Ashleigh Barty, lider în Grupa Roșie după prima zi la Turneul Campioanelor 2019. #1 WTA a trecut de accidentata Bencic. Naomi Osaka a învins-o la limită pe Kvitova | Cadru cu cadru, ziua întâi de la Shenzhen

Autor: Cezara Paraschiv Publicat: 27 Oct. 2019, 14:52 Actualizat: 27 Oct. 2019, 15:49 Tenis
Ashleigh Barty, lider în Grupa Roșie după prima zi la Turneul Campioanelor 2019. #1 WTA a trecut de accidentata Bencic. Naomi Osaka a învins-o la limită pe Kvitova | Cadru cu cadru, ziua întâi de la Shenzhen
  • Ashleigh Barty încheie prima etapă a Grupei Roșii pe poziția întâi. Ambele meciuri de duminică s-au încheiat în set decisiv, însă scorul mai categoric obținut de Barty o propulsează pe aceasta pe locul 1, înaintea lui Naomi Osaka.
  • Naomi Osaka – Petra Kvitova, 7-6(1), 4-6, 6-4, în Grupa Roșie, la Turneul Campioanelor 2019. Într-un meci asemănător prin prisma scorului de pe tabelă cu finala de la Australian Open 2019, reprezentanta Japoniei a obținut prima sa victorie în carieră la WTA Finals, după ce în 2018 pierduse toate cele trei partide în grupă. Osaka a închis duelul cu Kkvitova din a doua încercare, după o oră și 39 de minute. Naomi a revenit după un start dominat de Kvitova, care a avut două mingi de dublu break și 3-0 în primul set. Reprezentanta Cehiei a avut mai multe lovituri câștigătoare (40-30), însă jocul lui Naomi a fost mai îngrijit (29 greșeli neforțate, față de 40 ale Kvitovei). Per total, nipona a încheiat partida cu 104 puncte câștigate, față de 102 – Kvitova. Cehoaica a plătit scump cele nouă duble greșeli – primele break-uri ale lui Naomi venind chiar pe duble ale Petrei la breakpoint.
  •  Ashleigh Barty – Belinda Bencic, 5-7, 6-1, 6-2, în Grupa Roșie, la Turneul Campioanelor 2019. Liderul mondial a trecut cu bine testul debutului absolut la WTA FInals. Australianca a revenit apăsat după un prim set smuls la limită de Bencic, adjudecându-și categoric seturile 2 și 3, și pe fondul unor probleme de ordin fizic avute de Bencic la călcăi.

 

♦ GAME, SET, MECI Ashleigh Barty, 5-7, 6-1, 6-2! Numărul unu mondial încheie partida cu Bencic cu un serviciu nereturnabil, propulsându-se la șefia Grupei Roșii.

♦ Viteză de croazieră pentru Barty, pe fondul unui joc cu tot mai multe erori din partea „pălindei” Belinda. Numărul unu mondial cedează doar două puncte la acest schimb de terenuri, reușind al doilea break în decisiv și distanțându-se la 4-1 pe tabelă.

♦ BREAK Barty. Cu patru puncte consecutive, întorcând-o pe Bencic de la 40-15, campioana de la Roland Garros obține primul break în decisiv. Australianca a avut noroc la ultima minge, îngropată convenabil în terenul advers de fileu.

♦ Bencic trece cu bine testul revenirii după pauza medicală și își adjudecă primul game al decisivului. Ambele meciuri din Grupa Roșie programate duminică se vor încheia în trei seturi, astfel încât toate jucătoarele păstrează opțiuni importante de accedere în semifinale.

LIVE: Turneul Campioanelor, ziua întâi. Barty a zburat spre decisiv în meciul cu Bencic

♦ TIME-OUT MEDICAL pentru Belinda Bencic înainte de startul decisivului. Elvețianca în vârstă de 22 de ani primește îngrijiri medicale la călcâiul piciorului stâng.

♦ SET BARTY, 6-1. Cu un retur câștigător în lung de linie, Bencic a anulat o primă minge de set a lui Barty. Australianca a comis dublă greșeală la al doilea avantaj avut, transformând game-ul în care a servit pentru manșă în cel mai dur game pe lansare din actul secund. A treia șansă a fost însă cu noroc, grație unei lansări excelente.

