S-a umplut Polivalenta din Cluj pentru partidele de Fed Cup. Spectatorii încep să-şi vândă biletele după ce s-a anunţat că Halep nu participă

5 feb 2018 18112 afişări Comentează şi tu Tenis
S-a umplut Polivalenta din Cluj pentru partidele de Fed Cup. Spectatorii încep să-şi vândă biletele după ce s-a anunţat că Halep nu participă
  • 8600 de spectatori sunt aşteptaţi în fiecare zi la partida dintre România şi Canada.
  • Anunţurile cu vânzările biletelor pe internet s-au dublat, de când s-a anunţat că Halep nu va juca.

Simona Halep  nu va juca în întâlnirea dintre România şi Canada, la Fed Cup,decizia fiind luat după un control medical efectuat la Cluj. Faptul că nu va juca pentru România în week-end i-a dezamăgit pe fanii care şi-au luat deja bilet. În această dimineaţă fanii Simonei Halep au aflat că s-ar putea să nu-şi vadă favorita evoluând la Cluj şi că Ana Bogdan a fost chemată în locul său. Imediat, pe pagina de facebook a meciului din Fed Cup şi pe site-urile pentru anunţuri, anunţurile cu vânzările biletelor la aceste jocuri s-au dublat aproape, faţă de toate cele afişate până acum, iar asta în mai puţin de 6 ore. Mai mult, cererile de bilete sunt vizibil mai puţine decât în zilele anterioare. Asta pentru că biletele se mai vând doar „la negru”. Oficial, acestea s-au epuizat deja.

Ionuţ Rusu, directorul Sălii Polivalente din Cluj, îi linişteşte pe fanii lui Halep şi îi asigură că se vor întâlni cu ea. „Nu a fost un anunţ oficial. Delegaţia României, din care face parte şi Simona Halep, va veni mâine la Cluj. Eu mă aştept să joace”, a spus Rusu. Pe lângă meciuri, fanii vor putea asista şi la antrenamente, care vor fi deschide publicului.

2 milioane de spectatori în Sala Polivalentă din Cluj

Partida de Fed Cup va fi un eveniment special pentru Sala Polivalentă din Cluj, pentru că se va atinge un număr total de 2 milioane de spectatori, de când aceasta a fost deschisă. „Spectatorul cu numărul 1447 din prima zi va atinge cifra de 2 milioane de spectatori. Îi vom face o primire specială şi va primi un premiu din partea noastră. 2 milioane de spectatori înseamnă de 5 ori populaţia Clujului. Nimeni nu se gândea că aceste evenimente vor lua o amploare aşa mare, că vom găzdui europeanul de gimnastică sau cel de baschet. Clujenii s-au obişnuit cu evenimentele sportive majore. Am monopolizat aceste evenimente datorită climatului creat de Primărie”,a spus Ionuţ Rusu.
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.