Live Blog Rafael Nadal – Novak Djokovic 6-0, 6-2, 7-5 în finala Roland Garros, Online Video! Fantasticul Rafa a triumfat pentru a 13-a oară pe zgura pariziană

Live Blog Rafael Nadal - Novak Djokovic 6-0, 6-2, 7-5 în finala Roland Garros, Online Video! Fantasticul Rafa a triumfat pentru a 13-a oară pe zgura pariziană
  • Publicat:
  • Actualizat:

Rafael Nadal l-a învins pe Novak Djokovic cu 6-0, 6-2, 7-5 în finala Roland Garros. Partida de la Paris a fost Live Blog pe www.prosport.ro.

Rafael Nadal e rege la Roland Garros pentru a 13-a oară în carieră, după 6-0, 6-2, 7-5 cu liderul mondial Novak Djokovic!!! Nadal și-a demolat marele rival, într-o finală fără istoric, adjudecată de iberic după două ore și 43 de minute de joc.

Rafa a început hotărât finala și a evoluat perfect în primele două seturi, în care Novak nu l-a putut contracara nici prin lovituri puternice – scoase de Nadal din orice unghi, dar nici prin scurte la care ibericul a ajuns de fiecare dată. Djokovic și-a arătat colții în setul al treilea și a condus cu 4-3 și 5-4, dar Nadal a preluat din nou inițiativa și s-a impus cu 6-0, 6-2, 7-5.

Nole rămâne cel mai bun jucător al sezonului, pentru că înfrângerea de duminică a fost prima suferită în 2020, dar Rafa a atins borne istorice la Paris! Nadal a obținut a 100-a victorie a carierei pe zgura de la Roland Garros, dar asta nu e tot! Lumea tenisului e la picioarele lui Rafael Nadal, după ce „toreadorul” a egalat recordul de 20 de titluri de Grand Slam deținut de extraterestrul Roger Federer!


18:48 Ce moment dramatic la Paris! Djokovic îi oferă break-ul pe tavă lui Nadal, după o dublă greșeală, iar spaniolul servește pentru titlu la 6-0, 6-2, 6-5!


18:42 Se dă o luptă teribilă în setul 3 al finalei: 6-0, 6-2, 5-5! Nole și-a ridicat nivelul și atacă inteligent, în timp ce Rafa vrea cu orice preț să închidă conturile în minimum de seturi.


18:24 Djokovic a realizat în sfârșit că a început meciul și ridică spectatorii în picioare după două ore de joc, reușind o serie excelentă! Sârbul găsește unghiuri bune și întoarce scorul la 4-3. Avem suspans în setul 3!


18:12 Nadal – Djokovic 6-0, 6-2, 3-2. Rafael nu are de gând să ia pedala de pe accelerație, reușește un nou break și se apropie de al 13-lea titlu la Roland Garros! Probabil că singura soluție prin care Djokovic îl poate scoate din ritm pe Nadal este să îi strice ritualul și să îi dărâme sticlele de apă. 


18:00 Începutul setului al treilea consemnează câte un game pe serviciul ambilor jucători, scor 6-0, 6-2, 1-1. Iar Novak este deja ținta ironiilor pe Facebook. Gabriel nu l-a văzut pe sârb timp de două seturi și întreabă ironic: Aveți idee de ce nu s-a prezentat Djokovic la meci?”


17:46 Seeet Rafael Nadal, scor 6-0, 6-2 în finala de la Roland Garros cu Novak Djokovic! Incredibil ce se întâmplă pe Philippe Chatrier. Doar Alexandra Dulgheru, comentatoarea meciului la Eurosport, se încumetă la un pronostic în acest moment: „Nu-i exclus să revină Djokovic, dar este aproape imposibil”.


17:35 Scorul finalei masculine pare desprins dintr-un meci al Igăi Swiatek! S-a făcut 6-0, 5-1 pentru al doilea favorit al competiției, iar liderul mondial este la pământ și va servi pentru a rămâne în actul secund. Nadal domină cu autoritate atât raliurile din spatele terenului, cât și jocul la fileu.


17:20 Nici cel mai mare fan al lui Nadal – adică unul dintre comentatorii meciului de pe Eurosport, nu se aștepta ca spaniolul să fie net superior astăzi, dar iată ce se întâmplă: Rafael obține break-ul și în setul secund, 6-0, 2-1. Apoi, își continuă cu multă migală ritualurile binecunoscute.


17:10 Nadal – Djokovic 6-0, 1-1! Scoateți pixul și notați! Novak Djokovic a câștigat primul său game după 55 de minute de joc. Nu s-a bucurat prea mult de avantaj sârbul, pentru că Rafael Nadal a servit solid încă o dată și a egalat rapid.


16:57 SET fabulos câștigat de Rafael Nadal cu 6-0 în fața rivalului Novak Djokovic! Superioritea lui Rafa a fost clară în primul act, în timp ce Nole s-a aflat în criză de soluții. Sârbul a apelat și la multe scurte, dar până acum nu l-a putut prinde pe picior greșit pe Nadal. Liderul mondial trebuie să își ridice nivelul până nu va fi prea târziu. 