♦ Bencic câștigă ceea ce ar putea fi game-ul de onoare în setul secund.


♦ DUBLU BREAK Barty. În aproximativ 15 minute, Barty a rezolvat în mare parte sarcina de a trimite meciul în set decisiv, cu un autoritar 4-0 în manșa secundă. Bencic nu s-a putut baza pe primul serviciu, iar consecințele au fost evidente. Chiar dacă a revenit de la 0-40 în game-ul patru, elvețianca tot a cedat, îngropând mingea în fileu la al patrulea breakpoint avut de Ashleigh. #1 mondial nu a cedat punct pe primul serviciu până acum în setul doi. În plus, Belinda le-a dat emoții fanilor săi după o cursă dură în defensivă, încheiată într-o poziție nenaturală, cu grimasă.

♦  BREAK Barty! Liderul mondial presează încă din start de set doi. Bencic găsește doza ideală de agresivitate pentru a reveni inițial de la 15-40, însă Barty își procură o nouă șansă, iar de această dată elvețianca comite dublă greșeală. Ashleigh este propulsată, astfel, la 3-0 pe tabelă.

LIVE: Turneul Campioanelor, ziua întâi. Bencic a luat primul set al meciului cu Barty la fotofiniș

♦ SET BENCIC, 7-5. Barty reușește doar într-o instanță să își folosească eficient lungul de linie pentru a o destabiliza pe Belinda și a-și oferi, astfel, o finalizare ușoară din apropierea plasei. Elvețianca are procentaje impresionante la serviciu – 73% reușită cu primul și 71% cu al doilea, având și frecvență a primei mingi superioară față de Ashleigh. Bencic a închis setul cu al patrulea său as, după 49 de minute de joc.

Bencic a ieșit la liman, cu număr egal de lovituri câștigătoare și greșeli neforțate (câte 9). De partea cealaltă, Barty a suferit la capitolul precizie, cu 11 winners și 20 UEs.

♦ BREAK BENCIC! Elvețianca va servi pentru câștigarea primului set, la 6-5.  Ea a convertit prima minge de break avută, într-un set în care impresionează de pe linia de fund a terenului și construcția răbdătoare a raliurilor.

♦ Barty a trecut cu bine de un game șapte pe lansare prelungit. Bencic nu a ajuns însă să aibă minge de break. Australianca păsatrează conducerea, 4-3.

♦ Barty ar fi putut conduce 3-0 la prima vizită la scaun din partidă, însă Bencic a salvat mingea de break pe lansare. De partea cealaltă, Barty nu a pierdut punct în spatele primului serviciu în primele două game-uri proprii.

♦ Liderul mondial, Ashleigh Barty, deschide cu serviciul meciul doi la Turneul Campioanelor, împotriva Belindei Bencic.

LIVE: Turneul Campioanelor, ziua întâi. Naomi Osaka a câștigat primul meci disputat la ediția inaugurală de la Shenzhen. Filmul, pas cu pas, al derby-ului cu Petra Kvitova

♦ GAME, SET, MECI Naomi Osaka, 7-6(1), 4-6, 6-4, primul meci din Grupa Roșie la Turneul Campioanelor 2019! Japoneza închide prompt de această dată, obținând a doua victorie din tot atâtea meciuri directe în fața Petrei Kvitova.

♦ Kvitova reduce diferența cu o tură autoritară pe serviciu (la 15). Osaka va servi însă din nou pentru victorie, la 5-4. A reușit pâmă acum 12 ași în partidă.

♦ DOUĂ MINGI DE MECI SALVATE DE KVITOVA! Petra Kvitova anulează două mingi consecutive de meci ale niponei apoi recuperează un break pentru a prelungi partida. Ne reamintim, în finala de la Melbourne, Osaka a fost cea care a salvat mingi de meci înainte de a se impune.

♦  DUBLU BREAK Osaka. Naomi se desprinde pe tabelă, după un game în care a lovit din nou fabulos cu reverul, iar Kvitova a comis o a noua dublă greșeală în partidă. Un voleu ratat de cehoaică îi pune game-ul în buzunar campioanei de la Australian Open.

