Revenire de vis. Simona Halep o învinge pe Bianca Andreescu în primul său meci la Turneul Campioanelor 2019, după un meci superb

Revenire de vis. Simona Halep o învinge pe Bianca Andreescu în primul său meci la Turneul Campioanelor 2019, după un meci superb
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Simona Halep a debutat cu victorie la Turneul Campioanelor 2019. Constănțeanca a reușit să întoarcă soarta unei partide dominate în start de mai tânăra Bianca Andreescu, salvând o minge de meci și impunându-se la final cu scorul de 3-6, 7-6(6), 6-3. Pentru că a pierdut un set, în timp ce Elina Svitolina a triumfat în minimum de seturi în fața Karolinei Pliskova, Simona Halep ajunge pe locul doi în clasamentul grupei.

Simona Halep revine după doi ani ani cu victorie la WTA Finals.

Cu un serviciu doi extrem de vulnerabil în fața agresivității totale a Biancăi Andreescu, românca a cedat trei din patru ture pe lansare în setul inaugural, fără să reușească să își valorifice propriile arme.

Setul secund a adus o îmbunătățire, Bianca Andreescu nemaireușind să impună același monopol la capitolul lovituri câștigătoare (15-5 în primul set). Impulsionată de discursul extrem de pozitiv al lui Darren Cahill, Simona a luptat fantastic în finalul setului secund, de la 4-4, anulând o minge de meci și preluând de acolo, treptat, controlul, în fața unei adversare vizibil marcate de efort și intensitatea duelului.

Pe cât de bine a reușit Andreescu să identifice în scurtă o armă importantă pentru acest duel cu Halep, pe atât de bine a funcționat passing-ul și lungul de linie pentru Simona în decisiv, românca reușind să iasă învingătoare din seria de cinci break-uri în șase game-uri.

Filmul, pas cu pas, al partidei Simona Halep – Bianca Andreescu, din grupele Turneului Campioanelor

♦ GAME, SET, MECI Simona Halep, 3-6, 7-6(6), 6-3! Cu o minge de meci salvată, românca încheie în stil de mare campioană duelul cu Andreescu, printr-un hold la zero. Partida a durat două ore și 34 de minute.

♦ REBREAK Andreescu! Bianca vine cu un nou zvâc și, cu retur câștigător câștigă din nou contra serviciului Simonei. Halep și-a pierdut lansarea de șapte ori.

♦ BREAK Halep. Gesturile de frustrare ale Simonei sunt clare după al doilea punct al game-ului: gândește! Însă nu renunță. Luptă excelent pe lansarea Biancăi, intuiește fantastic atacul canadiencei și, cu un passing exact, se propulsează spre break și 4-2 pe tabelă.

♦ Simona trece în avantaj, la 3-2. Iată ce spune Chris Evert despre duelul Simona Halep – Bianca Andreescu pe care îl urmărim: „Este o finală!”

♦ REBREAK Halep. După patru egalități, Simona obține rebreak-ul, reechilibrând setul decisiv. 2-2 Românca a avut răbdare în raliu, iar după o primă minge de break anulată de Bianca cu dropshot, românca a trimis un trasor cu forehandul în lung de linie pentru a-și repara greșeala din game-ul anterior.

♦ BREAK Andreescu. Bianca obține primul break în setul decisiv, după ce Simona a aterizat cu procentajul primei mingi la 40%. Românca a încercat să atace la fileu pe minge de break, dar a fost depășită de răspunsurile Biancăi. Pentru că sportiva din Canada este vizitată din nou de fizioterapeută, Cahill vine din nou alături de Simona. „Ai un voleu bunișor acolo. Promite-mi că vei urca mai des la fileu”, i-a spus Cahill.

♦ Partida intră în a treia oră de joc, când Bianca Andreescu egalează scorul la 1 în setul decisiv.

♦ Pauze medicale succesive. Simona cere ajutor pentru o bășică la degetul mare, apoi Bianca Andreescu se plânge de probleme la spate. La reluarea meciului, Halep își câștigă cu ușurință serviciul.

