"Mi s-a făcut pielea de găină". Svitolina a ieşit la atac! Elina a spus lucrurilor pe nume după momentul cumplit prin care a trecut Mihaela

9 aug 2018 7930 afişări Tenis
"Mi s-a făcut pielea de găină". Svitolina a ieşit la atac! Elina a spus lucrurilor pe nume după momentul cumplit prin care a trecut Mihaela

Elina Svitolina a criticat modul în care au acţionat organizatorii după accidentarea Mihaelei Buzărnescu. Sportiva din Ucraina consideră că medicul trebuia să ajungă mult mai repede pe terenul pe care "Miki" a rămas întinsă, nu după 5-6 minute.

Elina Svitolina a povestit cum a trăit momentul în care Mihaela Buzărnescu s-a prăbuşit pe teren, după accidentare. Ea este de părere că organizatorii trebuie să asigure la fiecare meci prezenţa unui medic, care să asigure ajutor imediat.

"Am văzut că este foarte, foarte serios. Nu puteam face nimic, nici eu şi nici arbitrul de scaun. Mi s-a părut că au trecut ani până a ajuns cineva. Glezna se umfla din ce în ce mai mult, la fiecare secundă.

Este greu să treci prin ce a trecut ea, cu siguranţă. Este senzaţia cea mai rea pentru orice sportiv să se accidenteze atât de rău. Îi este greu fizioterapeutului să ajungă mai repede, dar cred că ar trebui să avem caţiva oameni cu calificare medicală tot timpul la teren. Mi s-a făcut pielea de găină. Trebuie să acţionezi în următorul minut, nu cum a fost aici, în 5-6 minute", a precizat Svitolina.
 


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.