♦ BREAK Osaka. Decisivul partidei dintre Osaka și Kvitova, din ziua întâi de la Turneul Campioanelor, începe cu două ture albe pe serviciu. La 1-1, nipona profită de ezitările cehoaicei și obține break-ul, preluând conducerea, 2-1. Osaka este neînvinsă în meciuri de trei seturi finalizate din luna mai, de la Madrid.

LIVE: Turneul Campioanelor, ziua întâi. Kvitova își folosește experiența pentru a forța decisivul

♦ SET KVITOVA, 6-4. Osaka se înșală din nou, oprind un punct în care Kvitova trimisese pe tușă, ajungând astfel într-o situație complicată, la 0-30. Două servicii bune o duc la 30-30 pe niponă, însă experiența Kvitovei se vede la un schimb în care folosește excelent slice-ul, pentru a-și oferi minge de set. Kvitova irosește prima oportuniyaye, scăpând prea lung o minge. Două execuții greșite de rever ale lui Naomi i-au adus însă manșa Kvitove, ducând partida în set decisiv, la o oră și 53 de minute de la start.

♦ Kvitova păstrează atitudinea mai pozitivă și conducerea, pentru moment, în setul secund, la 5-4.

♦ REBREAK Kvitova! Osaka se relaxează prematur, când se vede la trei game-uri de o victorie importantă la debutul la Turneul Campioanelor 2019. Ea gestionează greșit câteva puncte – cu precădere o minge de game în care apreciază eronat că lovitura Petrei va ajunge în OUT, lăsând-o să o depășească. Reverul nu o mai ascultă aici, iar Kvitova convertește a doua minge de rebreak avută. Imediat după, dubla campioană de la Wimbledon preia conducerea, 4-3 în setul secund, după un hold la zero.

♦ BREAK Osaka, pentru set, 3-2 plus serviciu! Naomi face spectacol cu reverul – cea mai bună armă a sa în această duminică. Returul, dar și passingul de rever funcționează cu toți cilindrii.

♦ Osaka are puterea să râdă când comite și ea prima greșeală în meci. Aceasta vine însă în start de game, iar nipona repară cu puncte bine controlate, spre 2-2.

♦ REBREAK Osaka. Kvitova este risipitoare, continuând să greșească nepermis de mult în fazele finale ale game-urilor. După o minge de rebreak anulată, Kvitova se vede depășită de un un-doi aprig al niponei, care revine astfel în avantaj. Cehoaica cedează game-ul pe o dublă greșeală – așa cum o făcuse și în primul set.

♦ Kvitova începe tare, din nou, distanțându-se la 2-0 în start de set doi. Agresivitatea cehoaicei rămâne la cote foarte ridicate.

LIVE: Turneul Campioanelor, ziua întâi. Deja-vu: Osaka profită de colapsul Kvitovei pentru a câștiga primul set al duelului de la Shenzhen cu scor la indigo față de cel de la Melbourne

♦ SET NAOMI OSAKA! Kvitova greșește de trei ori consecutiv cu forehandul, iar Naomi Osaka își construiește un avantaj solid, 5-0, cu doi ași. Osaka schimbă terenul cu șase mingi de set în buzunar, la 6-0, la o oră și un minut de la startul meciului din Grupa Roșie. o nouă directă cu forehandul a Kvitovei își ratează ținta, iar primul set se încheie după 62 de minute, cu 7-1 în tiebreak pentru Osaka, amintind de acel 7-2 în tiebreak-ul inaugural al finalei de la Australian Open.

Petra Kvitova a pierdut primul set deși a trimis de peste două ori mai multe lovituri câștigătoare decât Osaka (21-10). Cu o singură minge de break convertită din șapte, Kvitova a plătit pentru faptul că a greșit de trei ori mai mult decât nipona (24 la 8, patru dintre erorile cehoaicei venind în tiebreak).

♦ TIEBREAK în primul set. După două treceri pe la egalitate, Kvitova împinge manșa în tiebreak. Contre aspre, care zdruncină tușele, vin din ambele părți. Nipona anticipează din ce în ce mai bine țintele Kvitovei, forțând-o să riște și să să pripească.

Osaka preia în premieră conducerea pe tabelă, la 5-4! Nipona are un nou test greu pe lansare, însă servește excelent la toate cele trei mingi de break avute de Kvitova. Dubla campioană de la Wimbledon a scăzut dramatic frecvența primului serviciu, la 36%, în timp ce Naomi urcă încet, dar constant, spre 50%, cele mai bune execuții venind exact în cele mai importante momente.