Manșa secundă a durat o oră și șase minute. Simona s-a apropiat cu numărul de lovituri câștigătoare de Bianca (10 la 13). A avut însă mai puține greșeli neforțate (14-16).

Meciul Simona Halep – Bianca Andreescu de la Turneul Campioanelor merge în decisiv!

♦ SET Simona Halep, 7-6(6). Simona începe excelent tiebreak-ul, dând mingea aspru spre Bianca Andreescu, ce pare puțin pierdută în defensivă. Jucând excelent cu dreapta Simona se desprinde la 3-0. Andreescu replică decisiv cu dreapta, finalizând din teren. Cu două puncte făcute pe serviciu, canadianca smulge o eroare de pe reverul Simonei pentru a egala la trei. Cu un contre-pied, Halep trece în față, la 4-3, este egalată, dar obține apoi un punct important la retur, pentru 5-4. Simona o înghesuie în colțul de rever pe Bianca, pentru a se distanța la 6-4.

Halep ratează însă prima minge de set, trimițând prea tare lungul de linie. Are însă puterea să zâmbească. Bianca Andreescu atacă eficient la fileu pentru a anula și a doua minge de set a Simonei. Se schimbă terenul din nou, la 6-6, iar Bianca dă cu racheta de pământ după o nouă greșeală – ce îi oferă Simonei a treia minge de set doi. Halep ratează primul serviciul, dar este iertată de Bianca, cu un retur forțat!

♦ MINGE DE MECI salvată de Halep! Setul doi merge în tiebreak. Andreescu o zgândărește pe Simona cu un nou dropshot, iar românca are emoții din nou pe lansare. Un rever trimis cu slice de Bianca se oprește în fileu, oferindu-i Simonei minge de tiebreak.  Simona servește însă moale cu doi-ul și este taxată cu retur câștigător în lung de linie de reverul extrem de performant azi al canadiencei. Simona irosește ultimul Challenge și nu are dreptate oferindu-i Biancăi o primă minge de meci. Duelul se poartă pe diagonală, cu reverul, iar Simona are ultimul cuvânt.

Bianca dă tare cu dreapta pentru a încerca să salveze minge de game a Simonei, însă românca găsește un lung de linie perfect cu reverul, pentru a avansa în tiebreak!

♦ Bianca își asigură tiebreak-ul în setul secund, reușind o nouă scurtă de generic.

♦ Șansele la retur lipsesc în următoarele două ture pe lansare. Setul doi ajunge în prelungiri, la 5-5.

♦  Pentru că Bianca are o mică tăietură pe picior, arbitra Marija Cicak cere intervenția fizioterapeutei. În timp ce Bianca primește îngrijiri și un bandaj pe gambă, Darren Cahill vine pe teren, la 4-4.

O încurajează pe Simona și îi spune că e nevoie de 6-7 minute bune, 6-7 minute de atenție. „Putem ajunge la 1-1, într-un decisiv„, îi spune australianul numărului 5 mondial.

Trebuie să ataci pe serviciul doi. Ai 117 km/h acolo! Când iei puțin de viteză e ok, ca s ai procentaj. E singura diferența în meci – ea are mai multe șanse pe serviciul tău al doilea. Pune presiunea pe ea. Continuă să o plimbi. E puțină lipsă de meciuri, e normal să nu te simți prea confortabil. Și dai prea mult spin, nu ridica mingea. Știu că poți să joci mai bine, dar după o perioadă fără meciuri e normal să fie un pic de rugină în jocul tău.
Darren Cahill

♦ Bianca demonstrează multă luciditate, reușind să taxeze prompt poziționarea retrasă a Simonei, cu o scurtă bine calculată. Conduce ostilitățile în game-ul pe lansarea Simonei, iar break-ul vine, după un retur decisiv cu dreapta pe un serviciu doi ca o invitație.

♦ Australianul îi cere Simonei să fie mai prezentă, să joace punct cu punct. O sfătuiește să nu mai declanșeze automat atacul în lung de linie, dar să mai folosească și serviciul spre corp.

