Nick Kyrgios a depăşit măsura: a aruncat un scaun în teren în timpul meciului! VIDEO | Ce riscă australianul + incidentul care şoca pe toată lumea, anul trecut, tot pe terenurile de la Foro Italico

16 mai 2019 3957 afişări Tenis
Nick Kyrgios a depăşit măsura: a aruncat un scaun în teren în timpul meciului! VIDEO | Ce riscă australianul + incidentul care şoca pe toată lumea, anul trecut, tot pe terenurile de la Foro Italico

Australianul Nick Kyrgios şi-a dat în petic în partida din turul doi, la Masters-ul de la Roma. Australianul a pierdut meciul cu suedezul Casper Ruud prin descalificare, după ce a aruncat cu un scaun pe teren şi a părăsit apoi terenul de furie.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a fost ca o tornadă în duelul cu tânărul reprezentant al Suediei (20 ani). Punctul culminant s-a consumat în setul decisiv, upă o serie de proteste şi avertismente primite din partea arbitrului de scaun. La scorul de 1-1, după ce tocmai îşi pierduse serviciul, Kyrgios a fost sancţionat de arbitru cu game de penalitate pentru comportament nesportiv. Australianul a dat cu racheta de pământ, apoi a ridicat un scaun pliant din zona în care ar fi trebuit să se aşeze la schimbul de terenuri şi l-a aruncat ostantativ spre suprafaţa de joc. Australianul şi-a făcut apoi bagajele şi a părăsit terenul, înainte ca o altă măsură să fie aplicată.

Un adevărat bad-boy al circuitului, Kyrgios s-a făcut nevăzut din complex şi nu a mers la conferinţa de presă obligatorie. În consecinţă, australianul va pierde toţi banii câştigaţi la Roma Recidivist, Kyergios va fi şi ţinta unei investigaţii serioase, care i-ar putea aduce nu doar amenzi usturătoare, ci şi suspendări.

Ediţia de anul trecut a avut parte de un incident din aceeaşi categorie. Karolina Pliskova a distrus scaunul de arbitru într-una dintre cele mai dure incidente consumate vreodată în circuitul feminin. Partida s-a încheiat totuşi pe teren, însă sportiva din Cehia nu a avut drept de participare la Roland Garros.

Kyrgios a început edişia 2019 a turneului de la Roma cu un derapaj în afara terenului. Într-un interviu acordat lui Ben Rothenberg, australianul l-a desfiinţat pe autoritarul lider al circuitului ATP, Novak Djokovic.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.