat-o pe Garbine Muguruza (Spania, favorită 3) în turul secund, scor 6-3, 6-3, Alize Cornet a învins un alt cap de serie, în turul trei, pe Tamara Zidansek (Slovenia, favorită 29), cu 4-6, 6-4, 6-2.

Simona Halep a stat mult mai puțin pe teren în meciul precedent cu Danka Kovinic, pe care a răpus-o după numai o oră și 5 minute de joc, scor 6-2, 6-1! Simona Halep – Alize Cornet va fi a doua partidă a zilei de luni pe Rod Laver, cea mai mare arenă de la Melbourne Park, după Danielle Collins – Elise Mertens. Pe Margaret Court Arena, după 08:30, vor intra Sorana Cîrstea și Iga Swiatek. Meciurile pot fi urmărite în timp real pe www.prosport.ro și la TV pe programele Eurosport.

Simona Halep – Alize Cornet, în optimi la Australian Open, Live Video Online după ora 05:30

Simona Halep forțează calificarea în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Australian Open pentru al doilea an consecutiv, întâlnind-o pe Alize Cornet, în jurul orei 05:00! Sportiva din România s-a relaxat înaintea partidei plimbându-se prin Melbourne alături de soțul ei, dar a postat și un mesaj inspirațional pe Instagram:

„Uităm faptul că trezindu-ne în fiecare zi este primul lucru pentru care ar trebui să fim recunoscători”, a spus Simona înaintea unui meci extrem de important! Dacă va trece de Alize Cornet, premiul pe care îl va primi Simona Halep din partea organizatorilor va ajunge la 438.000 de dolari – românca și-a sigurat 219.000 de dolari pânp acum. Campioana de la Australian Open va pleca acasă mai bogată cu 3,2 milioane de dolari.

Alize Cornet are 3-1 în meciurile directe cu Simona Halep

Oarecum surprinzător, Alize Cornet o conduce pe Simona Halep cu 3-1 în meciurile directe: sportiva din Franța s-a impus în fața româncei în turul inaugural la Monterrey 2011, scor 7-5, 6-1, în turul I la Dubai 2014, scor 6-1, 1-1 (abandon) și tot în primul tur la Madrid 2015, cu 7-6(6), 6-3.

Singurul meci câștigat de Halep împotriva lui Cornet a avut loc la Sofia 2013 – turneu cucerit de Simo: a fost 6-4, 6-4 pentru româncă în faza grupelor. În vârstă de 32 de ani, Alize Cornet și-a egalat cel mai bun rezultat de la Australian Open, calificându-se din nou în optimi după 13 ani! Cornet a reușit o victorie muncită chiar de ziua ei de naștere, trecând dramatic de Tamara Zidansek!

 

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
Schimbare pentru cei care au CASĂ la CURTE. Anunțul istoric a venit de la Guvern
Schimbare pentru cei care au CASĂ la CURTE. Anunțul istoric a venit de la Guvern
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…