♦ Bianca face punct și când lovește la mișto :). Andreescu a trimis o minge printre picioare, fiind convinsă că are șanse minime de reușită. Simona ratează însă un răspuns la îndemână. Chiar dacă românca face apoi un punct cu terenul liber, Andreescu își apără serviciul și reduce diferența. Românca îl cheamă din nou pe Cahill în teren, tot la 3-4, ca și în primul set.

♦ Pentru prima dată în partidă, Simona Halep pune două game-uri avans pe tabelă în fața Biancăi Andreescu, la 4-2 în setul secund. Un as venit la momentul oportun, la egalitate, îi ușurează viața elevei lui Cahill.

♦ BREAK Halep, pentru 3-2. Simona obține un al doilea break consecutiv, la 15. În jocul Biancăi au apărut câteva erori consecutive, iar românca aruncă în aer spectatorii prezenți la meci. Chiar dacă aceștia nu sunt pe atât de mulți pe cât ne-am fi așteptat să fie.

♦ REBREAK Andreescu, 2-2. Bianca pune mai multă agresivitate în jocul ei, iar Simona se vede rapid la 0-40 pe lansare, cedându-și serviciul dupăce un retur al canadiencei îi aterizează în picioare.

♦ BREAK Halep, pentru 2-1! Simona reușește în sfârșit să o alerge eficient pe Andreescu, pentru a trece la conducere în game-ul pe retur. Bianca oferă două mingi de break cu dublă greșeală, iar românca o valorifică pe a doua, după un retur inspirat spre reverul advers, pecare Bianca supralicitează răspunsul, trimițând out.

♦  Setul secund debutează cu câte o tură pe lansare relativ confortabilă pentru fiecare sportiv. Detaliul care nu s-a văzut la televizor și care strică primul duel direct dintre Simona Halep și Bianca Andreescu.

Primul duel direct dintre Simona Halep și Bianca Andreescu. Așa a câștigat canadianca primul set

♦ SET Bianca Andreescu, 6-3. Simona Halep își pierde pentru a treia oară serviciul în meciul de debut de la Turneul Campioanelor 2019. Ea nu a reușit să câștige game de la intervenția lui Cahill. Halep a salvat cu un backhand uriaș prima minge de set avută de Andreescu, însă jucătoarea de 19 ani are lădița cu winners plină și la îndemână.

15-5 a fost raportul loviturilor câștigătoare în primul set în favoarea Biancăi. Ambele jucătoare au comis câte 10 greșeli neforțate în cele 38 de minute ale primului set.

♦ Darren Cahill la on-court coaching. Australian vrea mai multă incisivitate de la Simona Halep. Prima lovitură este cea care contează cel mai mult, îi spune australianul. Bianca Andreescu trece însă în viteză de game-ul pe lansare, la reluarea partidei, cu hold la zero.

Toate detaliile despre primul on-court coaching dintre Halep și Cahill la reluarea colaborării sunt AICI.

♦ BREAK Andreescu. Bianca o prinde din nou descoperită pe serviciu, are un strop de șansă, dar și mai multe soluții de pe linia de fund a terenului. canadianca fructifică a treia minge de break avută în game, pentru 4-3.

♦ Revenire importantă pentru Simona Halep, de la 0-40! Bianca Andreescu își procură trei mingi consecutive de break, trimițând retururi aspre, care alunecă câștigător pe lângă constănțeancă, pedepsindu-i serviciul secund. Românca își activează însă primul serviciu, joacă tenisul ei smart, iar cu un rever inspirat iese din încurcătură. 3-2 pentru Halep.

♦ REBREAK Halep.  Bianca Andreescu o izolează bine pe Halep în colțul de rever, însă defensiva româncei este bună de tot, iar românca schimbp soarta punctului dintr-o lovitură, pasând-o pe mai tânăra sa adversară. Simona fructifică mingea de break găsind un nou culoar de trecere pe lângă „Bibi”, pentru 2-2.

♦ BREAK Andreescu, pentru 2-1. Bianca și-a stabilit reperele mai bine și mai rapid. Contestă inspirat o decizie la un backhand perfect, apoi își impune ritmul de pe linia de fund a terenului, obținând break-ul la 30 pe o greșeală a româncei. Bianca are curaj, apelând atât la ruperi de ritm, cât și la urcări la fileu.

