România s-a calificat în elita Cupei Davis după 4-0 cu Peru! Video Online. Victorie superbă pentru Horia Tecău și Marius Copil în meciul de dublu

România s-a calificat în elita Cupei Davis după 4-0 cu Peru! Video Online. Victorie superbă pentru Horia Tecău și Marius Copil în meciul de dublu
  • Publicat:
  • Actualizat:

România a învins Peru, scor 4-0, și a obținut biletul pentru calificările turneului final al Cupei Davis, Live Video Online pe www.prosport.ro! Marius Copil și Horia Tecău au adus punctul calificării, după 4-6, 6-3, 6-2 cu Sergio Galdos și Arklon Huertas del Pino în meciul de dublu! Copil și Nicolae Frunză au câștigat primele două meciuri de simplu, iar Adrian Boitan s-a impus în ultimul joc al întâlnirii.

UPDATE Debutantul Adrian Boitan a obținut o victorie de palmares, 6-4, 6-4 în fața lui Jorge Panta, iar ziua se încheie perfect la Cluj-Napoca! România merge la barajul pentru turneul final al Cupei Davis, după 4-0 cu naționala statului Peru.

România ajunge în elita Cupei Davis, după 4-0 cu Peru, iar „tricolorii” vor evolua în calificările turneului final din 2022! Naționala noastră va avea șansa să lupte pentru un loc printre cele mai bune 16 echipe ale lumii. Horia Tecău și Marius Copil au adus punctul calificării și i-au învins cu stil pe Sergio Galdos și Arklon Huertas del Pino, scor 4-6, 6-3, 6-2 după o oră și 45 de minute de joc!

Trebuia să fie ultimul meci din cariera lui Horia Tecău, dar constănțeanul a anunțat că vrea să mai joace și anul viitor în Cupa Davis, în calificările pentru turneul final: „Am avut alături o echipă care m-a crescut de la 16 ani, mereu am încercat să aduc puncte României și să reprezint România la cel mai înalt standard de profesionalism. Mergem înainte și se pare că va mai fi încă un meci”, a declarat Tecău la final.

UPDATE 12:55 Horia Tecău și Marius Copil se descătușează și reușesc break-ul în setul al treilea cu Sergio Galdos și Arklon Huertas del Pino, scor 4-6, 6-3, 2-1! România e tot mai aproape de calificările turneului final al Cupei Davis!

UPDATE 12:45 Set pentru România în meciul de dublu cu Peru: 4-6, 6-3! Horia Tecău și Marius Copil trimit partida cu Sergio Galdos și Arklon Huertas del Pino într-un decisiv în care peruvienii vor servi primii.

UPDATE 12:30 Horia Tecău/Marius Copil – Sergio Galdos/Arklon Huertas del Pino 4-6, 4-1! A venit break-ul și pentru România, la capătul unui game foarte disputat! Horia și Marius și-au ridicat nivelul în setul al doilea și forțează egalarea.

UPDATE 12:18 Horia Tecău și Marius Copil cedează primul set al meciului cu Sergio Galdos și Arklon Huertas del Pino, scor 4-6! Horia și-a pierdut serviciul la 2-2, în timp ce peruvienii au jucat foarte solid în spatele serviciului.

UPDATE 12:05 Meci mai greu decât ne așteptam pentru cuplul Tecău/Copil! Românii și-au pierdut serviciul în actul inaugural, iar Galdos și Huertas del Pino conduc cu 4-2!

UPDATE 11:35 Începe meciul de dublu dintre Horia Tecău/Marius Copil și Sergio Galdos/Arklon Huertas del Pino, al treila al întâlnirii România – Peru din Cupa Davis! Câteva sute de oameni, printre care și Simona Halep, sunt prezenți în tribune, la partida de retragere a lui Horia Tecău. „Tricolorii” încep la serviciu.

UPDATE 10:00 Veste excelentă înaintea meciului de dublu dintre Horia Tecău/Marius Copil și Sergio Galdos/Conner Huertas del Pino! Dacă meciurile de sâmbătă s-au jucat fără spectatori, aceștia beneficiază de intrare liberă la partidele de duminică: „Spectatorii sunt așteptați să vină la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca începând de la ora 10:00 pentru a asista la un meci foarte important, cel de dublu, în care pentru România vor evolua Horia Tecău și Marius Copil. Meciul este programat să înceapă la ora 11:30”, a anunțat FRT. Astfel, Horia Tecău va disputa ultimul meci al carierei în fața propriilor fani.

România e la un pas de a ajunge în calificările Cupei Davis din 2022, acolo unde va lupta pentru un loc la turneul final, printre cele mai bune 16 naționale din lume! „Tricolorii” conduc cu 2-0 după prima zi în meciul cu Peru și mai au nevoie de un singur punct pentru a-și adjudeca întâlnirea! Marius Copil l-a răpus pe Conner Huertas del Pino la capătul unui meci relativ lejer, în care peruvianul a fost periculos doar în setul inaguural: 7-5, 6-2.