♦ BREAK OSAKA! Naomi își recuperează game-ul pe serviciu cedat în start de meci, când Kvitova suferă un colaps major pe serviciu, la scorul confortabil de 40-15. Kvitova comite trei duble greșeli în game, ultimele două – de la egalitate, iar setul întâi, dominat de ea, se transformă într-un sprint spre finiș de la 4-4.

Petra Kvitova, ajunsă și urmă și depășită de Naomi Osaka, după șapte game-uri de dominație. Turneul Campioanelor 2019, ziua întâi, Grupa Roșie.

Osaka respiră ușurată! Hold la zero înainte de schimbarea mingilor pentru Naomi, datorită unor atacuri mult prea fanteziste, ratate, ale cehoaicei.

Naomi Osaka își adună gândurile într-o pauză în setul inaugural al primei sale partidei de la Turneul Campioanelor 2019.

LIVE: Turneul Campioanelor, ziua întâi. Kvitova strălucește în prima jumătate a setului inaugural în partida cu Osaka

♦ Kvitova trece de primele trei game-uri pe serviciu fără punct pierdut pe primul serviciu. Cu un forehand extrem de performant, Petra ajunge la 4-2 pe tabelă, chiar dacă Naomi Osaka a mai echilibrat puțin duelul. În total, cehoaica a câștigat 12 din 14 puncte începute cu serviciul.

Terenul este puțin cam lent, dar este indoor. Sunt foarte îngrijorată de felul în care serviciul ei mă va trata. Ea este una dintre acele fete care se poartă frumos cu tine la final de partidă și când pierde, și când câștigă. Va fi un meci foarte greu.

Naomi Osaka, despre partida cu Petra Kvitova

♦ Osaka salvează două mingi de dublu break! Petra Kvitova a trimis 8 lovituri câștigătoare în primele trei game-uri, însă Naomi își regăsește eficiența la serviciu și mingile bine plasate pentru a salva de la scorul de 15-40. Numărul trei mondial preia frâiele atacurilor și, scăpând la limită cu un voleu dificil, puncte primul său game pe tabelă.

♦ BREAK CONFIRMAT. Kvitova își câștigă autoritar serviciul, fără punct pierdut. Forehandul ei, deși protejat de o mânecă elastică, face bum-bum în acest start de meci.

BREAK, Kvitova! Sportiva din Cehia începe excelent partida, jucând agresiv la retur și căutând să facă rapid pasul în teren. Mingea nu sare prea mult, iar Kvitova pare mai obișnuită cu suprafața. Osaka salvează o primă minge de break cu un as, însă Petra joacă excelent pe al doilea și o execută din trei lovituri pe niponă.

♦ Naomi Osaka a câștigat tragerea la sorți și va servi în startul partidei.

Naomi Osaka și Petra Kvitova, la tragerea la sorți a partidei lor din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor 2019.

LIVE: Turneul Campioanelor, ziua întâi. Derby-ul campioanelor: Osaka – Kvitova, în Grupa Roșie

Grupa Roșie deschide Turneul Campioanelor 2019, a 49-a ediție a WTA Finals. Pentru prima dată, competiția de final de an din tenisul feminin se dispută în China, la Shenzhen.

Duminică, urmărim mai întâi o rejucare a finalei de la Australian Open, Naomi Osaka – Petra Kvitova. Locurile 3 și 6 în clasamentul mondial, cele două jucătoare au câte două titluri de Mare Șlem câștigate în carieră: nipona a avut succes pe hard, având câte un triumf la US Open și Australian Open, în timp ce Kvitova a fost de două ori regina Wimbledonului.

Osaka, jucătoarea cu cele mai multe săptămâni în fotoliul de lider mondial pe 2019, a pierdut un singur meci în fața unei jucătoare din Top 8 în acest an. De partea cealaltă, Kvitova, decana de vârstă a întrecerii de la Shenzhen, dar și jucătoarea cu cele mai multe prezențe la WTA Finals în carieră, are bilanț negativ, 2 victorii și 3 înfrângeri versus Top 8.

Naomi Osaka a câștigat finala de la Australian Open cu Kvitova, salvând trei mingi de meci, scor 7-6(2), 5-7, 6-4. Duminică, cele două joacă al doilea meci direct.