♦ Andreescu răspunde cu un hold confortabil, la 15, pentru 1-1.

♦ Simona Halep a deschis partida la serviciu. Bianca o testează din prima cu scurtă, însă românca gestionează bine, reușind să oprească la egalitate revenirea canadiencei.

♦ Sunt ultimele două câștigătoare de Grand Slam din tenisul feminin. Bianca Andreescu și Simona Halep au intrat pe centralul din Shenzhen.

14:35 Undă verde pentru duelul Simona Halep – Bianca Andreescu. Elina Svitolina a început cursa de apărare a trofeului cu o victorie în fața Karolinei Pliskova, 7-6(12), 6-4.

Tot ce trebuie să știi despre duelul Simona Halep – Bianca Andreescu de la Turneul Campioanelor 2019

Simona Halep debutează la Turneul Campioanelor 2019. După un an de absență provocată de accidentarea la spate, românca ia din nou contact cu aerul tare al celui mai exclusivist turneu din tenisul feminin. Față de ultimele sale două participări, la care nu a smuls decât câte o victorie în grupe, insuficient pentru a avansa în semifinale, lucrurile s-au schimbat. Cu mult.

  • Primul meci al zilei de luni o aduce pe teren pe deținătoarea trofeului, Elina Svitolina. Jucătoarea din Ucraina e singura din „lotul Shenzhen” care nu a câștigat vreun titlu în 2019. La fel cum s-a întâmplat și la WTA FInals 2018, Svitolina o va înfrunta în grupe pe Karolina Pliskova, pe care o învingea anul trecut în set decisiv (Elina având avantaj 5-3 la general în meciurile directe). Cehoaica se află la polul opus, având cele mai multe titluri WTA câștigate în 2019 (cinci).

Simona Halep debutează la Turneul Campioanelor. Schimbarea la față a WTA FInals din 2014, anul debutului româncei, până în 2019

În primul rând, Turneul Campioanelor și-a schimbat gazda.

Simona Halep și-a câștigat biletul pentru toate cele cinci ediții WTA FInals găzduite de Singapore. Competiția s-a mutat însă între timp la Shenzhen, în China, pentru zece ani. Hard-ul indoor este, oricum, o raritate în sezonul competițional, iar adaptarea este cu atât mai mult îngreunată în 2019.

Simona Halep a disputat ultimul său turneu WTA pe hard indoor în 2017, tot la Turneul Campioanelor. În „sezonul regulat” WTA, ultima întâlnire cu aceste condiții le-a avut tot în 2017, la St. Petersburg. Este adevărat, Halep a reușit unul dintre cele mai bune meciuri ale anului 2019 în condiții de sală, pe hard, în Fed Cup, contra Karolinei Pliskova. Pe hârtie, match-up-ul cu „Domnișoara As” este unul dintre cele mai incomode pentru un duel în condiții de hard indoor, ceea ce ar trebui să fie un semn încurajator pentru fanii româncei.

În al doilea rând, Turneul Campioanelor 2019 a debutat furtunos, anunțând o competiție acerbă. Din 2005 până în prezent, nu au mai existat două seturi decisive jucate în ziua inaugurală la WTA Finals.

Pe un tablou foarte echilibrat, în care tinerele jucătoare fac legea, nicio sportivă neatingând încă pragul de 30 de ani, Simona Halep aparține acum grupului de veterane. Halep se află pe podium la categoria „cele mai multe…”, fie că e vorba de prezențe în carieră la Turneul Campioanelor, fie de tururi trecute (altfel spus, cel mai bun rezultat). În 2014, românca își stabilea reperul, cu o finală la debut. Cu diferențe din ce în ce mai mici între sportive, competiția s-a ascuțit mult.

În al treilea rând, miza la Turneul Campioanelor a crescut enorm față de momentul debutului Simonei la WTA FInals.

Evident, este vorba despre miza financiară, una ce are importanța ei. Chiar dacă Grand Slam-urile rămân cele mai râvnite trofee din punct de vedere sportiv, WTA FInals zdrobește concurența în materie de bani.