Nicolae Frunză a spart gheața în Cupa Davis și a reușit surpriza în primul meci, trecând cu 6-2, 6-4 de Nicolas Alvarez, cel mai bun jucător din echipa adversă! Duminică, de la ora 11:30, este programată partida de dublu în care România va fi reprezentată de perechea Marius Copil / Horia Tecău. Cei doi vor da peste Sergio Galdos și Conner Huertas del Pino. Al treilea meci de simplu va fi cel dintre Marius Copil și Nicolas Alvarez, iar ultimul joc este cel dintre Nicolae Frunză și Conner Huertas del Pinto.

UPDATE 14:45 Marius Copil câștigă in extremis primul set, scor 7-5 în fața lui Conner Huertas del Pino! Arădeanul a început meciul convingător, a avut 4-2, dar au urmat trei game-uri consecutive pentru peruvian. Marius și-a ridicat însă nivelul și s-a impus în actul inaugural după 44 de minute de joc.

UPDATE 14:00 Marius Copil e pregătit pentru al doilea meci al întâlnirii România – Peru din barajul Cupei Davis! Conner Huertas del Pino va servi primul în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca!

UPDATE 13:25 România câștigă primul punct în barajul Cupei Davis cu Peru! Nicolae Frunză a reușit surpriza în fața lui Nicolas Alvarez, cel mai bun jucător din echipa adversă, scor 6-2, 6-4! Este prima victorie a lui Nicolae Frunză în competiția interțări, românul pierzând cele patru partide de simplu pe care le disputase până acum în Cupa Davis. „Am intrat foarte motivat, am avut un plan de joc și m-am ținut de el până la final!”, a spus Frunză la Digisport, după victoria cu Alvarez.

UPDATE 12:45 Nicolae Frunză joacă excelent în fața lui Nicolas Alvarez, iar reprezentantul nostru își adjudecă setul inaugural cu 6-2, după 28 de minute de joc! Frunză nu a câștigat niciun meci de simplu și a pierdut patru dueluri în Cupa Davis în întreaga carieră, dar e foarte aproape să spargă gheața la Cluj-Napoca.

UPDATE 12:00 Începe primul duel din cadrul întâlnirii România – Peru din Cupa Davis! Nicolae Frunza forțează surpriza în fața lui Nicolas Alvarez!

În 27 și 28 noiembrie 2021, la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă, are loc un meci foarte important pentru echipa de Cupa Davis a României, cel cu naționala statului Peru! Meciul contează pentru Grupa Mondială I – Knockout, iar echipa care va câștiga joacă în 2022 în calificările Cupei Davis pentru un loc la turneul final, printre cele mai bune 16 naționale din lume.

Nicolae Frunză (24 de ani / 626 ATP) a fost nominalizat de căpitanul Andrei Trifu pentru meciul de deschidere, contra lui Nicolas Alvarez (25 de ani / 392 ATP). Acesta din urmă e cel mai important jucător din echipa statului Peru. Partida de deschidere este programată sâmbătă, de la ora 12:00. Apoi, vor intra pe Marius Copil (31 de ani / 275 ATP) și Conner Huertas del Pino (25 de ani / 654 ATP).

România – Peru, în barajul Cupei Davis, Live Video Online de la ora 12:00! Nicolae Frunză se duelează cu Nicolas Alvarez în primul meci al zilei de sâmbătă

Primele două partide dintre cadrul întâlnirii România – Peru, din barajul Cupei Davis, se joacă sâmbătă, cu începere de la ora 12:00! Nicolae Frunză se duelează cu Nicolas Alvarez, iar Marius Copil îl înfruntă pe Conner Huertas del Pino, meciurile putând fi urmărite în direct la Digisport 2 și în timp real pe www.prosport.ro.

Duminică, de la ora 11:30, este programată partida de dublu în care România va fi reprezentată de perechea Marius Copil / Horia Tecău. Cei doi vor da peste Sergio Galdos și Arklon Huertas del Pinto. Al treilea meci de simplu va fi cel dintre Marius Copil și Nicolas Alvarez, iar ultimul joc este cel dintre Nicolae Frunză și Conner Huertas del Pinto.

Tenismenii din Peru au solicitat să joace în altă țară meciul cu România din Cupa Davis, din cauza pandemiei

Tenismenii din Peru au solicitat să joace în altă țară meciul cu România din barajul Grupei Mondiale, programat în în zilele de 27 și 28 noiembrie 2021, din cauza pandemiei generate de Covid-19! Totuși, peruvienii au fost nevoiți să vină în țara noastră, după ce oficialii competiției inter-țări au judecat cazul.

După o atentă analiză a argumentelor FRT, decizia a fost în favoarea României: „Având în vedere facilităţile medicale disponibile și aprecierea comitetului potrivit căreia Protocoalele ITF Covid-19 sunt suficient de robuste pentru a permite unei întâlniri să funcționeze în siguranță, chiar și cu niveluri ridicate de Covid-19, membrii Comitetului au votat în favoarea disputării acestei întâlniri așa cum era planificată inițial, în România”.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul
”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant…
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la 57 de ani
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la 57 de ani
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a…
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de regretata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de regretata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu…
Oţelul se impune în meciul cu Hermannstadt. Moldovenii, pe primul loc în play-out
Oţelul se impune în meciul cu Hermannstadt. Moldovenii, pe primul loc în play-out
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în…