LIVE: Turneul Campioanelor, ziua întâi. Derby-ul „BB”: Barty – Bencic, în Grupa Roșie

După derby-ul campioanelor, vom urmări debutul liderului mondial, Ashleigh Barty, la Turneul Campioanelor. Barty – Bencic este un duel al debutantelor la WTA Finals, dar și un prim episod al rivalității.

Barty, favorita caselor de pariuri la câștigarea trofeului, este așteptată să iasă învingătoare dintr-un duel echilibrat, în care ne așteptăm să vedem multe ruperi de ritm și soluții de finalizare inedite. Bencic, lider mondial la victorii în set decisiv, victorii versus Top 5 și victorii versus Top 10, are aceeași motivație pe care o avea Cibulkova când a câștigat trofeul. Ultima calificată la Shenzhen, Bencic, cu trofeu la ultimul turneu disputat, va încerca să demonstreze o dată în plus că își merită locul la WTA Finals și că are același nivel cu principalele favorite.

 

  • Primele două clasate din fiecare grupă de patru se califică în semifinale. Distribuția semifinalelor e stabilită prin încrucișare, locul 1 versus locul 2 din cealaltă grupă. Astfel, câștigătoarea Grupei Roșii va juca împotriva locului doi din Grupa Mov. Locul doi din Grupa Roșie va înfrunta câștigătoarea Grupei Mov.
  • Doar Petra Kvitova și Elina Svitolina au câștigat o ediție precedentă a Turneului Campioanelor.
Autor: Cezara Paraschiv Publicat: 27 Oct. 2019, 14:52 Actualizat: 27 Oct. 2019, 15:49 Tenis
Pe aceeași temă
Scandal! CRBL si Oase s-au certat de la bani, după ce au câștigat ”Asia Express”
Scandal! CRBL si Oase s-au certat de la bani, după ce au câștigat ”Asia Express”
Ce spune o fostă colegă de trust a Andreei
Berecleanu: Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a aflat niciodată nicio ştire
Ce spune o fostă colegă de trust a Andreei Berecleanu: Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a aflat niciodată nicio ştire
Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 6-3, 1-3 se joacă ACUM! LIVE VIDEO în FINALA WTA Dubai
Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 6-3, 1-3 se joacă ACUM! LIVE VIDEO în FINALA WTA Dubai
Infern pe autostradă: Un camion cisternă care transporta 15.000 de litri de kerosen a explodat - VIDEO
Infern pe autostradă: Un camion cisternă care transporta 15.000 de litri de kerosen a explodat - VIDEO
BREAKING NEWS | Un club URIAS este gata sa faca oferta pentru Ianis! Prestatiile din tricoul lui Rangers i-au CONVINS! Unde poate ajunge in vara
BREAKING NEWS | Un club URIAS este gata sa faca oferta pentru Ianis! Prestatiile din tricoul lui Rangers i-au CONVINS! Unde ...
Dieta de antrenament a lui James LeBron
Dieta de antrenament a lui James LeBron
Care este mai tare: 4WD de la Dacia sau quattro de la Audi? Momentul adevărului
Care este mai tare: 4WD de la Dacia sau quattro de la Audi? Momentul adevărului
SCANDALOS! Andreea Berecleanu, făcută praf de o fostă colegă. Ce a putut să spună
SCANDALOS! Andreea Berecleanu, făcută praf de o fostă colegă. Ce a putut să spună
Cele mai
căutate piese auto de către şoferi. Greşelile frecvente care pun maşina pe butuci
Cele mai căutate piese auto de către şoferi. Greşelile frecvente care pun maşina pe butuci
LOVITURĂ de teatru! Toate sondajele s-au dat peste cap. Cine ar câştiga Primăria Capitalei dacă duminică ar fi alegerile
LOVITURĂ de teatru! Toate sondajele s-au dat peste cap. Cine ar câştiga Primăria Capitalei dacă duminică ar fi alegerile
Cu un singur BĂRBAT se poate REPOPULA planeta în doar şase luni. 50 de lucruri neobişnuite pe care nu le ştiai despre tine
