LIVE SCORE Wimbledon 2019 | Simona Halep s-a calificat în turul 2, după un final irezistibil cu Sasnovich! Viitoarea adversară, Miky Buzărnescu

LIVE SCORE Wimbledon 2019 | Simona Halep s-a calificat în turul 2, după un final irezistibil cu Sasnovich! Viitoarea adversară, Miky Buzărnescu
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Simona Halep a avut nevoie de o oră și 41 de minute pentru a depăși turul 1, după un meci cu Aliaksandra Sasnovich, câștigat cu 6-4, 7-5. Românca a revenit în actul secund de la 2-5.
  • Favorită nr. 7, Simona s-a accidentat la glezna stângă la sfârșitul primului set, dar a reușit să ducă meciul la bun sfârșit.
  • În turul secund, Halep o va înfrunta pe Mihaela Buzărnescu, după victoria cu 6-4, 6-4 cu Jessica Pegula

â–º Avem duel sută la sută românesc în turul 2 la Wimbledon – simplu feminin. Mihaela Buzărnescu s-a impus la rândul ei în doupă seturi, cu 6-4, 6-4 cu Jessica Pegula, astfel că o va înfrunta pe Simona Halep.

â–º Jessica Pegula reușește două break-uri și relansează setul doi cu Miky Buzărnescu. De la 4-0 s-a ajuns la 4-3

â–º Meci, Simona Halep! Românca a avut un final irezistibil cu cinci game-uri câștigate consecutiv, dintre care trei la zero și unul la 15. Se prefigurează o confruntare în turul 2 cu Mihaela Buzărnescu, aflată la conducere cu 3-0 în setul secund cu Jessica Pegula.

â–º Break, Halep! Simona și-a dominat psihic adversara după ultimele game-uri câștigate și a forțat-o să greșească tot mai des. Astfel, a câștigat pe serviciul Aliaksandrei Sasnovich la zero și va servi pentru câștigarea partidei.

 

â–º Simona a restabilit egalitatea, 5-5, după ce a fost nevoită să muncească serios în game-ul 10. Sasnovich a avut și minge de set.

â–º Reacție de campioană a Simonei Halep! În suferință în ultimele game-uri, românca și-a adunat gândurile și a jucat foarte bine la retur. A realizat break la zero și este din nou în cărți în setul doi, 4-5.

â–º Set, Mihaela Buzărnescu! Românca a închis primul set după 43 de minute. Miky a avut un procentaj bun la primul serviciu – 73%.

â–º Aliaksandra Sasnovich s-a „urcat” pe val și s-a desprins la 5-2. Jocul Simonei a scăzut în ultimele minute. Halep continuă să alerge mai mult decât adversara, având un plus de 22 de metri parcurși în setul doi.

â–º Simona Halep se află pentru prima dată în dificultate. Sasnovich o pasează și realizează break-ul, 4-2.

â–º Jucătoarea din Belarus a realizat un prim game la zero și are avans de un game în setul secund, 3-2. Simona urmează la serviciu. Buzărnescu a depășit debutul de meci mai dificil și se află pentru prima dată la conducere, 4-3

â–º În ciuda numărului mai mare de erori neforțate la începutul setului doi (7-3), Sasnovich a trecut la conducere, scor 2-1, anulând trei șanse de break ale Simonei.

â–º Rebreak, Sasnovich! Aliaksandra și-a propus să schimbe cursul jocului și a continuat să apese pe accelerație. Bielorusa a realizat primul break, după trei șanse ratate în primul set.

â–º Break, Simona Halep! Setul secund debutează tot cu un game câștigat de reprezentanta României pe serviciul adversarei. Simona a deranjat-o pe Sasnovich cu două mingi înalte. Mats Wilander a spus într-o scurtă pauză că bielorusa o va testa serios pe Halep în următoarele game-uri și n-ar fi exclus ca româncei să-i fie teamă să apese pe piciorul stâng.

â–º Simona s-a ales cu un bandaj serios la glezna stângă, dar poate continua meciul. Buzărnescu a ratat startul partidei, fiind condusă de Jessica Pegula cu 2-0.

â–º Set, Simona Halep! Românca a închis primul act după 51 de minute de joc. Simona a avut foarte multă șansă în ultimul game. Sasnovich a ratat minge de break, într-un moment în care Halep părea învinsă la fileu. Apoi, Simona a revenit în avantajul game-ului 10 cu o minge care a lovit banda fileului. Ar mai fi de remarcat faptul că Halep a și căzut, motiv pentru care a solicitat îngrijiri medicale după terminarea setului. 

Statistica primului set:

â–º Halep a alergat deja primul kilometru în partida cu Sasnovich, având un plus de vreo 15 metri în fața adversarei. Simona va servi pentru set, 5-4.

â–º Sasnovich a trecut la atac, în tentativa de a-și recupera break-ul cedat la începutul meciului, dar Simona a rămas la un nivel bun de joc și a gestionat cu calm momentele importante, 5-3

â–º Simona Halep a câștigat un game extrem de important, scor 4-2. Sasnovich a crescut mult în calitate a jocului, a prins practic ritmul româncei, a avut și primele două mingi de break. Simona a rămas însă calmă și s-a impus în cel mai lung game al meciului de până acum.

â–º Aflată în dificultate, două șanse de break al Simonei, sportiva din Belarus a riscat mai mult la ultimele mingi și a reușit pentru moment să evite o situație și mai complicată. Halep conduce cu 3-2 și are serviciul.

â–º Într-un prim game ceva mai dificl pe propriul serviciu, Halep a avut reacție. De la 0-30, Simona a realizat patru puncte consecutiv, astfel că a păstrat avansul unui break, 3-1. Românca a jucat bine sub presiune, având un procentaj de 75% pe al doilea serviciu.

â–º După un 2-0 al Simonei, Sasnovich a îndrăznit ceva mai mult, a urcat mai des la fileu, și a redus din handicap. Halep a dictat însă ritmul până acum.

â–º Partida de pe noul Teren 1, cu acoperiș retractabil în cazul în care va ploua, a debutat cu un game destul de lung, de 10 puncte. Simona Halep arată că este dispusă la efort și a reușit un prim break, cu a treia șansă avută la dispoziție.

â–º Simona Halep este gata de start la Wimbledon 2019. Primul serviciu îi aparține adversarei.


Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich, turul I la Wimbledon 2019, se joacă azi, de la ora 15:00, în direct la Eurosport.

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua, luni, în premieră, cu Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 37 WTA, la Wimbeldon, al treilea Grand Slam al anului. Partida se va disputa pe terenul 1 de la All England Club.

Sasnovich nu are niciun trofeu WTA în carieră, dar a disputat două finale, pe hard. În 2015 a fost învinsă în ultimul act al turneului de la Seul de Irina Begu, iar în 2018 a fost depășită în meciul cu trofeul pe masă, la Brisbane, de către Elina Svitolina. Aliaksandra a ocupat un loc 30, anul trecut, cel mai bun din carieră și are în cont 2.3 milioane de euro, sumă provenită din tenis.

Simona Halep Wimbledon 2019. Ce traseu ar putea avea Simona

Turul 1: Aliaksandra Sasnovich
Turul 2: Mihaela Buzărnescu
Turul 3: Victoria Azarenka/Daria Kasatkina
Optimi: Aryna Sabalenka/Madison Keys
Sferturi: Naomi Osaka/Caroline Wozniacki
Semifinale: Karolina Pliskova/Marketa Vondrousova
Finală: Ashleigh Barty/Angelique Kerber/Serena Williams

Altfel, pe terenul 6, în al doilea meci, Mihaela Buzărnescu, locul 47 WTA, va evolua contra sportivei Jessica Pegula (SUA), locul 74 WTA. Apoi, Marius Copil, locul 84 ATP, se va duela în primul tur cu argentinianul Guido Pella, locul 26 ATP, în al treilea meci de pe terenul 17.

 

Bogdan Savin / Autor
Activează de peste 17 în presa sportivă. La început a fost colaborator al departamentului care se ocupa de ligile inferioare, a „făcut practica” la meciuri din Liga 2 sau a treia și treptat a ajuns la secția „Fotbal Intern” a ProSport. A acumulat experiență și după patru ani a acceptat ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina Europei”
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina…
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost…
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde şi de pacient"
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din…
'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor, aflat pe patul suferinței
'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor, aflat pe patul suferinței
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
×