Într-o lume a sportului mondial în care, în general, femeile aleargă după premii măcar la nivelul celor de la masculin, tenisul fiind un fel de insuliță pe care, în general, premiile au ajuns la egalitate, Turneul Campioanelor pune la bătaie în 2019 un cec de aproape două ori mai mare decât corespondentul său de la masculin, ATP FInals. Campioana neînvinsă la Shenzhen ar urma să încaseze 4.725.000 dolari, în timp ce Nadal, Djokovic sau Federer concurează pentru un cec de doar 2.712.000 dolari, tot cu număr maxim de cinci victorii. Automat, așteptările cresc, la fel și atenția de care se bucură turneul în lumea întreagă.

Simona Halep debutează la Turneul Campioanelor 2019. Meciul cu Bianca Andreescu este, de departe, cel mai așteptat duel de către o țară întreagă

Simona Halep nu este o fană a duelurilor în premieră în circuitul WTA. Constănțeanca are nu de puține ori ezitări în starturile unor partide contra unor adversare necunoscute. Debutul la Turneul Campioanelor 2019 îi aduce însă tocmai un meci în premieră. Pe deasupra, cu Bianca Andreescu, „românca din echipa Canadei”, care se bucură de propria legiune de simpatizanți în România. Meciul capătă astfel o încărcătură aparte nu doar pentru sportive, ci și pentru fani. Iar presiunea va pendula între cele două, cel mai probabil mai mult asupra Simonei.

Pe vremea când Bianca nu avea decât 16 ani, într-o mașină în drum spre Rogers Cup, aceasta avea șansa de a-și întâlni unul dintre idoli. Simona Halep o încuraja să facă pasul spre profesioniști. În interval de trei ani, Andreescu a făcut exact asta, reușind acum să aibă un Grand Slam în vitrină și un loc între primele opt ale lumii, alături de Halep.

Simona Halep debutează la Turneul Campioanelor 2019. Ce spune campioana de la Wimbledon despre duelul cu Bianca Andreescu și despre așteptările sale cu privire la întrecerea de la Shenzhen

Îmi amintesc de acel dialog din mașină. I-am spus să renunțe la meciurile de junioare, pentru că e destul de puternică pentru a face acel pas. E incredibil ce a realizat. Vreau să îi spun: chiar a meritat acele trofee pe care le-a câștigat (n.r. – Indian Wells, Toronto, US Open).

 

Sunt încântată și eu că voi juca împotriva ei. Va fi o provocare pentru mine, pentru că am avut un an cu multe suișuri și coborâșuri. Am avut un mare vârf la Wimbledon, dar în rest am fost destul de jos. Nu mă gândesc dacă voi câștiga sau dacă nu voi câștiga aici. Îmi doresc doar să pot să joc meciurile.

Simona Halep, despre Bianca Andreescu, la întâlnirea cu mass-media dinainte de WTA Finals 2019

Ce spune Bianca Andreescu despre meciul direct cu Simona Halep de la Shenzhen

E ca și cum ai juca direct în sferturi la un Slam. Dar am avut o pregătire bună. Vin după niște victorii bune (n.r. Bianca a câștigat 7 din 8 meciuri versus Top 8 WTA în 2019).


Eu și Simona? Întotdeauna mi-am dorit să joc împotriva ei. În sfârșit am șansa asta. Sunt nerăbdătoare.

 

Cred că am jucat o singură dată în sistem de grupă, în Junior Fed Cup. La individual, niciodată. Va fi super. Dar nu va fi ușor. Am realizat însă că joc bine sub presiune. Nu mă întrebați cum. Cred însă că îmi ridic nivelul inconștient la un nivel superior și sunt recunoscătoare pentru asta. De aceea consider că joc atât de bine împotriva celor mai bune jucătoare. Însă asta a funcționat mai ales când porneam cu șansa a doua. Să vedem cum va fi acum.