16:40 Răspunsul lui Djokovic nu apare, iar Nadal se desprinde la 4-0! Se joacă la o intensitate fantastică, însă ibericul lovește mingea mult mai precis. Oare să îl fi ajutat ritualul făcut în tunel?


16:25 Nadal este cel care dictează ritmul în startul primului set, iar spaniolul face 2-0 în fața marelui rival! Să vedem și răspunsul lui Djokovic!


16:10 Salutare! Ce meci ne așteaptă la Roland Garros! Novak Djokovic și Rafael Nadal se află la încălzire, înaintea duelului cu numărul 56 dintre cei doi! Urmează o partidă istorică pe centralul Philippe Chatrier, pe care o vom urmări împreună. Înainte de toate, vă place masca roz cu care Nadal a intrat pe teren?


Finala masculină de la Roland Garros are loc pe „Philppe Chatrier”, între Rafael Nadal și Novak Djokovic, iar spaniolul are șansa să îl egaleze pe Roger Federer.

Live Blog Rafael Nadal – Novak Djokovic în finala Roland Garros 

Rafael Nadal va juca duminică pentru a cuceri cel de-al 13-lea trofeu pe zgura pariziană și, dacă va câștiga, îl va egala pe Roger Federer la numărul de titluri de Grand Slam câștigate, 20.

Rafael Nadal s-a calificat în finala de la Roland Garros după ce a trecut în semifinale de Diego Schwartzma, scor 6-3, 6-3, 7-6, într-un meci care a durat 3 ore și 10 minute. De partea cealaltă, liderul mondial Novak Djokovic s-a impus după un meci greu cu Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 6-3, 5-7, 4-6, 6-1.

Rafael Nadal – Novak Djokovic e Live Video Online pe www.prosport.ro

Duelul dintre Rafael Nadal și Novak Djokovic se joacă duminică, ora 16.00, iar partida din finala Roland Garros va fi la TV pe Eurosport și Live Video Online pe www.prosport.ro.

Novak Djokovic și Rafael Nadal se vor duela pentru a 56-a oară, iar Nole este unul dintre cei doi jucători care l-au răpus pe spaniol în finalele de la Roland Garros. „Aici e casa lui Rafa! L-am bătut în 2015, dar acum am și o mai mare motivație să câștig”, a declarat jucătorul de tenis din Serbia. Dacă se va impune la Paris, Nole ar cuceri cel de-al 18-lea titlu de Grand Slam din carieră.

Novak Djokovic conduce 29-26 la întâlnirile directe cu Rafael Nadal

Scorul în rivalitatea dintre Nadal și Djokovic este de 29-26 pentru sportivul din Serbia, cel care a câștigat ultimele 18 meciuri cu Rafael Nadal. Totodată, Rafa conduce cu 16-7 pe zgură, iar la Roland Garros scorul întâlnirilor este de 6-1 pentru spaniol.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Imagini în premieră absolută cu Florin Piersic de la ”Matei Balș”! Starea de sănătate a marelui actor este critică + Ce au hotărât medicii în ”celula de criză”
Imagini în premieră absolută cu Florin Piersic de la ”Matei Balș”! Starea de sănătate a marelui actor este critică +…
Adio, PSG! Transferul lui Kylian Mbappe urmează să fie anunțat, după eliminarea din Champions League! Câți bani va câștiga
Adio, PSG! Transferul lui Kylian Mbappe urmează să fie anunțat, după eliminarea din Champions League! Câți bani va câștiga
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație: "Suntem înnebuniți cu toții. Ne…
Rapid poate da lovitura: 10 milioane de euro! Impresarul anunță: „Napoli îl vrea”
Rapid poate da lovitura: 10 milioane de euro! Impresarul anunță: „Napoli îl vrea”
Diagnosticat cu TUMORĂ pe creier! Actorul român, iubit de toată lumea, a fost operat de urgență în Franța
Diagnosticat cu TUMORĂ pe creier! Actorul român, iubit de toată lumea, a fost operat de urgență în Franța
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga:…
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii trebuie să îi stabilească tratamentul în orele următoare
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii trebuie să îi stabilească…
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: Unele nu ştiu limita
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: Unele nu ştiu limita
Ce se întâmplă cu Florin Piersic, după ce a fost transportat la Matei Balș. Declarațiile medicilor pun într-o lumină diferită starea marelui actor
Ce se întâmplă cu Florin Piersic, după ce a fost transportat la Matei Balș. Declarațiile medicilor pun într-o lumină diferită…
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
„Fără wild-carduri pentru dopați!“: precedentul care spulberă speranțele lui Halep de a juca la French Open
„Fără wild-carduri pentru dopați!“: precedentul care spulberă speranțele lui Halep de a juca la French Open
S-au tras la sorţi semifinalele din Final Four-ul Cupei României la handbal masculin
S-au tras la sorţi semifinalele din Final Four-ul Cupei României la handbal masculin
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din…