"Şarapova se comportă precum animalele în junglă!" Maria a devenit cea mai antipatizată jucătoare de tenis: nu mai puţin de patru tenismene din România au fost dezgustate de obiceiurile rusoaicei

28 dec 2017 33060 afişări Comentează şi tu Tenis
"Şarapova se comportă precum animalele în junglă!" Maria a devenit cea mai antipatizată jucătoare de tenis: nu mai puţin de patru tenismene din România au fost dezgustate de obiceiurile rusoaicei 4 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7966/16911111/2/sharahalep.jpg

Maria Şarapova (30 de ani) este cea mai iubită, dar şi cea mai urâtă tenismenă din lume, în acelaşi timp! Dacă Maria este un model de urmat pentru jucătoarele tinere, rusoaica le-a devenit nesuferită mai multor colege din circuitul WTA. O mare parte din grupul contestatarelor Şarapovei este format chiar din jucătoare din România.

Mai multe românce au dezvoltat o repulsie exacerbată faţa de Maria Şarapova, cvintuplă campioană de Mare Şlem! Nu doar controversatele gesturi din timpul meciurilor au stârnit aversiunea jucătoarelor noastre, ci şi comportamentul pe care Maria îl are de obicei în vestiar. Iată de ce tenismenele din România, între care şi Simona Halep, au pus-o la zid pe Maria Şarapova.

Întâmplarea incredibilă petrecută în vestiar la Roland Garros: "A făcut asta fără să îşi ceara scuze"

Prima care i-a făcut un portret negativ Şarapovei, aducând drept argument o întâmplare neştiută petrecută în vestiar la Roland Garros, a fost Alexandra Damaschin (26 de ani). Alexandra, jucătoare de nivel ITF retrasă din activitate, a povestit că Maria şi-a atras antipatia colegelor din cauza atitudinii grosolane pe care a avut-o inclusiv faţă de persoana ei: "Şarapova şi-a câştigat antipatii de foarte mulţi ani în circuit. Din acest motiv, nicio jucătoare nu sare în apărarea ei. (...) Eu şi Mladenovic stăteam pe scaun în vestiarul de la Roland Garros, în spatele nostru era o fereastră...

La un moment dat, vine Şarapova şi, fără să ne adreseze nimic, se bagă între noi vrând să se uite dacă mai plouă. Pe mine mă loveşte la genunchi cu geanta şi pe Kristina a fost cât pe ce să o dea jos de pe scaun. Să ştiţi că în realitate nu e aşa cum vedeţi la TV sau în interviuri. Important e să fii om, iar ea se comportă precum animalele în junglă", a fost episodul petrecut pe când Şarapova avea 21 de ani, povestit de Damaschin pe Facebook.

Dulgheru nu suportă strigătele Şarapovei: "Nici nu pot să mă uit la ea când joacă"

Alexandra Dulgheru (28 de ani) a desfiinţat-o şi ea pe Maria Şarapova, "Piti" fiind deranjată de anumite însuşiri ale Mariei ce sunt cunoscute de toată lumea. Strigătele marcă înregistrată scoase de Maria au reprezentat motivul pentru care Alexandra a vorbit în termeni critici despre rusoaică: "Prima dată când am jucat cu ea, mi-a zis Flavia Pennetta să nu mă tem, că Şarapova ţipă mai tare decât loveşte şi o să am impresia că vine mingea ca un tun.

Mingea nu vine atât de apăsat aşa cum pare când ţipă. Mai are şi acele gesturi dintre servicii, când işi bagă mâna prin păr... Asta nu mă deranjează neapărat, pentru că şi eu mă pot odihni atunci, dar per total, e... Eu nici nu pot să mă uit la ea când joacă. Nu-mi place deloc!", spunea Dulgheru în anul 2015, la Dolce Sport.

Ce o deranjează pe Simona Halep la Maria Şarapova: "Plecările intenţionate la baie"

Tot din cauza tertipurilor la care "Masha" apelează pe durata partidelor a răbufnit şi Simona Halep (26 de ani)! Liderul mondial consideră că Şarapova este lipsită de fair-play atunci când îşi ia pauze lungi între seturi. Halep nu a dorit să creeze un scandal, dar a înţepat-o pe Şarapova, spunând că de acum încolo va merge împreună cu ea la vestiar: "Sunt lucruri care nu sunt foarte fair-play! Plecările intenţionate la baie, ca să îşi scoată din ritm adversara, întârzierea începerii punctului... Astea nu-mi plac! Nu vreau să dau nume de jucătoare. Nu doar Şarapova face asta, sunt mai multe.

Fiecare e liberă să facă ce doreşte, dar regulamentul trebuie respectat. Uneori nu se respectă, iar asta mă supără! Nu sunt genul să protestez, cu toate că ar trebui să reacţionez. De acum înainte, obiectivul meu este să merg şi eu la baie, atunci când cineva merge la baie. Voi merge împreună cu ea, să vedem dacă reuşesc asta anul viitor", şi-a vărsat of-ul Simona, pe final de an, într-un interviu acordat Canal 33.

Cîrstea vorbeşte despre aroganţa rusoaicei: "Nici măcar nu se uită la mine"

Ultima reprezentantă a României care a criticat-o pe Maria Şarapova a fost Sorana Cîrstea (27 de ani). Remarcile Soranei au vizat purtarea arogantă a Mariei: "De 12 ani de când sunt în circuit, o dată nu ne-am salutat! Niciodată! Şi am şi jucat cu ea! Nici măcar nu se uită la mine. Ea procedează la fel cu toată lumea. E mereu cu capul în jos... Eu o apreciez pentru ce a reuşit, dar asta funcţionează la ea", a spus Cîrstea înainte de Crăciun la Digi Sport.În ciuda atacurilor încasate de-a lungul timpului, Şarapova a gestionat ieşirile publice ca o campioană! Fostul lider mondial a oferit o lecţie de eleganţă în pauza dintre sezoane, lăsând de înţeles că a devenit imună în faţa comentariilor negative: "Cred că misiunea şi obiectivele mele sunt mult mai importante decât părerile celorlalte jucătoare", a declarat "Masha" la o conferinţă de presă.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.