Bianca Andreescu, la întâlnirea cu mass-media înainte de startul Turneului Campioanelor

Duelul Simona Halep – Bianca Andreescu, din Grupa Mov de la Turneul Campioanelor 2019, prin ochii antrenorului Daniel Dobre

Simona Halep și Bianca Andreescu vor pregăti partida directă de la Turneul Campioanelor 2019 împreună cu staffurile lor. După un 2019 în care Daniel Dobre a dus singur povara în lojă ca antrenor, la Shenzhen a reapărut, oficial, și australianul Darren Cahill. De partea cealaltă, Bianca Andreescu va conta ca de fiecare dată pe Sylvain Bruneau.

Din colțul Simonei, pentru site-ul WTA, partida a fost prefațată de Daniel Dobre.

„Bianca a fost o surpriză pentru toată lumea. Acum se știe cât de valoroasă este, cât de dificil e să joci contra ei. Poate juca incredibil. Dacă nu ai grijă, poate să ia repede avantaj. Ajunge la 4-0, 5-0 dacă nu ești atent”, le-a spus românul jurnaliștilor prezenți la Shenzhen.

Din punctul său de vedere, lucrurile sunt clare din perspectiva tehnico-tactică pentru Simona. „Prima țintă e să-și găsească ritmul. În ultima lună nu a jucat prea multe meciuri. Sper că nu va fi temătoare din cauza spatelui și că va merge tare din start. În primul și în primul rând trebuie să aibă încredere în condiția ei fizică și să găsească acea concentrare de meci. Dacă Simona face aceste lucruri, poate înfrunta pe oricine”, spune Daniel Dobre.

În al doilea rând, Simona trebuie să își facă jocul și să nu o lase pe Bianca să îl facă pe al ei. Bianca joacă foarte agresiv, dar în același timp joacă și inteligent. E talentată, poate varia jocul. De aceea, Simona trebuie să fie concentrată la fiecare punct”, a explicat Dobre într-o conferința de presă în China.

Duelul Simona Halep – Bianca Andreescu, din Grupa Mov de la Turneul Campioanelor 2019, prin ochii antrenorului Sylvain Bruneau

Dacă până la un punct, Bianca Andreescu poate fi suspectată că are un discurs extrem de galant față de Simona Halep prin prisma legăturilor sale cu România, confirmarea sincerității vorbelor acesteia a venit, pentru sceptici și cârcotași, de la antrenorul acesteia, „neutrul” Sylvain Bruneau.

A tot pomenit de Simona de multe ori în trecut. Am simțit că a fost o persoană pe care a privit-o ca pe un model mult timp în perioada de formare. Însă pe cât de mult o respectă pe Simona, pe cât de mult a admirat-o și a folosit-o ca model în anumite privințe pentru propriul joc, când va intra pe teren trebuie să ne asigurăm că toate acestea nu vor mai conta. Asta va fi misiunea mea„, a transmis antrenorul canadian.

  • Ocupantele primelor două poziții în clasamentul fiecărei grupe, după șase partide disputate în total, se califică în semifinale. Câștigătoarea fiecărei grupa va înfrunta ocupanta locului doi din cealaltă grupă.
  • După prima zi a Turneului Campioanelor, Ashleigh Barty și-a asigurat primul loc în clasamentul mondial pentru finalul de an. Totodată, ea deține șefia Grupei Roșii pentru moment, în fața japonezei Naomi Osaka.

Turneul Campioanelor 2019 | Tot ce trebuie să știi despre Bianca Andreescu: mezina competiției de la Shenzhen „a rupt” hard-ul în acest an, urcând aproape 150 poziții în WTA

Turneul Campioanelor 2019 | Tot ce trebuie să știi despre Simona Halep: a cincea prezență la WTA Finals, în anul „miracolului” de la Wimbledon

Turneul Campioanelor 2019 | Tot ce trebuie să știi despre Elina Svitolina: îi poate călca pe urme Serenei Williams, neavând ce pune pe masa cu trofee în acest an?

Turneul Campioanelor 2019 | Tot ce trebuie să știi despre Karolina Pliskova: cele mai multe titluri WTA în sezon, dominația din seria „Premier” și ciudățeniile din statistici-

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la fel”
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62 de ani
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri disponibile”
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri…
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele