O legendă a tenisului a prefaţat finala Wimbledon 2019, Simona Halep - Serena Williams: "Dacă o mişti de două ori, nu mai ajunge la minge"

12 iul 2019 11876 afişări Tenis
O legendă a tenisului a prefaţat finala Wimbledon 2019, Simona Halep - Serena Williams: "Dacă o mişti de două ori, nu mai ajunge la minge" Finala Wimbledon 2019: Simona Halep vs Serena Williams

Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a comentat şansele Simonei Halep de a câştiga Wimbledon 2019. Românca s-a calificat pentru prima dată în finala turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o pe Elina Svitolina, 6-1, 6-3, în semifinale. În ultimul act de sâmbătă, Simona se va duela cu Serena Williams.

Ion Ţiriac a vorbit despre Serena Williams, în exclusivitate pentru ProSport: "Chit că băbuţa aia (n.red. referire la Serena Williams) are 36 de ani sau 37, pentru tenis nu este foarte tânără. Să o spunem pe aia dreaptă, mai are şi kilogramele pe care le are, dar atunci când o rade, nici nu poţi să pui altfel pe româneşte, mingea se duce de două ori mai repede ca la oricare alta. Acum, dacă o mişti de două ori, nu mai ajunge, asta este sigur. Poţi însă să o mişti? Ce este înainte, oul sau găina? Ce este, lovitura ei care te termină sau poţi să o mişti tu cu prima şi atunci cu a doua aproape o termini. Dar dacă nu termini punctul repede, ea din trei lovituri prinde una, ca să fie bună sau rea".

"Halep trebuie să aducă bucuria asta poporului român"

Ion Ţiriac a detaliat. "Tenisul este astăzi un ping-pong pe un teren mai mare, iar dacă unghiurile se măresc, nu ai niciun fel de şansă la viteza mingii. Noi, întotdeauna avem multă speranţă, noi românii, şi ne identificăm cu cineva care poate să ne aducă o bucurie. Halep trebuie să aducă bucuria asta poporului român", a mai declarat Ion Ţiriac pentru ProSport.

CITEŞTE ŞI INTERVIU EVENIMENT cu Ion Ţiriac. „Halep trebuie să aducă bucuria asta poporului român”

Eurosport şi ProSport te invită sâmbătă, de la ora 16:00, la Mega Mall, la vizionarea finalei de la Wimbledon 2019, Simona Halep - Serena Williams

ProSport şi Eurosport continuă tradiţia începută în 2014, atunci când Simona Halep şi Maria Şarapova se întâlneau în finala de la Roland Garros, prilej cu care cele două canale media au dat startul evenimentelor de vizionare - într-o atmosferă de sărbătoare - a meciurilior "cu puls 180" jucate de sportiva din Constanţa.

Simona a urcat pas cu pas în ierarhia WTA din ultimii ani, iar parcursul său de la Wimbledon 2019 a polarizat toată atenţia în România. Perfomanţa fostului lider WTA - finala de sâmbătă contra Serenei Williams - e reflectată din nou la cel mai înalt nivel de Eurosport şi ProSport.

Astfel, sâmbătă, după ora 15:00 (finala e programată de la 16:00), toţi fanii Simonei sunt invitaţi pe terasa Mega Mall din Bucureşti pentru a viziona pe un ecran imens confruntarea stelelor din WTA, ultimul act de la Wimbledon, Simona Halep - Serena Williams. Este cea de-a 10 partidă pe care şi-o vor disputa cele două sportive, bilanţul fiind favorabil jucătoarei din SUA, scor 9-1.

La evenimentul de la Mega Mall, ProSport şi Eurosport au invitat mai multe personalităţi din sportul românesc, medaliaţi olimpici, mondiali şi europeni care urmăresc pas cu pas evoluţia Simonei Halep în WTA.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ProSport şi Eurosport continuă tradiţia începută în 2014, atunci când Simona Halep şi Maria Şarapova se întâlneau în finala de la Roland Garros, prilej cu care cele două canale media au dat startul evenimentelor de vizionare - într-o atmosferă de sărbătoare - a meciurilior "cu puls 180" jucate de sportiva din Constanţa. Simona a urcat pas cu pas în ierarhia WTA din ultimii ani, iar parcursul său de la Wimbledon 2019 a polarizat toată atenţia în România. Perfomanţa fostului lider WTA - finala de sâmbătă contra Serenei Williams - e reflectată din nou la cel mai înalt nivel de Eurosport şi ProSport. Astfel, sâmbătă, după ora 15:00 (finala e programată de la 16:00), toţi fanii Simonei sunt invitaţi pe terasa Mega Mall din Bucureşti pentru a viziona pe un ecran imens confruntarea stelelor din WTA, ultimul act de la Wimbledon, Simona Halep - Serena Williams. Este cea de-a 10 partidă pe care şi-o vor disputa cele două sportive, bilanţul fiind favorabil jucătoarei din SUA, scor 9-1. La evenimentul de la Mega Mall, ProSport şi Eurosport au invitat mai multe personalităţi din sportul românesc, medaliaţi olimpici, mondiali şi europeni care urmăresc pas cu pas evoluţia Simonei Halep în WTA. #simonahalep #serenawilliams #wimbledon #eurosport #prosport #tenis #show #champions #trophy #bucharest

A post shared by ProSport (@prosport.ro) on

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.