Cu un singur BĂRBAT se poate REPOPULA planeta în doar şase luni. 50 de lucruri neobişnuite pe care nu le ştiai despre ...
"Îmi pare rău că iubitul tău se uită ..." Incredibil cum a ieşit pe stradă această tânără. Ce le transmite femeilor
BREAKING NEWS | Transfer ŞOC pentru CFR Cluj. Dan Petrescu a semnat de urgenţă cu un nou atacant. Alegere surprinzătoare a campioanei
BREAKING NEWS | Transfer ŞOC pentru CFR Cluj. Dan Petrescu a semnat de urgenţă cu un nou atacant. Alegere surprinzătoare ...
Probleme mari pentru CTP. Cine îl dă în judecată
Probleme mari pentru CTP. Cine îl dă în judecată
Scandal la Românii au Talent! Oamenii sunt revoltați! Ce s-a întâmplat, după edișia de aseară
Scandal la Românii au Talent! Oamenii sunt revoltați! Ce s-a întâmplat, după edișia de aseară
Andreea Balan, Daniela Crudu 2? Ce i-a facut George Burcea. ABIA ACUM S-A AFLAT: „E zdrobita”
Andreea Balan, Daniela Crudu 2? Ce i-a facut George Burcea. ABIA ACUM S-A AFLAT: „E zdrobita”
Un nou FALIMENT de răsunet zguduie România. Anunţul şoc venit în această dimineaţă
Un nou FALIMENT de răsunet zguduie România. Anunţul şoc venit în această dimineaţă
Avem primele imagini cu Carla’s Dreams fără mască, pe scenă
Avem primele imagini cu Carla’s Dreams fără mască, pe scenă
Această tânără a mers cu un bărbat pe o stâncă înaltă pentru o şedinţă foto. Ce a ieşit după aceea este INCREDIBIL [FOTO]
Această tânără a mers cu un bărbat pe o stâncă înaltă pentru o şedinţă foto. Ce a ieşit după aceea este INCREDIBIL ...
Cum a ajuns un judeţ din România să aibă cel mai mare buget din istorie
Cum a ajuns un judeţ din România să aibă cel mai mare buget din istorie
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
Luminița și Vasile s-au căsătorit fără să știe că sunt frați. Au făcut doi copii și acum trebuie să răspundă în fața instanței
Luminița și Vasile s-au căsătorit fără să știe că sunt frați. Au făcut doi copii și acum trebuie să răspundă ...
ANUNȚUL MOMENTULUI! S-AU CĂSĂTORIT ÎN SECRET! Care a fost detaliul care i-a dat de gol! Am crezut că e mai simplu pentru public să înțeleagă relația dintre noi
ANUNȚUL MOMENTULUI! S-AU CĂSĂTORIT ÎN SECRET! Care a fost detaliul care i-a dat de gol! Am crezut că e mai simplu pentru ...
SE ANUNȚĂ NUNTA ANULUI! Cu cine a înlocuit-o cel mai râvnit burlac pe Andreea Mantea
SE ANUNȚĂ NUNTA ANULUI! Cu cine a înlocuit-o cel mai râvnit burlac pe Andreea Mantea
Vremea în martie! ANM dă peste cap prognoza. Când vine de fapt primăvara?
Vremea în martie! ANM dă peste cap prognoza. Când vine de fapt primăvara?
I-a UMILIT pe polițiștii locali. Un Maybach parcat ilegal nu poate fi ridicat de mașina de tractare!
I-a UMILIT pe polițiștii locali. Un Maybach parcat ilegal nu poate fi ridicat de mașina de tractare!
Carmen Brumă, FOTOGRAFIATĂ DEZBRĂCATĂ la munte. Vedeta a recunoscut că nu Mircea Badea a pozat-o așa: 'El mi-a făcut multe altele'
Carmen Brumă, FOTOGRAFIATĂ DEZBRĂCATĂ la munte. Vedeta a recunoscut că nu Mircea Badea a pozat-o așa: 'El mi-a făcut ...
FOTO. Cum arată Larisa Iordache! Fosta gimnastă nu se mai ferește: și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr musculos
FOTO. Cum arată Larisa Iordache! Fosta gimnastă nu se mai ferește: și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr musculos
15 semne că femeia te înşală - care sunt cele două motive ale infidelităţii
15 semne că femeia te înşală - care sunt cele două motive ale infidelităţii